Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Citu asteapta scuze de la USR: Sa recunoasca greseala si putem merge mai departe

Antena3 Antena3,
Citu asteapta scuze de la USR: Sa recunoasca greseala si putem merge mai departe

Premierul demis, Florin Citu, a spus, joi, ca se poate merge mai departe pe plan politic cu USR, insa numai daca formatiunea isi recunoaste greseala. continuă pe Antena3

Citu vrea refacerea coalitiei in jurul PNL:USR trebuie sa recunoasca o greseala

Premierul interimar Florin Citu sustine ca refacerea coalitiei este o prioritate zilele acestea, insa mizeaza pe refacerea ei in jurul Partidului National Liberal. Citu este de parere ca USR trebuie sa isi recunoasca greseala.

VIDEO Esecul negocierilor Ciolos-Citu-Kelemen: Liderul USR: Vineri vom avea o noua intalnire Citu vrea mandat de la partid

Dacian Ciolos, desemnat de presedintele Klaus Iohannis candidat pentru postul de premier, a anuntat ca o noua runda de discutii cu Florin Citu si cu Kelemen Hunor va avea loc vineri, el spunand ca liderii PNL si UDMR au cerut un ragaz pentru a lua mandat de la partide. Ciolos a afirmat ca le-a prezentat doua variante - refacerea coalitiei PNL-USR-UDMR si guvern minoritar USR, care sa fie sprijinit in Parlament de PNL si UDMR. Prima runda de discutii pentru noul guvern, fara niciun rezultat. Citu il trimite pe Ciolos la PSD si AUR, Kelemen a constatat lipsa de incredere.

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )