Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Chiar daca o ducem greu, tot nu renuntam la cheltuieli: cum se mai comporta romanii in pandemie

Playtech Playtech,
Chiar daca o ducem greu, tot nu renuntam la cheltuieli: cum se mai comporta romanii in pandemie

Nu e un secret pentru nimeni faptul ca pandemia ne-a adus aproape tuturor probleme financiare si provocari economice dintre cele mai dificile. Chiar si in acest context, apetitul romanilor. continuă pe Playtech

Tara din lume care este in 2014, chiar daca toate celelalte sunt in 2022. Explicatia aiuritoare

Cand restul tarilor de pe mapamond au trecut in 2022, una a ramas blocata in 2014. Statele lumii au serbat intrarea in noul an, in vreme ce o tara din Africa a ramas in anul 2014, an in care a intrat pe 11 septembrie 2021. Care este explicatia? Cum este posibil acest lucru? Explicatia, una .

MINISTERUL SANATATII: Servicii gratuite pentru pacienti in centrele de evaluare pentru coronavirus, chiar daca nu sunt asigurati

Ministerul Sanatatii anunta, joi, ca serviciile acordate in centrele de evaluare ambulatorie pentru persoanele infectate cu SARS-Cov-2 vor fi decontate de catre casele de asigurari de sanatate, ele fiind gratuite pentru pacienti, indiferent daca sunt sau nu asigurati. Pacientii se pot prezenta fara trimitere, pe baza unui test - rapid sau PCR - care sa fie pozitiv.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )