Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clotilde Armand

Libnet Ro
inca o zi de protest in Piata Victoriei. Oamenii cer alegeri corecte: Vrem renumarare, fara fraudare! (FOTO)

inca o zi de protest in Piata Victoriei. Oamenii cer alegeri corecte: Vrem renumarare, fara fraudare! (FOTO)

Cateva sute de persoane au protestat vineri, in Piata Victoriei, pentru a doua zi la rand, cerand renumararea voturilor in Sectoarele 1 si 2, date fiind acuzatiile de frauda. La manifestatie au ajuns si Clotilde Armand si Radu Mihaiu, primarii in functie si candidatii din partea USR, care reclama aceste fraude.

George Tuta se declara invingator la Sectorul 1: Diferenta este de 673 de voturi, ceea ce argumenteaza, inca o data, ca fiecare vot conteaza. Avem foarte multe lucruri de facut si nu avem timp de pierdut (VIDEO)

George Tuta PNL) a fost prezent in emisiunea Actualitatea, moderata de Tudor Musat, pe B1 TV, unde a spus ca a castigat alegerile la Sectorul 1 cu o diferenta de 673 de voturi in plus fata de Clotilde Armand. Sunt omul cifrelor si va spun ca diferenta este de 673 de voturi, ceea ce argumenteaza, inca o data, ca fiecare vot conteaza si e important sa conteze.

FOTO VIDEO A doua zi de proteste in Piata Victoriei pentru renumararea tuturor voturilor Vrem renumarare, fara fraudare

Peste 250 de persoane s-au adunat si vineri seara in fata Guvernului Romaniei pentru a cere renumararea voturilor, dupa ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, si primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, au acuzat fraude electorale.

Clotilde Armand, plangere penala pentru abuz in serviciu: Avem probe!

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a facut o declaratie puternica in contextul alegerilor pentru un nou mandat, anuntand ca a depus o plangere penala impotriva membrilor Biroului Electoral de sector. Motivatia plangerii vizeaza acuzatii de abuz in serviciu si falsificare a documentelor si evidentelor electorale. Avem probe din care rezulta ca fraudele electorale au fost .

Rezultate alegeri locale 2024. Clotilde Armand nu se lasa: Am facut plangere penala impotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1

Clotilde Armand a anuntat vineri, 14 iunie, printr-o postare pe Facebook ca a facut plangere penala impotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1 pentru abuz in serviciu si falsificare a documentelor si evidentelor electorale.

Biroul Electoral Municipal spune ca s-a incheiat numararea voturilor la Sectoarele 1 si 2. Clotilde Armand si Radu Mihaiu continua sa acuze fraude: Metoda suveica

Numararea voturilor la Sectoarele 1 si 2 s-a incheiat, iar rezultatele vor fi anuntate saptamana viitoare, au transmis reprezentantii Biroului Electoral Municipal la solicitarea HotNews. ro. Primarul in functie din Sectorul 2, Radu Mihaiu, care a cerut renumararea voturilor, continua sa acuze fraude si vorbeste despre Metoda suveica. in acelasi, timp, contracandidatul lui Mihaiu de la PSD-PNL, Rares Hopinca, si-a adjudecat victoria la o diferenta de putin peste 300 de voturi. Si la Sectorul 1 candidatul PSD-PNL, George Tuta, si-a anuntat victoria, in timp ce actualul edil, Clotilde Armand, acuza fraudarea votului.

Clotilde Armand: Am facut plangere penala impotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1 pentru abuz in serviciu

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru un nou mandat, a anuntat ca a facut plangere penala impotriva membrilor Biroului electoral de sector pentru abuz in serviciu si falsificare a documentelor si evidentelor electorale.

Clotilde Armand: Biroul Electoral de sector modifica din pix rezultatul numararii voturilor. A falsificat astfel sute de procese verbale. Din acest motiv, am depus o plangere penala. Avem si dovezi audio (VIDEO)

Clotilde Armand USR), primarul in exercitiu al Sectorului 1 si candidat pentru aceeasi functie, a declarat vineri, pentru B1 TV, ca a depus plangere penala impotriva Biroului electoral de sector deoarece a falsificat procesele verbale de la sectii si le-a modificat din pix, punand ce cifre a dorit. Practic, votul cetatenilor nu mai are nicio relevanta, numarul de voturi pentru candidati fiind stabilit din burta la acest Birou Electoral, acuza Armand.

Clotilde Armand: Am facut plangere penala impotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1. Avem probe din care rezulta ca fraudele electorale au fost musamalizate

Clotilde Armand a anuntat, printr-o postare pe Facebook, ca a facut plangere penala impotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1 pentru abuz in serviciu si falsificare a documentelor si evidentelor electorale. PSD si PNL au folosit intr-un mod organizat metoda Suveica .

Clotilde Armand, noi acuzatii privind alegerile din Sectorul 1: Peste 100 de procese verbale au fost falsificate si urcate in platforma AEP Am solicitat STS sa puna la dispozitie toate inregistrarile

Clotilde Armand sustine ca peste 110 procese verbale din sectii de votare de la alegerile de duminica din Sectorul 1 sunt falsificate si urcate in platforma AEP, adaugand ca in sectorul 1 rezultatul a fost viciat si nu are nicio legitimitate. Acuzatiile ei vin in contextul in care PNL afirma ca Armand a pierdut la aproape 700 de voturi distanta de candidatul liberal George Tuta.

Cifrele BEC il declara castigator la Sectorul 1 pe George Tuta. Clotilde Armand pierde Primaria

Biroul Electoral Central a centralizat joi seara numaratoarea tuturor voturilor pentru primaria Sectorului 1 si l-a declarat castigator pe George Tuta.

Video Clotilde Armand si sotul ei au participat la protestul din Piata Victoriei

Sustinatori ai lui Clotilde Armand au organizat joi seara un protest cerand respectarea legii. Manifestatia USR are loc in Piata Victoriei, dupa ce protestatarii au trecut anterior si pe la sediul Autoritatii Electorale Permanente. Clotilde Armand si sotul ei s-au alaturat protestului din Piata Victoriei. Manifestantii sustin ca exista suspiciuni de frauda in alegerile din .

VIDEO Protest timid in Piata Victoriei, pentru renumararea tuturor voturilor dupa alegerile de duminica

Cateva persoane s-au adunat joi seara in fata Guvernului Romaniei pentru a cere renumararea voturilor, dupa ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, si primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, au acuzat fraude electorale.

Clotilde Armand a avut joi primul termen intr-un proces cu ANI pentru acuze legate de fonduri europene

A inceput procesul lui Clotilde Armand. Primarita Clotilde Armand a fost trimisa in judecata de Agentia Nationala de Integritate in dosarul in care e acuzata ca s-a numit manager intr-un proiect cu fonduri europene si si-a majorat indemnizatia de primar. Joi are loc primul termen in dosar, potrivit realitatea. net. Joi are loc primul termen in .

George Tuta revendica victoria la Primaria Sectorului 1 si ii cere lui Clotilde Armand sa inceapa procesul de preluare a mandatului

Candidatul PSD-PNL George Tuta la Primaria Sectorului 1 i-a cerut joi actualului edil, Clotilde Armand, sa inceapa procesul de preluare a mandatului, lucru care se va intampla in toamna. Liberalul a revendicat victoria la alegerile locale din 9 iunie. Biroul Central Electoral nu a transmis pana la ora redactarii acestei stiri rezultatele oficiale de la scrutinul de duminica.

George Tuta revendica victoria la Primaria Sectorului 1 si ii cere lui Clotilde Armand sa inceapa procesul de preluare a mandatului

George Tuta a revendicat victoria la alegerile pentru Primaria Sectorului 1 si i-a cerut lui Clotilde Armand sa inceapa procesul de preluare a mandatuluil. PNL sustine ca rezultatul final inregistrat la AEP, dupa incheierea verificarii sectiilor este George Tuta 35. 910 de voturi si Clotilde Armand 35. 237 de voturi. George Tuta revendica victoria la Primaria Sectorului 1 .

Dominic Fritz, la Bucuresti pentru a-i sustine pe Clotilde Armand si Radu Mihaiu, care cer renumararea voturilor: Miza e viitorul democratiei romanesti

Primarul USR al Timisoarei, Dominic Fritz, reales pentru un nou mandat la scrutinul de duminica, a mers, joi, la Biroul Electoral al Sectorului 1, alaturi de Clotilde Armand, care acuza fraude la vot si cere renumararea voturilor, la fel ca primarul Radu Mihaiu. Miza acestor zile este viitorul democratiei romanesti si o repet, a declarat Fritz.

Clotilde Armand, apel pentru renumararea voturilor. Ciolacu si Ciuca sunt partasi la cea mai mare frauda electorala dupa 1946

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a cerut joi renumararea voturilor, sustinand ca are dovezi ca scrutinul pentru alegerile locale a fost fraudat si ca va depune dovezile la Parchetul General. Membra USR i-a acuzat pe liderii PSD si PNL, Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca, ca sunt partasi la cea mai mare frauda electorala dupa 1946.

Rezultate alegeri locale 2024. Dominic Fritz a venit la Sectorul 1 sa o sustina pe Clotilde Armand: Miza este viitorul democratiei

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz USR), a venit joi la Sectorul 1 Bucuresti sa o sustina pe Clotilde Armand, primarul in functie, cerand, la randul sau, renumararea voturilor in acest sector.

BEC a respins cererea inaintata de Clotilde Armand de anulare a alegerilor din Sectorul 1, din lipsa de probe

Biroul Electoral Central a respins, ca neintemeiata, cererea de anulare a alegerilor locale din Sectorul 1 formulata de catre Clotilde Armand, in calitate de candidat la functia de primar de sector din partea Aliantei Dreapta Unita. BEC a argumentat ca sesizarile petentului nu cuprind alte motive si nu sunt insotite de probe in dovedirea acestora. Cererea de anulare a alegerilor locale din Sectorul 1 formulata de Clotilde Armand respinsa de BEC din lipsa de probe .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )