Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Cine l-a ajutat pe Florin Citu cu relatii si din banii personali in America. Cazul Adrian Nastase se repeta?

Playtech Playtech,
Cine l-a ajutat pe Florin Citu cu relatii si din banii personali in America. Cazul Adrian Nastase se repeta?

Dezvaluiri incredibile ies la iveala in privinta lui Florin Citu. Fostul premier al Romaniei ar fi fost finantat si ajutat de catre o matusa de-ale sale sa fie inmatriculat la o facultate privata din Statele Unite ale Americii, in anul 1992. Cine este femeia care l-a sprijinit financiar pe senatorul roman, in urma cu 30 . continuă pe Playtech

Florin Citu, anunt crunt in plina criza a preturilor la gaze si energie electrica: Nu exista un cadru legal care sa le permita romanilor sa faca acest lucru

Intr-un context extrem de tensionat, in care romanii sunt depasiti de facturile uriase la curent si gaze, liderul PNL a anuntat, joi seara, ca nu exista un cadru legal care sa le permita cetatenilor sa nu-si plateasca facturile, fara sa primeasca penalitati. Pentru a schimba aceasta situatie in avantajul populatiei, Guvernul ar trebui sa faca .

Florin Citu: Nu exista un cadru legal care sa le permita romanilor sa nu plateasca factura la energie si sa nu mai aiba penalitati

Liderul PNL a declarat ca nu exista un cadrul legal prin care romanilor sa li se permita sa nu plateasca factura la energie electrica, iar apoi sa nici nu aiba penalitati. Florin Citu este de, .

FLORIN CITU: Nu exista un cadru legal care sa le permita romanilor sa nu plateasca factura la energie sau gaze si sa nu aiba penalitati

Presedintele PNL Florin Citu a afirmat ca nu exista un cadru legal prin care romanii sa nu isi poata plati facturile la energie sau gaze si sa nu sufere penalitati.

FLORIN CITU: Avem nevoie de compensari ca sa mentinem ritmul CE privind tranzitia energetica

Economia tarii noastre nu poate mentine ritmul impus de Comisia Europeana privind tranzitia energetica, a afirmat, ieri, Florin Citu, presedintele Senatului, pentru DC News.

FLORIN CITU: Activitatea autoritatilor nationale de reglementare, ignorata pana acum de Parlament

Rapoartele de activitate ale reglementatorilor, inclusiv cele ale Autoritatii pentru Supraveghere Financiara nu prea sunt verificate de Parlament, a declarat Florin Citu, presedintele Senatului, pentru DC News, raspunzand la o intrebare privind activitatea Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Energie ANRE).

FLORIN CITU: Guvernarea pana acum merge bine si asta este actul de guvernare

Presedintele PNL, Florin Citu, afirma ca guvernarea merge bine, iar coalitia functioneaza asa cum se astepta sa fie, si anume ca un compromis. intrebat cum apreciaza viteza cu care se fac reformele in Romania, fostul premier a raspuns ca viteza este data de jaloanele din Planul National de Redresare si Rezilienta.

FLORIN CITU: Prioritatea zero este legea offshore

Presedintele Senatului, liderul PNL Florin Citu, afirma ca prioritatea zero in sesiunea parlamentara care incepe la 1 februarie o reprezinta adoptarea asa-numitei legi offshore, care reglementeaza, printre altele, conditiile de exploatare a zacamintelor de gaz de pe platoul continental al Marii Negre.

FLORIN CITU: Reducerea TVA ar fi foarte ciudat interpretata de agentiile de rating

Presedintele PNL, fostul premier Florin Citu, afirma ca o masura precum scaderea TVA la energie si gaz natural luata de catre autoritatile din Romania inca din prima luna a anului, masura care ar putea afecta atingerea tintei de deficit bugetar asumata de Romania, ar fi privita drept una bizara de catre agentiile de rating care evalueaza economia Romaniei.

FLORIN CITU, DESPRE REFORMA IN ADMINISTRATIE: Daca vine o guvernare liberala, sa poata sa vina cu garnitura liberala

Liderul PNL, Florin Citu, a declarat marti seara ca va propune ca reforma in administratia publica sa insemne nu doar flexibilizarea posturilor, ci si posibilitatea ca fiecare guvernare sa isi aduca propria echipa cu care sa lucreze, spunand ca este complicat sa faci performanta cu garnitura ramasa din fosta guvernare.

FLORIN CITU, DESPRE REFORMA IN ADMINISTRATIE: O guvernare liberala, sa poata sa vina cu garnitura liberala

Liderul PNL, Florin Citu, a declarat marti seara ca va propune ca reforma in administratia publica sa insemne nu doar flexibilizarea posturilor, ci si posibilitatea ca fiecare guvernare sa isi aduca propria echipa cu care sa lucreze, spunand ca este complicat sa faci performanta cu garnitura ramasa din fosta guvernare.

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1573 seconds )