Libnet.ro
UNICEF

05:30

Charlie Munger

Libnet Ro
De ce a declansat moartea locotenentului lui Warren Buffett, un miliardar american, un val de omagii in China comunista

De ce a declansat moartea locotenentului lui Warren Buffett, un miliardar american, un val de omagii in China comunista

Moartea finantistului Charlie Munger, supranumit locotenentul si mana dreapta a legendarului investitor Warren Buffett la compania sa Berkshire Hathaway, a declansat un val de elogii intr-o tara la care putini s-ar astepta: China comunista, dupa cum relateaza Business Insider.

A murit Charlie Munger, prietenul si partenerul de afaceri al lui Warren Buffett. Miliardarul implinea in ianuarie 100 de ani

Charlie Munger, care a fost mana dreapta a miliardarului Warren Buffett la Berkshire, a murit.

A murit controversatul miliardar american Charlie Munger, mana dreapta a lui Warren Buffett

Investitorul miliardar Charlie Munger, prietenul si partenerul de afaceri de lunga durata al lui Warren Buffett, a murit la varsta de 99 de ani, conform CNN.

Miliardarul Charlie Munger, prieten si partener de afaceri cu Warren Buffet, a murit la 99 de ani

Investitorul miliardar Charlie Munger, prieten si partener de afaceri de-ai lui Warren Buffet, a murit la varsta de 99 de ani intr-un spital din California, SUA, relateaza CNN. Charlie Munger a murit la 99 de ani .

Sfat de viata de la Charlie Munger, mana dreapta a lui Warren Buffet: Ca sa fim fericiti, trebuie sa avem mai putine asteptari

Miliardarul Charlie Munger, asociatul si mana dreapta a lui Warren Buffet la Berkshire Hathaway este o sursa valoroasa de sfaturi, chiar daca multe dintre ele au starnit controverse profunde. Ariile lui de interes se intind pe mai multe paliere, dar.

Sfatul unui miliardar american: Nu va mai plangeti atat pentru ca altii au prea mult, traiti de 6 ori mai bine ca la 1800

Miliardarul Charlie Munger, asociatul si mana dreapta a lui Warren Buffet la Berkshire Hathaway, sustine ca oamenii ar trebui sa fie mult mai fericiti cu ceea ce au, mai ales comparand cu situatia din trecut.

Miliardarul Charlie Munger: Lumea nu este condusa de lacomie, ci de invidie

Miliardarul Charlie Munger, care este si investitor, sustine ca nu a vrut niciodata sa isi compare averea cu cele ale altor, potrivit CNBC.

Cel mai tare selfie. Cei mai bogati oameni din lume, intr-o singura poza

Moda selfie-urilor pare sa fi intrat pe sub pielea celor mai seriosi oameni din lume. Asa se face ca Bill Gates, Charlie Munger si Warren Buffett au acceptat sa intre in cadru, in timp ce realizatoare TV Becky.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2624 seconds )