Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cine este Elvin Dandel, prezentatorul festivalului Cerbul de Aur 2019

Adevărul Adevărul,
Cine este Elvin Dandel, prezentatorul festivalului Cerbul de Aur 2019

Gazda a Cerbului de Aur 2019, alaturi de prezentatoarea TVR Eda Marcus, Elvin Dandel 37 de ani) a povestit ce inseamna pentru el festivalul pe care tatal sau, cantaretul Ricky Dandel 66 de ani), l-a prezentat de cinci ori. continuă pe Adevărul

Cine este Sorin Blejnar, fostul sef ANAF si ce avere are. Cat ar fi luat mita el si sotia sa

Sorin Blejnar, fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a fost trimis in judecata alaturi de sotia sa. Acuzatia sub care s-a luat aceasta decizie este: luare de mita de 1,2 milioane de euro. Cine este Blejnar si ce avere detine? Cine este Sorin Blejnar si ce avere detine? Fostul sef al Agentiei Nationale .

Cine este tanarul care si-a dat foc in propria masina, la Medgidia. De ce a recurs la acest gest LIVE, pe Facebook

Un tanar din Medgidia a recurs la un gest extrem in urma unui conflict. Acesta s-a autoincendiat in propria masina. Barbatul a anuntat pe o retea de socializare ce are de gand si care este motivul pentru care a decis sa-si punat capat zilelor. Cine este el si de ce a recurs la ultima solutie .

Cine este iubita lui Radu, fiul lui Stefan Banica Jr. Andreea Marin a reactionat imediat cand i-a vazut impreuna

Dupa ce Radu, fiul lui Stefan Banica Jr. , a inceput sa devina tot mai cunoscut si sa se scrie despre el in tabloide, multi s-au intrebat cine este iubita lui. Tanarul a postat recent o imagine cu aceasta pe retelele de socializare, iar printre cei care au reactionat s-a aflat si Andreea Marin. Andreea Marin .

Ea le-a luat locul lui Alice Peneaca si Monica Barladeanu in inima lui Bobby Paunescu. Cine este Alyssa

Dupa ce a trecut de marea sa iubire, Monica Barladeanu, dar si de Alice Peneaca, cea alaturi de care se vedea pentru tot restul vietii, Bobby Paunescu a pus mana pe o alta frumusete pe nume Alyssa. Cine este mai tanara lui iubita? Alyssa le-a luat locul lui Alice Peneaca si Monica Barladeanu in inima .

Cine este Liviu Vasilescu, noul sef al politiei Romane. A condus Directia de Operatiuni Speciale

Este oficial! Liviu Vasilescu ocupa de acum titulatura de sef al Politiei Romane. Acesta este fost sef al Directiei de Operatiuni Speciale si s-a luptat pentru postul actual cu Bogdan Despescu, cel care a mai fost in fruntea institutiei. Premierul Viorica Dancila s-a decis sa il aleaga pe cel dintai. Am propus demiterea sefului Politiei .

Cine este si cum arata actuala sotie a lui Calin Popescu Tariceanu. Loredana Moise, cu 26 de ani mai tanara

Calin Popescu Tariceanu a dat lovitura! A incercat pana a gasit exact ce-i trebuie. Acesta este la a cincea casatorie cu Loredana Moise, femeia cu 26 de ani mai tanara care a reusit sa-i fure inima. Cum arata aceasta? Cum arata actuala sotie a lui Calin Popescu Tariceanu? Calin Popescu Tariceanu a demonstat regula care .

Dwayne The Rock Johnson s-a casatorit: cine este sotia si cati copii au impreuna

Dwayne The Rock Johnson are 47 de ani si tocmai s-a casatorit pentru a doua oara. Anuntul a fost facut pe Instagram, iar fericitul eveniment s-a desfasurat in Hawaii. I-a surprins pe toti cand a anuntat pe Instagram ca s-a casatorit, in contextul in care nu a existat niciun anunt prealabil si nu par sa .

Cine este Iulia, noul personaj din serialul Vlad de la PRO TV. Anda Sarbei se alatura echipei, in sezonul 2

Serialul Vlad revine in curand la Pro TV cu si mai multa actiune, drama si lectii de iertare si tradare. Pentru cel de-al doilea sezon, producatorii serialului au facut un casting in urma caruia au selectat mai multi actori care vor face parte din noua distributie. Printre ei se afla si Andra Sarbei, care va .

Cine este Adriana Titieni, noua iubita a lui Alexandru Papadopol. Cuplat cu fosta sotie a profesorului sau

Incurcate mai sunt caile Domnului! Dupa o casnicie de 12 ani, Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina s-au separat. Papi, asa cum era cunoscut in lumea showbiz-ului, se pare ca s-a reorientat destul de repede, astfel ca, la mai putin de o luna de la divort, a fost suprins sarutandu-se cu fosta sotie a profesorului sau, .

Cine este Eda Marcus, prezentatoarea Cerbul de Aur 2019: Mamaa fost un profesionist in TVR si cel mai aspru critic al meu

Prezentatoarea TVR Eda Marcus 36 de ani) a acordat un interviu in care a vorbit despre sansa de a prezenta un eveniment atat de important precum Cerbul de Aur.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )