Libnet.ro

Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/localhost/htdocs/libnet.ro/www.libnet.ro/resurse/mediash/baner_header.php on line 15

00:05

Cercetatorii vor sa readuca la viata mamutul lanos disparut acum 4.000 de ani

Antena3 Antena3,
Cercetatorii vor sa readuca la viata mamutul lanos disparut acum 4.000 de ani

Un grup de geneticieni condusi de George Church, de la Harvard Medical School, lucreaza sa readuca la viata mamutul lanos, specie care a disparut acum 4. 000 de ani. continuă pe Antena3

evomag.ro

O companie de biostiinte sustine ca va readuce la viata mamutul lanos

Este elefantul din camera genetica: poate fi reinviata o specie disparuta? O companie din domeniul biostiintelor insista ca da, anuntand luni ca intentioneaza sa foloseasca tehnologii emergente pentru a readuce la viata mamutul lanos, relateaza MSN.

Cum ar putea reinvia mamutul lanos

Mamutul lanos, care a disparut in urma cu 4. 000 de ani, ar putea fi readus la viata de un grup de geneticieni, condus de George Church de la Harvard Medical School, care isi propun un viitor in care gigantul epocii glaciare este readus in habitatul sau natural, scrie CNN. Anuntul unei investitii de 15 milioane .

actualitate, 00:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )