Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

ACTUALIZARE - Lady Gaga a cantat imnul SUA --- *ACTUALIZARE - Vicepresedintele Mike Pence, singurul reprezentant al Administratiei Trump care participa la ceremonie, a ajuns la Capitoliu. --- *ACTUALIZARE - Fostii presedinti Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama, prezenti la eveniment --- *ACTUALIZARE - incepe ceremonia in care Joe Biden va depune juramantul --- *ACTUALIZARE - Personalul Curtii Supreme a revenit in cladire, amenintarea cu bomba a fost falsa --- *ACTUALIZARE - Curtea Suprema a SUA este evacuata din cauza unei amenintari cu bomba --- *ACTUALIZARE - Joe Biden participa la slujba de la Catedrala Sfantul postol Matei din Washington, inaintea ceremoniei de inaugurare. Alaturi de el participa toti cei mai importanti lideri Democrati si Republicani din din Congresul SUA. Joe Biden e insotit la Catedrala de sotia sa, Jill Biden. --- *ACTUALIZARE - Presedintele Trump nu a mentionat numele succesorului sau, Joe Biden, in discursul de adio. in schimb, Trump a promis ca ne vom intoarce intr-o forma sau alta. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump a facut scurte remarci cand a iesit din Casa Alba, afirmand ca a fost o mare onoare sa fie presedinte si ca au fost patru ani extraordinari. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump si Melania Trump au parasit Casa Alba, indreptandu-se spre elicopterul Marine One. continuă pe Ziarul Bursa

LIVE - VIDEO Ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

ACTUALIZARE - Presedintele Joe Biden si prima doamna, Jill Biden, au ajuns la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Proteste restranse la Washington --- *ACTUALIZARE - Transferul codurilor nucleare catre Joe Biden s-a facut, in premiera, in doua etape --- *ACTUALIZARE - Biden s-a recules la Cimitirul National Arlington alaturi de Clinton, Obama si Bush --- *ACTUALIZARE - Macron catre Biden: Welcome back in Acordul de la Paris privind schimbarile climatice --- *ACTUALIZARE - Biden a trecut trupele in revista pentru prima data in calitate de presedinte --- *ACTUALIZARE - Imediat dupa incheierea ceremoniei, Joe Biden a anuntat pe Twitter ca merge la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Greta Thunberg l-a parafrazat pe Donald Trump intr-un tweet de adio la incheierea mandatului prezidential --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a tinut astazi primul discurs ca presedinte al SUA --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a depus juramantul de presedinte --- *ACTUALIZARE - Lady Gaga a cantat imnul SUA --- *ACTUALIZARE - Vicepresedintele Mike Pence, singurul reprezentant al Administratiei Trump care participa la ceremonie, a ajuns la Capitoliu. --- *ACTUALIZARE - Fostii presedinti Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama, prezenti la eveniment --- *ACTUALIZARE - incepe ceremonia in care Joe Biden va depune juramantul --- *ACTUALIZARE - Personalul Curtii Supreme a revenit in cladire, amenintarea cu bomba a fost falsa --- *ACTUALIZARE - Curtea Suprema a SUA este evacuata din cauza unei amenintari cu bomba --- *ACTUALIZARE - Joe Biden participa la slujba de la Catedrala Sfantul postol Matei din Washington, inaintea ceremoniei de inaugurare. Alaturi de el participa toti cei mai importanti lideri Democrati si Republicani din din Congresul SUA. Joe Biden e insotit la Catedrala de sotia sa, Jill Biden. --- *ACTUALIZARE - Presedintele Trump nu a mentionat numele succesorului sau, Joe Biden, in discursul de adio. in schimb, Trump a promis ca ne vom intoarce intr-o forma sau alta. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump a facut scurte remarci cand a iesit din Casa Alba, afirmand ca a fost o mare onoare sa fie presedinte si ca au fost patru ani extraordinari. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump si Melania Trump au parasit Casa Alba, indreptandu-se spre elicopterul Marine One.

Ce mesaj i-a transmis Klaus Iohannis lui Joe Biden, noul presedinte al SUA

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden, noul presedinte al SUA, dupa ce liderul de la Casa Alba a depus juramantul si a sustinut un discurs. il felicit pe presedintele Joe Biden si pe.

25.000 de militari mobilizati in capitala SUA in ziua cand Joe Biden devine presedinte

Joe Biden va deveni azi, oficial, cel de-al 46-lea presedinte al Statelor Unite, in cadrul unei ceremonii de investire fara precedent in istoria SUA: 25. 000 de militari ai Garzii Nationale sunt mobilizati in capitala americana, fara a mai pune la socoteala miile de agenti de securitate ai fortelor de ordine locale ori diverselor agentii federale. Capitala SUA seamana, in aceste zile, mai degraba cu un teatru de operatiuni militare: numarul de militari desfasurati in Washington este, practic, de cinci ori mai mare decat cel al militarilor americani prezenti acum in teatrele din Afganistan, Irak si Siria la un loc, se arata intr-o analiza The Drive.

Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte. E senzational!

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca a avut o reactie incredibila dupa investirea in functie a presedintelui Statelor Unite, Joe Biden. La ce trebuie sa se astepte Romania de la SUA dupa parerea Dianei Sosoaca. Ce a spus Diana Sosoaca despre investirea lui Joe Biden ca presedinte Invitata la Antena 3, Diana Sosoaca a fost intrebata de .

Cele mai emotionante clipe de la ceremonia de investire a lui Joe Biden. Momentul in care s-a lasat tacerea (VIDEO)

In timpul primului sau discurs de presedinte al SUA, Joe Biden i-a indemnat pe americani sa tina impreuna un moment de reculegere in amintirea celor peste 400. 000 de compatrioti care au murit din cauza.

CEREMONIA DE INVESTIRE A LUI BIDEN: Fostii presedinti Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama, prezenti la evenimenta

Fostii presedinti americani Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama sunt prezenti miercuri la Capitol Hill pentru ceremonia de investire a lui Joe Biden, in acord cu traditia de unitate transpartinica si nationala in jurul celebrarii instalarii unui nou presedinte, relateaza DPA.

Garth Brooks, alaturi de Lady Gaga si Jennifer Lopez, la ceremonia de investire a lui Joe Biden si Kamala Harris

Interpretul si compozitorul country Garth Brooks se va alatura cantaretelor Lady Gaga si Jennifer Lopez, miercuri, la ceremonia de investire a presedintelui american ales Joe Biden si vicepresedintelui Kamala Harris.

Pete Muntean, jurnalistul CNN cu origini romanesti, despre ceremonia investirii lui Joe Biden: Amenintarea cu bomba este foarte reala

Antena 3 pregateste un adevarat maraton jurnalistic menit sa acopere cel mai important eveniment de peste ocean din acest moment, investirea noului presedinte Joe Biden. De la Washington, Pete Muntean, jurnalist CNN cu origini romanesti a vorbit despre starea de asediu instaurata in Washington, din cauza amenintarilor venite din partea sustinatorilor lui Donald Trump.

Ce au declarat liderii UE in ziua investirii lui Joe Biden in functia de presedinte al SUA

Eurodeputatii saluta inaugurarea lui Joe Biden ca o oportunitate pentru Europa de a consolida legaturile UE-SUA si de a aborda provocarile si amenintarile comune la adresa democratiei, conform unui comunicat de presa.

Tensiune in SUA. FBI ii verifica pe soldatii care asigura securitatea ceremoniei de investire a lui Joe Biden.INFOGRAFIE VIDEO

Agentiile americane insarcinate cu supravegherea respectarii legii ii controleaza pe membrii Garzii Nationale pentru a se asigura ca acestia nu prezinta niciun risc in 20 ianuarie, ziua ceremoniei de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al SUA, a anuntat duminica generalul Daniel Hokanson.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )