Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cine este noua sefa CNA. Ce se stie pana acum despre Monica Gubernat

Playtech Playtech,
Cine este noua sefa CNA. Ce se stie pana acum despre Monica Gubernat

CNA a ramas fara sef inca din luna decembrie a anului precedent, dupa ce mandatul Laurei Georgescu a ajuns la final. Asadar, institutia a fost obligata sa aleaga un presedinte, iar Monica Gubernat a fost, din punctul de vedete al membrilor, cea mai buna decizie. Monica Gubernat, noua sefa CNA. Ce se stie pana acum . continuă pe Playtech

Cine este Viktoria Azarenka si ce nationalitate are. Poate fi sfarsitul Simonei Halep la Wimbledon

Viktoria Azarenka este adversara Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Cele doua sportive s-au mai intalnit de patru ori pana in prezent si si-au impartit victoriile. inaintea confruntarii directe din cadrul turneului de la Londra, Halep e pe locul 7 WTA, iar Azarenka pe 40. Cine este Viktoria Azarenka, adversara Simonei Halep la Wimbledon .

Cine este barbatul care a injunghiat 4 persoane, in Timis. Una dintre victime a murit

Barbatul care a injunghiat patru persoane in judetul Timis si a lovit-o cu masina pe a cincea nu a fost inca prins de politisti. Surse judiciare au declarat ca s-a aflat identitatea acestuia. Este vorba despre Ionel Boldea, un barbat din localitatea Bichigi, judetul Timis. S-a aflat identitatea barbatului care a injunghiat 4 persoane Miercuri .

Modificare soc a varstei de pensionare: Se schimba tot ce stiai pana acum! Vezi noile reguli!

Noua Lege a pensiilor vine cu schimbari importante in ceea ce priveste varsta de pensionare. Modificarile vizeaza femeile care au realizat stagiul minim de cotizare care au nascut trei copii si i-au crescut.

Cine este singurul candidat care il poate rade pe Klaus Iohannis. Scenariul-soc a lui Ion Cristoiu

Ion Cristoiu sustine ca singurul candidat care il poate rade pe Klaus Iohannis este Viorica Dancila. Doamna Dancila nu poate starni ura. Singura candidata care poate sa il rada pe Iohannis e ea.

Cine este omul care va conduce diplomatia europeana: Josep Borell, catalanul care a spus NU separatismului si care NU recunoaste independenta Kosovo

Josep Borell, candidatul nominalizat de Consiliul European pentru sefia diplomatiei europene, este un adversar declarat al separatismului teritorial, arata o analiza a Deutsche Welle preluata de.

Cine este David Sassoli, italianul care a devenit noul presedinte al Parlamentului European

Noul presedinte al Parlamentului European, socialistul italian David Sassoli, in varsta de 63 de ani, este un fost jurnalist care are o experienta de zece ani ca europarlamentar. Fost vicepresedinte al Parlamentului European, Sassoli a prezidat, in aceasta calitate numeroase sesiuni plenare de la sediul din Strasbourg.

Cine este Ursula Gertrud von der Leyen, posibilul nou sef al Comisiei Europene

Ursula Gertrud von der Leyen, viitorul sef al Comisiei Europene, este in prezent ministru al Apararii in Germania din 2013. Considerata o apropiata a cancelarului Angela Merkel, doamna Gertrud von der Leyen este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )