Libnet.ro
carturesti.ro

15:45

Vaci antrenate sa foloseasca toaleta, pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera

Antena3 Antena3,
 Vaci antrenate sa foloseasca toaleta, pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera

Vacile pot fi antrenate sa foloseasca toaleta, au aratat oamenii de stiinta din Germania. Astfel, se vizeaza reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera. continuă pe Antena3

evomag.ro

Vacile, invatate sa mearga la toaleta pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de sera

Oamenii de stiinta sustin ca au reusit, in cadrul unui program vizand reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, sa dreseze vacile pentru ca acestea sa urineze la toaleta, scrie AFP.

MINISTRII EUROPENI AI FINANTELOR: Modificarile regulilor bugetare ale UE - sa permita o traiectorie realista pentru reducerea datoriei publice

Modificarile care vizeaza regulile bugetare ale UE, analizate in prezent, ar trebui sa sprijine investitiile in economia de dupa pandemie si, de asemenea, sa permita o traiectorie mai realista pentru reducerea datoriei publice, considera ministrii europeni ai Finantelor, citati de Reuters. Zilele trecute, ministrii Finantelor din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene au discuta, in orasul Brdo, din Slovacia, despre cum pot modifica regulile bugetare, pentru a le potrivit mai bine la noile realitati economice, incepand din 2023, cand vor fi reintroduse. in prezent, aceste reguli, care limiteaza deficitul public la 3% din PIB si datoria la 60% din PIB, sunt suspendate pana la finele lui 2022, pentru a da statelor membre o mai larga libertate de miscare pentru combaterea crizei economice provocate de pandemia de coronavirus. Vom avea nevoie de o traiectorie de reducere a datoriei care sa fie realista pentru toate statele membre. Trebuie sa echilibram sustenabilitatea fiscala cu nevoia de a sprijini revenirea economica, a declarat vicepresedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, preluat de Agerpres.

Oamenii de stiinta au dresat mai multe vaci sa mearga la toaleta pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seraVIDEO

Oamenii de stiinta sustin ca au reusit, in cadrul unui program vizand reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera, sa dreseze 16 vaci pentru ca acestea sa urineze la toaleta. Experimentul a inceput ca o gluma insa gestionarea urinei bovinei, cu un continut ridicat de azot, ar putea, pe termen lung, sa aduca beneficii reale pentru mediul inconjurator, sustineechipa de cercetatori din Noua Zeelanda si Germania,conform AFP.

webPR: Racirea eficienta a centrelor de date, esentiala pentru reducerea consumului energetic

Eforturile necesare pentru racirea centrelor de date, din ce in ce mai mari, aceste creiere care primesc si proceseaza datele pe care le utilizam determina anumite companii sa ia in calcul dezvoltarea acestora la Cercul Arctic, in ocean sau chiar in cadrul satelitilor care orbiteaza in jurul Pamantului.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )