Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cinci ani de la anexarea ilegala a Peninsulei Crimeea. MAE: Romania condamna ferm inca o data acest act de incalcare a principiilor si normelor de drept international de catre Rusia

B1 B1,
Cinci ani de la anexarea ilegala a Peninsulei Crimeea. MAE: Romania condamna ferm inca o data acest act de incalcare a principiilor si normelor de drept international de catre Rusia

Ministerul Afacerilor Externe a reafirmat ca, la cinci ani de la anexarea ilegala a Republicii Autonome Crimeea de catre Federatia Rusa, acest act de incalcare a principiilor si normelor de drept international,. continuă pe B1

Mesajul Romaniei la cinci ani de la anexarea ilegala a Crimeeide catre Rusia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis duminica un mesaj, la cinci ani de la anexarea ilegala a Crimeei de catre Rusia, reinterand ca Romania condamna ferm inca o data acest act si nu recunoaste anexarea ilegala.

Presedintele Putin va merge in Crimeea pentru a marca cinci ani de la anexarea ilegala a peninsulei de catre Rusia

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, va vizita, luni, Crimeea, pentru a participa la marcarea a cinci ani de la anexarea peninsulei de catre tara pe care o conduce - anexare considerata ca fiind ilegala de Kiev si.

MAE: La 5 ani de la anexarea ilegala a Crimeei, Romania condamna ferm, inca o data, acest act

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis duminica un mesaj, la cinci ani de la anexarea Crimeei de catre Federatia Rusa, in care subliniaza ca tara noastra condamna ferm acest act de incalcare a normelor de drept international si reafirma angajamentul sau pentru politica de nerecunoastere a anexarii ilegale.

Cinci ani de la anexarea Crimeei: Mesajul UE pentru Rusia

Inaltul Reprezentant al UE pentru Politica Externa Federica Mogherini isi exprima, intr-o declaratie, solidaritatea fata de suveranitatea si integritatea teritoriala a Ucrainei, la cinci ani de la anexarea ilegala a Crimeei de catre Rusia.

MAE: La 5 ani de la anexarea ilegala a Crimeei, Romania condamna ferm acest act

La 5 ani de la anexarea ilegala de catre Federatia Rusa a Republicii Autonome Crimeea si a orasului Sevastopol, Romania condamna ferm, inca o data, acest act de incalcare a principiilor si normelor de drept international, se arata intr-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

Situatie socanta in Dambovita. Un barbat este acuzat ca si-a violat nepotul in varsta de cinci ani

Un barbat de 55 de ani din localitatea Baldana a fost retinut de Politie, fiind acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu nepotul sau in varsta de cinci ani, informeaza, joi, IPJ Dambovita. Mama.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )