Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cine este Eda Marcus, prezentatoarea Cerbul de Aur 2019: Mamaa fost un profesionist in TVR si cel mai aspru critic al meu

Adevărul Adevărul,
Cine este Eda Marcus, prezentatoarea Cerbul de Aur 2019: Mamaa fost un profesionist in TVR si cel mai aspru critic al meu

Prezentatoarea TVR Eda Marcus 36 de ani) a acordat un interviu in care a vorbit despre sansa de a prezenta un eveniment atat de important precum Cerbul de Aur. continuă pe Adevărul

Laura Bretan si Ester Peony canta impreuna, in premiera, la Cerbul de Aur 2019: in ce zi vor urca pe scena

Televiziunea Romana ii reuneste pe scena Festivalului International Cerbul de Aur 2019 pe Laura Bretan, castigatoarea Romanii au talent 2016, Ester Peony, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2019, si Olivier Kaye, castigatorul Cerbul de Aur 2018.

Totul despre Cerbul de Aur 2019

Editia din acest an a celebrului Festival Cerbul de Aur va avea loc, in Piata Sfatului din Brasov, in perioada 22-25 august. Afla de aici totul despre cel mai mare festival de muzica organizat in Romania! .

Moment Queen pe scena Cerbului de Aur 2019

Seara de Gala a Cerbului de Aur 2019 va marca o premiera pentru televiziunile din Romania un fragment din celebrul musical We will rock you va fi pe scena de la Brasov.

Cine este iubita lui Radu, fiul lui Stefan Banica Jr. Andreea Marin a reactionat imediat cand i-a vazut impreuna

Dupa ce Radu, fiul lui Stefan Banica Jr. , a inceput sa devina tot mai cunoscut si sa se scrie despre el in tabloide, multi s-au intrebat cine este iubita lui. Tanarul a postat recent o imagine cu aceasta pe retelele de socializare, iar printre cei care au reactionat s-a aflat si Andreea Marin. Andreea Marin .

Cine este Iulia, noul personaj din serialul Vlad de la PRO TV. Anda Sarbei se alatura echipei, in sezonul 2

Serialul Vlad revine in curand la Pro TV cu si mai multa actiune, drama si lectii de iertare si tradare. Pentru cel de-al doilea sezon, producatorii serialului au facut un casting in urma caruia au selectat mai multi actori care vor face parte din noua distributie. Printre ei se afla si Andra Sarbei, care va .

Cine este Adriana Titieni, noua iubita a lui Alexandru Papadopol. Cuplat cu fosta sotie a profesorului sau

Incurcate mai sunt caile Domnului! Dupa o casnicie de 12 ani, Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina s-au separat. Papi, asa cum era cunoscut in lumea showbiz-ului, se pare ca s-a reorientat destul de repede, astfel ca, la mai putin de o luna de la divort, a fost suprins sarutandu-se cu fosta sotie a profesorului sau, .

Cazul Caracal: INML a trimis la DIICOT raportul cu privire la oasele din padure. Cine este victima

Misterul in cazul crimelor din Caracal se adanceste tot mai mult. Institutul National de Medicina Legala INML) a trimis la DIICOT raportul cu privire la oasele gasite in padure. Procurorii au emis ulterior un comunicat in care au precizat ca in urma analizelor nu s-a putut evidentia niciun profil ADN, ceea ce inseamna ca victima .

Cine este Oana Carmaciu, actrita principala din serialul Sacrificiul. Noua vedeta Antena 1 este extrem de frumoasa

Oana Carmaciu, tanara care va fi protagonista in Sacrificiul, noul serial de la Antena 1, nu este la prima experienta actoriceasca. Ea este cunoscuta publicului, in urma aparitiilor sale in videoclipurile Carlas Dreams, dar si prin prisma altor seriale tv. Ce rol va juca ea in productia de la Antena 1 si in postura o .

Soc in lumea vedetelor: Au INTERNAT-O LA PSIHIATRIE prin decizie judecatoreasca! INCREDIBIL despre cine este vorba

Este soc in lumea vedetelor dupa ce s-a aflat incredibila veste! ROMANIA, iN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR. E EXTREM DE DUREROS Actrita Heather Locklear fost condamnata.

Asta DA, bomba in showbiz: INCREDIBIL cine este NOUA CUCERIRE a lui Papadopol. Nimeni nu s-ar fi asteptat sa fie o FEMEIE pe cat ce celebra pe atat de... maritata! (FOTO)

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol au socat lumea showbiz-ului romanesc, dupa ce au anuntat ca divorteaza. Noi detalii ies la iveala despre ce sau mai exaxt cine ar fi provocat ruptura casniciei lor.

ştiri din Showbiz

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )