Libnet.ro
watchshop.ro

10:16

Cereale Ucraina

Libnet Ro
Cargoul Polarnet, cu 12.000 de tone de porumb ucrainean la bord, a ajuns in Turcia

Cargoul Polarnet, cu 12.000 de tone de porumb ucrainean la bord, a ajuns in Turcia

O prima nava care transporta cereale exportate de catre Ucraina a acostat la destinatia finala, in Turcia, anunta Kievul, cargoul Polarnet, care a plecat vineri din portul ucrainean Ciornomorsk, cu 12. 000 de tone de porumb la bord.

Soarta primului transport de cereale care a plecat din Ucraina, incerta. Ce a invocat cumparatorul libanez

Soarta primului transport de cereale din Ucraina de la inceperea razboiului este incerta. Prima nava care a plecat in baza unui acord intermediat de ONU, cauta un alt port pentru a descarca.

Primul transport de cereale din Ucraina in baza acordului intermediat de ONU si Turcia a fost refuzat de cumparator

Prima nava cu cereale care a plecat din Ucraina in baza acordului intermediat de ONU si Turcia cauta un alt port pentru a-si descarca marfa, dupa ce cumparatorul initial, libanez, a refuzat livrarea pe motiv ca a venit cu o intarziere de cinci luni. Probleme pentru prima nava cu cereale ucrainene .

Primul transport de cereale din Ucraina de dupa declansarea invaziei ruse, refuzat de cumparator

Razoni, prima nava care a plecat din Ucraina in baza acordului intermediat de ONU, cauta un alt port pentru a-si descarca incarcatura de cereale, deoarece cumparatorul initial, libanez, a refuzat livrarea, invocand o intarziere de peste cinci luni, a anuntat luni ambasada Ucrainei din Liban, potrivit Rador care citeaza Reuters.

EXPORTURI RELUATE Navele cu cereale continua sa plece din porturile ucrainene

Un al treilea port s-a redeschis la Marea Neagra Navele de transport MV Arizona si MV Sacura, care transporta boabe de soia si porumb, au parasit ieri porturile ucrainene de la Marea Neagra, au anuntat Turcia si Ucraina, ridicand la zece totalul de cargouri de cand primul vas de transport a navigat saptamana trecuta in baza unui acord cu Rusia privind deblocarea exporturilor de cereale ucrainene, transmite Reuters.

inca doua nave cu cereale au plecat din Ucraina iar un al treilea port a fost deschis

Alte doua nave, care transportau porumb si soia, au plecat luni din porturile ucrainene de la Marea Neagra, au anuntat Turcia si Ucraina, ajungand la zece de cand prima nava a plecat saptamana trecuta, in cadrul unui acord cu Rusia pentru deblocarea exporturilor de cereale ucrainene. Pana in prezent, aproximativ 243. 000 de tone de porumb au fost exportate din Ucraina .

Cereale: cinci noi incarcaturi vor pleca duminica din Ucraina

Cinci cargoboturi incarcate cu cereale vor pleca duminica din porturile ucrainene Cernomorsk si Odesa pentru a continua exportul de cereale, a anuntat sambata seara Centrul Comun de Coordonare CCC), care supravegheaza operatiunea, potrivit AFP.

Alte doua nave cu cereale au parasit porturile ucrainene, un al treilea port s-a redeschis la Marea Neagra

Navele de transport MV Arizona si MV Sacura, care transporta boabe de soia si porumb, au parasit astazi porturi ucrainene de la Marea Neagra, au anuntat Turcia si Ucraina.

Razboi in Ucraina: Exporturile de cereale continua prin Marea Neagra, in pofida intetirii luptelor pe frontul de sud

Alte patru nave incarcate cu produse agricole au parasit duminica doua porturi ucrainene de la Marea Neagra, au anuntat Kievul si Ankara, potrivit agentiilor internationale de presa.

Razboi in Ucraina, ziua 166. Rusia suspenda inspectiile reciproce cu SUA la bazele nucleare

Razboi in Ucraina, ziua 166. Prima nava de marfa, de la invazia rusa, a sosit in portul ucrainean de la Marea Neagra Chornomorsk, unde va fi incarcata pentru viitorul transport de cereale. intre timp, o alta vedeta americana a ajuns la Kiev si s-a intalnit cu presedintele Volodimir Zelenski.

Razboiul din Ucraina: Alte patru nave de cereale pleaca din porturile din Marea Neagra

Patru nave cu produse alimentare ucrainene au plecat duminica din porturile ucrainene de la Marea Neagra, ca parte a unui acord pentru deblocarea exporturilor maritime ale tarii, au declarat oficiali ucraineni si turci. Cele patru vrachiere au fost incarcate cu aproape 170. 000 de tone de porumb si alte produse alimentare, a precizat autoritatea porturilor maritime .

Trafic de tigari din Ucraina in Romania, in camioane cu cereale

Presa din Ucraina anunta identificarea unei retele de trafic de tigari din Ucraina in Romania, tigarile fiind ascunse in camioane care, oficial, aduceau cereale. Din cauza blocarii porturilor Ucrainei de la Marea Neagra, a crescut transportul de cereale pe cale terestra, din Ucraina spre alte tari. intr-o asemenea situatie, autoritatile de frontiera ale Ucrainei au .

O nava sub pavilion strain a ajuns in Ucraina, pentru prima data de la inceputul razboiului

O nava sub pavilion strain a sosit sambata in Ucraina, pentru prima data de la inceputul razboiului, in februarie, si va fi incarcata cu cereale, a declarat ministrul ucrainean al Infrastructurii, Oleksandr Kubrakov, conform Reuters. Ucraina isi propune sa expedieze 3 milioane de tone de cereale pe luna .

Carne de tun nord-coreeana pentru Rusia. Cum ar vrea Putin sa il plateasca pe Kim Jong-un pentru 100.000 de soldati noi pe frontul ucrainean VIDEO

Presedintele rus Vladimir Putin ia in considerare sa apeleze la dictatorul nord-coreean Kim Jong Un pentru ajutor in invazia sa din Ucraina si este dispus sa ofere energie electrica si cereale in schimbul a 100. 000 de soldati, oferta cu care acesta ar fi de acord, conform agentiei de presa Regnum.

VIDEO: Momentul in care Putin si Erdogan se intalnesc

Presedintii Vladimir Putin si Tayyip Erdogan s-au intalnit pentru a doua oara in doua saptamani, dupa ce Turcia a contribuit la medierea unui acord pentru reluarea exporturilor de cereale din Ucraina, care au fost blocate de invazia Rusiei. intalnirile dintre cei doi barbati subliniaza legaturile complexe ale tarilor in materie de cooperare si razboi. Sustinatorii .

Putin elogiaza rolul presedintelui turc Erdogan in acordul de reluare a exporturilor de cereale din Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a elogiat, astazi, rolul omologului sau turc, Recep Tayyip Erdogan, in semnarea acordului de reluare a exporturilor de cereale din Ucraina.

Putin elogiaza rolul lui Erdogan in acordul privind reluarea exporturilor ucrainene de cereale

Presedintele rus Vladimir Putin a elogiat, vineri, rolul omologului sau turc, Recep Tayyip Erdogan, in semnarea acordului de reluare a exporturilor de cereale din Ucraina, relateaza CNN.

Consilier prezidential turc: Razboiul din Ucraina nu poate fi incheiat ignorand Rusia

Presedintele turc se intalneste vineri la Soci cu omologul sau rus la mai putin de trei saptamani de cand au avut discutii la Teheran cu presedintele iranian si in contextul in care Turcia a mediat reluarea exporturilor ucrainene de cereale prin Marea Neagra in urma blocadei prilejuita de invadarea Ucrainei, relateaza Reuters.

Ucraina sustine ca primul transport de cereale a fost refuzat de cumparatorul din Liban. Care este motivul

Prima nava de cereale care a parasit un port ucrainean in timp de razboi a trecut de inspectia civila si este in drum spre Liban. Ambarcatiunea a traversat Marea Neagra in baza unui acord.

Alte trei nave cu cereale ucrainene au pornit din porturile de la Marea Neagra

Trei nave cu cereale ucrainene au plecat vineri din porturile de la Marea Neagra, iar inca una se indreapta spre Ucraina pentru incarcare, a anuntat vineri ministerul apararii din Turcia, conform AFP.

actualitate, 10:16

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1448 seconds )