Libnet.ro
carturesti.ro

20:45

Ciuca, la prima sedinta de Guvern: Multumesc partidelor politice care au inteles ca mai presus de orice este cetateanul roman si interesul tarii

Adevărul Adevărul,
Ciuca, la prima sedinta de Guvern: Multumesc partidelor politice care au inteles ca mai presus de orice este cetateanul roman si interesul tarii

Premierul Nicolae Ciuca a precizat, in prima sedinta de Guvern de cand a fost numit in functie joi, ca este important ca partidele politice au inteles ca mai presus de orice este cetateanul roman si interesul tarii. El a adaugat a adaugat ca Executivul poate transmite mesajul prin care sa condamne orice fel de violenta impotriva femeilor, in contextul marcarii joi Zilei Internationale a eliminarii violentei impotriva fetelor si femeilor. continuă pe Adevărul

Nicolae Ciuca, in prima sedinta a Guvernului PSD PNL UDMR: Doresc sa multumesc partidelor care au inteles ca mai presus de orice sunt cetateanul si interesul tarii (VIDEO)

Guvernul PSD PNL UDMR a intrat oficial in prima sa sedinta de la investitura, context in care premierul Nicolae Ciuca a multumit Parlamentului pentru votul dat joi, dar si partidelor politice care au .

Prima sedinta de guvern a Cabinetului Ciuca. Decizie privind bugetul

Prima sedinta de guvern a Cabinetului condus de Nicolae Ciuca are loc joi seara, la Palatul Victoria. Sedinta de guvern are la mai putin de trei ore de la ceremonia de depunere a juramantului de la Palatul Cotroceni. Potrivit Biroului de presa al Guvernului, prima reuniune a Cabinetului Ciuca este programata sa se desfasoare joi, .

Prima sedinta de Guvern pentru cabinetul condus de Nicolae Ciuca. Ministrii de la PSD, PNL si UDMR se reunesc la Palatul Victoria

Nicolae Ciuca si ministrii coalitiei formate din PSD, PNL si UDMR se reunesc in prima sedinta de Guvern de la investitura, joi, de la ora 18:15, la Palatul Victoria. Prima sedinta de Guvern pentru .

VIDEO Prima sedinta a Guvernului Ciuca

Guvernul PNL-PSD-UDMR condus de Nicolae Ciuca s-a reunit, joi seara, in prima sedinta dupa ce joi a trecut lejer de votul Parlamentului si a depus juramantul de investitura la Cotroceni.

ASTAZI Guvernul Ciuca se reuneste in prima sedinta de la investirea in Parlament

ACTUALIZARE - Guvernul va adopta un proiect de OUG privind masuri la nivelul administratiei publice centrale --- Guvernul condus de Nicolae Ciuca se reuneste, astazi, in prima sedinta de dupa investirea in Parlament, potrivit Agerpres.

Nicolae Ciuca, la prima sedinta a noului cabinet: Guvernul Romaniei condamnaorice fel de violenta impotriva femeilor

Premierul Nicolae Ciuca a condus prima sedinta de Guvern de la investirea Guvernului.

IN PRIMA SEDINTA Guvernul va adopta un proiect de OUG privind masuri la nivelul administratiei publice centrale

Guvernul va adopta, astazi, in prima sa sedinta dupa investirea de catre Parlament, un proiect de ordonanta de urgenta privind stabilirea unor masuri la nivelul administratiei publice centrale, a anuntat premierul Nicolae Ciuca, potrivit Agerpres.

Premierul desemnat Nicolae Ciuca, prima intalnire cu viitorii ministri, la Palatul Victoria

Premierul desemnat, Nicole Ciuca, a organizat, luni seara, o sedinta informala cu ministri PNL, PSD si UDMR, la sediul guvernului, au declarat surse Antena 3.

watchshop.ro

actualitate, 20:45

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1736 seconds )