Libnet.ro
carturesti.ro

16:30

Cine sunt europarlametarii romani care au votat impotriva proiectului de rezolutie privind sanctionarea statelor care nu ar respecta drepturile LGBTIQ+, printre care si Romania

B1 TV B1 TV,
Cine sunt europarlametarii romani care au votat impotriva proiectului de rezolutie privind sanctionarea statelor care nu ar respecta drepturile LGBTIQ+, printre care si Romania

In Parlamentul European a fost initiat un proiect de rezolutie prin care se cere Comisiei Europene sa sanctioneze mai multe tari, printre care si Romania, pe motiv ca n-ar respecta drepturile membrilor din comunitatea LGBTIQ+. continuă pe B1 TV

evomag.ro

Cine sunt, de fapt, cei mai cunoscuti cetateni de onoare ai Bucurestiului

Consiliul General al Bucurestiului a acordat titlul de Cetatean de onoare al Bucurestiului, acelor persoane care au talent si contributii speciale. Aceasta este ceas mai inalta distinctie civica. Iata cine sunt de fapt cei mai cunoscuti cetateni de onoare ai Bucurestiului. Bucuresti cei mai cunoscuti cetateni de onoare Titlul Cetatean de Onoare al Bucurestiului .

20 de ani de la 911. Cine sunt romanii care au murit in atentatul terorist de la World Trade Center VIDEO

Au trecut 20 de ani de la tragedia petrecuta in Statele Unite. Cel mai mare atentat terorist din America s-a soldat cu decesul a aproximativ 3. 000 de oameni. Cine sunt romanii care s-au aflat printre victime? 20 de ani de la atentatele din 11 septembrie Au trecut 20 de ani de la cel mai mare .

Horoscop. Cuplurile de zodii care vor avea copii reusiti: cine sunt norocosii

Exista cateva perechi de zodii care impreuna ofera copiilor cateva abilitati si trasaturi de caracter impresionante. Cum vor fi copiii tai in functie de zodie si de partener Este important ca partenerii sa fie zodii compatibile, mai ales daca vor sa intemeieze o familie si sa aiba copii. Este importanta zodia in care se naste .

Cine sunt castigatorii premiilor MTV Video Music Awards 2021

Premiile MTV Video Music Awards au avut loc duminica seara in cadrul Barclays Center din Brooklyn, avand-o drept gazda pe Doja Cat. Cele mai mari vedete ale muzicii au concurat pentru celebrele statui Moonperson, iar marele castigator al noptii a fost Lil Nas X, care a primit inclusiv ravnitul trofeu Video of the Year Videoclipul .

Spatiul cosmic devine din ce in ce mai privat: Cine sunt cei patru pasageri ai misiunii Inspirational

Miliardarii par sa fi prins gustul calatoriilor spatiale. Pe 15 septembrie, Jared Isaacman, miliardarul care este fondator si CEO al corporatiei Shift4, va pleca impreuna cu trei tovarasi de aventura, alesi cu atentie, intr-o excursie de trei zile in jurul Pamantului pe orbita joasa, la aproximativ 300 de kilometri. Totul a fost pregatit ca o operatiune rafinata de marketing: o campanie publicitara de clasa, un site foarte frumos si bogat, si chiar o serie de documentare pe Netflix. SpaceX lanseaza miercuri prima sa misiune de turism spatial. in premiera, patru civili vor ajunge pe orbita terestra si vor sta trei zile in spatiu.

Cine sunt cei 4 romani care au murit in sangeroasele atacuri de la 911

Cel mai mare atac terorist din Statele Unite, comis in urma cu 20 ani, s-a soldat cu moartea a aproximativ 3. 000 de oameni, printre care si patru cetateni americani de origine romana: Eugen Gabriel Lazar, Corina si Alexandru Liviu Stansi Joshua Poptean.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )