Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Celebra fata afgana cu ochii verzi, fotografiata de National Geographic, a fost evacuata in Italia

Adevărul Adevărul,
Celebra fata afgana cu ochii verzi, fotografiata de National Geographic, a fost evacuata in Italia

Faimoasa fata afgana cu ochii verzi a revistei National Geographic a ajuns in Italia, prin intermediul eforturilor tarilor vestice de evacuare a afganilor dupa ce talibanii au preluat conducerea tarii, a anuntat guvernul italian. continuă pe Adevărul

Emblematica fata afgana care a fost pe coperta National Geographic primeste statutul de refugiata in Italia

Fata afgana cu ochi verzi, a carei fotografie din 1985 publicata de National Geographic, s-a refugiat in Italia, dupa ce talibanii au cucerit orasul Kabul.

Emblematica fata afgana a fost evacuata din Afganistan joi Ce s-a intamplat cu ea dupa ce a aparut in 1985 pe coperta National Geographic

Faimoasa fata afgana cu ochi verzi patrunzatori care a devenit cunoscuta la nivel mondial dupa ce a aparut in 1985 pe coperta revistei National Geographic a fugit din tara sa si a sosit la Roma, relateaza Insider.

O destinatie din Romania, inclusa intr-un top National Geographic

Cunoscuta revista National Geographic a inclus tara noastra in clasamentul destinatiilor de top, in 2022. Croazierele pe Dunare par a fi parte din noul trend al turismului.

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1693 seconds )