Libnet.ro
watchshop.ro

12:30

Cine sunt preotul Aurel Mihai si consilierul Lazar Neacsu, care au demisionat dupa reportajul Clanul Marelui Alb

Playtech Playtech,
Cine sunt preotul Aurel Mihai si consilierul Lazar Neacsu, care au demisionat dupa reportajul Clanul Marelui Alb

Materialul jurnalistic de ancheta publicat de Recorder a facut deja primele victime. Ancheta a avut ca subiect afacerile din spatele usilor inchise ale BOR. Informatiile au scos la iveala o adevarata increngatura cu legaturi politice si decizii luate la nivel inalt in cadrul bisericii. Ca urmare a acestor materiale DNA a anuntat ca s-a autosesizat, . continuă pe Playtech

Cine sunt Aurel Mihai si Lazar Neacsu, primii demisionari dupa ancheta Recorder Clanul Marelui Alb. Ce decizie a luat Biserica cu privire la firma de constructii implicata

Investigatia Recorder despre Clanul Marelui Alb, in care se arata cum reprezentantii bisericii aleg sa foloseasca fonduri publice pe lucrari cu firme preferate si care umfla costurile reale, s-a lasat deja cu urmari. Doua demisii si o ancheta a DNA, dar si masuri care vizeaza firma de constructii implicata in investigatia jurnalistica. Vezi cine sunt cei care si-au dat demisia dupa ancheta Clanul Marelui Alb.

Cine sunt copiii diamant si ce rol au ei pe pamant, conform Lidiei Fecioru

Te-ai intrebat vreodata cine sunt cei denumiti copiii diamant? Acesti prunci au capacitati senzoriale fabuloase si un rol foarte bine determinat. Despre ce este vorba, mai exact. Ce trasaturi definitorii au copiii diamant Reputatul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a facut o noua serie de dezvaluiri inedite in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3. Specialistul .

Cine sunt specialistii care se ocupa de combaterea dezastrului sanitar

Antena 3 va prezinta, in exclusivitate, raspunsul oficial oferit de DSU care arata cine sunt specialistii cu care se consulta guvernantii in pandemie.

Lazar Neacsu si-a dat demisia din PSD si din Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Organizatia PSD Bucuresti anunta demisia lui Neacsu Lazar din partid si din functia detinuta in Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

carturesti.ro

actualitate, 12:30

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )