Libnet.ro
UNICEF

21:45

Clasificari A si B pentru Editura Universitatii din Bucuresti in urma evaluarii CNCS

Editura Universităţii Bucureşti Editura Universităţii Bucureşti,
Clasificari A si B pentru Editura Universitatii din Bucuresti in urma evaluarii CNCS

In urma evaluarii CNCS din ultima parte a anului 2020, Editura Universitatii din Bucuresti este clasificata in urmatoarele categorii: A pentru Filologie; B pentru Filosofie; B pentru Istorie si studii culturale; B pentru Teologie. Atasam in acest sens fragmente print-screen de pe site-ul CNCS. 18total views, 18views today. continuă pe Editura Universităţii Bucureşti

Noi scenarii pentru deschiderea scolilor din Romania si renuntarea la online: Cimpeanu nu se da batut

Din momentul in care a fost investit in functia de ministru al Educatiei, Sorin Cimpeanu pare sa nu fi ratat nicio zi in a vorbi despre proiectul sau pentru deschiderea scolilor din.

Cele doua avarii care au lasat duminica mii de blocuri din Sectoarele 2 si 3 din Bucuresti fara apa calda si caldura au fost remediate Termoenergetica a reluat furnizarea agentului termic

Cele doua avarii care au lasat duminica mii de blocuri din Sectoarele 2 si 3 din Bucuresti fara apa calda si caldura au fost remediate, anunta Termoenergetica, iar furnizarea agentului termic a fost reluata. Lucrarile pentru remedierea avariilor au fost finalizate in cursul serii de duminica, sistemul a fost incarcat in cursul noptii.

VIDEO Tentativa de viol in toaleta unui mall din Bucuresti. Agresorul a fost prins

Un barbat a intrat intr-o toaleta pentru femei dintr-un mall din sectorul 6 si a incercat sa violeze o femeie ce se afla acolo, informeaza Politia, precizand ca agresorul a fost prins si arestat pentru 30 de zile.

Sute de blocuri din Bucuresti au ramas fara apa calda si caldura. Adrian Gitlan (Termoenergetica): Se lucreaza la remedierea avariilor

Mii de bucuresteni au ramas fara apa calda si caldura din cauza a doua avarii produse la reteaua termica pe magistrala 1. Afectati sunt locuitorii din Sectoarele 2 si 3. Adrian Gitlan,.

UPDATE Mii de blocuri din Sectoarele 2 si 3 din Bucuresti nu au apa calda si caldura la parametri din cauza a doua avarii la reteaua de distributie

Mii de blocuri din Sectoarele 2 si 3 din Bucuresti nu au apa calda si caldura sau agentul termic este furnizat sub parametri din cauza a doua avarii produse la reteaua primara de furnizare a agentului termica aflata in administrarea Primariei Capitalei. Blocurile din Sectorul 2 sunt in aceasta situatie din cauza unei avarii la Magistrala I - CET SUD, produse sambata, iar pe site-ul furnizorului se arata ca va fi remediata duminica, pana la ora 24.

Tentativa de viol intr-un centru comercial din Bucuresti. Barbatul a fost retinut

Duminica, Politia Capitalei a fost sesizata cu privire la fapta unui barbat care, alfat sub influenta substantelor interzie, a intrat in toaleta destinata femeilor, aflata in incinta unui complex comercial din.

Alimentarea cu energie electrica se opreste astazi, temporar, in zone din Bucuresti si Ilfov

E-Distributie Muntenia anunta oprirea temporara in alimentarea cu energie electrica pe parcursul zilei de astazi in mai multe zone din Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2711 seconds )