Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cereale Ucrainene

Libnet Ro
UE anunta mai multi bani pentru fermierii romani. Ursula von der Leyen a reactionat la criticile lui Iohannis

UE anunta mai multi bani pentru fermierii romani. Ursula von der Leyen a reactionat la criticile lui Iohannis

Sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat, joi seara, ca ajutorul dat de UE fermierilor din Romania, Polonia si Bulgaria, afectati de importurile de cereale ucrainene ieftine,.

Mai multe asociatii de fermieri anunta un protest national pe 7 aprilie daca Guvernul nu ia decizii legate de cerealele ucrainene si nu plateste despagubirile pentru seceta de anul trecut

Forumul Agricultorilor si Procesatorilor Profesionisti din Romania a anuntat ca va organiza un protest national pe 7 aprilie daca pana atunci Guvernul nu va lua decizii pentru gestionarea impactului pe care-l are afluxul de cereale ucrainene. Amintim ca Bruxellesul ofera despagubiri pentru acesti fermieri, in baza unor date transmise de tarile afectate. Numai ca pentru Romania a propus acordarea a doar 10 milioane de euro, mai putin chiar decat pentru Bulgaria. Asta i-a enervat pe fermieri. Joi seara, presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a transmis ca institutia va reanaliza valorea despagubirilor acordate.

Esec al ministrului Petre Daea la negocieri. Bani putini pentru fermierii romani

Esec la Bruxelles pentru ministrul Petre Daea. N-a reusit sa obtina mai multi bani pentru fermieri, dupa ce piata din Romania a fost inundata de cereale ucrainene.

Uniunea Europeana vrea sa ajute statele destabilizate de afluxul de cereale ucrainene

Comisia Europeana a anuntat ieri ca doreste sa recurga la o rezerva de criza pentru a sprijini fermierii din Polonia, Romania si Bulgaria, destabilizati de afluxul de importuri agricole ucrainene sub liberalizarea temporara a comertului cu UE dupa invazia tarii de catre Rusia.

Putin promite ca Rusia va livra gratuit Africii cerealele necesare daca acordul asupra exporturilor ucrainene nu va fi prelungit

Presedintele rus Vladimir Putin a promis luni ca Rusia va livra Africii toata cantitatea de cereale necesara daca acordul asupra exporturilor ucrainene nu va fi prelungit dupa doua luni, la finalul extinderii anuntate sambata de omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan.

Vladimir Putin: Rusia va livra gratuit Africii cerealele necesare daca acordul asupra exporturilor ucrainene nu va fi prelungit

Presedintele rus Vladimir Putin a promis astazi ca Rusia va livra Africii toata cantitatea de cereale necesara daca acordul asupra exporturilor ucrainene nu va fi prelungit dupa doua luni, la finalul extinderii anuntate sambata de omologul sau turc Recep Tayyip Erdogan.

VIDEO Erdogan: Acordul privind cerealele din Marea Neagra a fost prelungit

Un acord care permitea exportul de cereale ucrainene din porturile de la Marea Neagra si care urma sa expire sambata 18 martie) a fost reinnoit, a declarat presedintele Turciei, Tayyip Erdogan. Presedintele Turciei, Tayyip Erdogan, a anuntat sambata reinnoirea acordului, dar nu a dezvaluit pentru cat timp il prelungeste. Moscova a declarat ca nu se .

VIDEO Erdogan: Acordul privind cerealele din Marea Neagra a fost prelungit

Un acord care permitea exportul de cereale ucrainene din porturile de la Marea Neagra si care urma sa expire sambata 18 martie) a fost reinnoit, a declarat presedintele Turciei, Tayyip Erdogan. Presedintele Turciei, Tayyip Erdogan, a anuntat sambata reinnoirea acordului, dar nu a dezvaluit pentru cat timp il prelungeste. Moscova a declarat ca nu se .

Presedintele turc anunta prelungirea acordului international privind exportul de cereale ucrainene

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat astazi prelungirea acordului international privind exportul de cereale ucrainene.

Erdogan declara ca a avut loc prelungirea acordului international privind exportul de cereale ucrainene

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat sambata prelungirea acordului international privind exportul de cereale ucrainene, informeaza Reuters si AFP. Liderul turc a facut anuntul in cadrul unui discurs televizat, fara a preciza durata prelungirii, care potrivit unui responsabil ucrainean va fi de inca 120 de zile. in urma discutiilor cu cele doua parti, am .

Acordul international privind exportul de cereale ucrainene, prelungit. Anuntul presedintelui turc

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat sambata prelungirea acordului international privind exportul de cereale ucrainene. Liderul turc a facut anuntul in cadrul unui discurs televizat, fara a preciza durata prelungirii, care potrivit unui responsabil ucrainean va fi de inca 120 de zile.

Acordul dintre Ucraina si Rusia privind exportul de cereale prin Marea Neagra a fost prelungit, anunta Erdogan

Acordul international privind exportul de cereale ucrainene va fi prelungit, a anuntat sambata presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, potrivit Reuters. Acordul international privind exportul de cereale va fi prelungit Potrivit unui responsabil ucrainean, acordul va fi prelubgit inca 120 de zile. in urma discutiilor cu cele doua parti, am asigurat prelungirea acordului care urma sa ia sfarsit pe 19 martie, a spus Erdogan in discursul sustinut la Canakkale.

Acordul privind exportul de cereale la Marea Neagra a fost prelungit chiar in ziua in care urma sa expire

Acordul care permite exportul de cereale ucrainene din porturile Marii Negre, care urma sa expire sambata, a fost reinnoit, a declarat presedintele Turciei Tayyip Erdogan, fara a preciza durata reinnoirii, relateaza Reuters.

Continua problemele pentru fermierii romani, dupa ce piata a fost inundata de cereale ucrainene: Guvernantii nu se intereseaza de soarta noastra (VIDEO)

Continua problemele pentru fermierii romani, dupa ce piata a fost inundata de cerealele provenite din Ucraina. Stefan Nastase, unul dintre fermierii afectati de scaderea dramatica a preturilor la cereale a explicat in emisiunea Politica zilei, moderata de Ioana Constantin ca autoritatile romane nu vin cu niciun plan de sprijin: .

Euractiv: Agricultura romaneasca se confrunta cu un colaps, dupa importurile masive de cereale din Ucraina

Fermierii din tarile invecinate cu Ucraina, inclusiv Romania, tara producatoare de cereale, au nevoie de ajutor pentru a concura cu proliferarea cerealelor ieftine din statul devastat de razboi. Exista pericolul ca Romania sa devina o simpla tara de tranzit si o piata de desfacere pentru cerealele ucrainene .

Rusia Ucraina, ziua 384: Kievul critica ultimele conditii ale Moscovei pentru reinnoirea acordului privind exportul de cereale

Rusia a propus prelungirea acordului asupra exporturilor de cereale ucrainene, care expira la 18 martie, cu doar 60 de zile, oferta criticata de Kiev care vede astfel acordul initial pus sub semnul intrebarii. Acordul asupra Initiativei cerealiere din Marea Neagraimplica prelungirea cu cel putin 120 de zile, pozitia Rusiei de a-l prelungi cu doar 60 de .

LIVE UPDATE Rusia Ucraina, ziua 384: Kievul critica ultimele conditii ale Moscovei pentru reinnoirea acordului privind exportul de cereale

Rusia a propus prelungirea acordului asupra exporturilor de cereale ucrainene, care expira la 18 martie, cu doar 60 de zile, oferta criticata de Kiev care vede astfel acordul initial pus sub semnul intrebarii. Acordul asupra Initiativei cerealiere din Marea Neagraimplica prelungirea cu cel putin 120 de zile, pozitia Rusiei de a-l prelungi cu doar 60 de .

Rusia nu vrea prelungirea acordului asupra exporturilor de cereale ucrainene cu mai mult de 60 de zile

Rusia a propus luni prelungirea acordului asupra exporturilor de cereale ucrainene, care expira la 18 martie, cu doar 60 de zile, oferta criticata de Kiev care vede astfel acordul initial pus sub semnul intrebarii, relateaza France Presse. Acordul asupra Initiativei cerealiere din Marea Neagraimplica prelungirea cu cel putin 120 de zile, pozitia Rusiei de a-l .

Moscova propune reinnoirea acordului asupra exporturilor de cereale ucrainene. Kievul critica oferta

Rusia a propus luni prelungirea acordului asupra exporturilor de cereale ucrainene, care expira la 18 martie, cu doar 60 de zile, oferta criticata de Kiev care vede astfel acordul initial pus sub semnul intrebarii, relateaza France Presse.

Rusia este de acord cu prelungirea acordului privind exportul de cereale ucrainene cu 60 de zile

Rusia nu se opune prelungirii acordului cu cereale de la Marea Neagra, dar doar pentru o perioada de 60 de zile, a declarat luni adjunctul ministrului de externe al Rusiei, citat de agentia de presa RIA Novosti, la finalul unei zile de discutii intre Rusia si reprezentantii Natiunilor Unite la Geneva, relateaza Reuters.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1542 seconds )