Libnet.ro
UNICEF

18:16

Clotilde Armand

Libnet Ro
Clotilde Armand solicita public premierului Nicolae Ciuca sa o demita pe actuala sefa a ANAP

Clotilde Armand solicita public premierului Nicolae Ciuca sa o demita pe actuala sefa a ANAP

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, ii cere premierului Nicolae Ciuca sa o demita pe sefa Agentiei Nationale pentru Achizitii Publice ANAP), Iuliana Feclistov, fosta sefa a Serviciului Achizitii Publice din Primaria Sectorului 1 in perioada de diamant a lui Daniel Tudorache.

Primaria Sectorului 1 depune proiecte in valoare de 100 milioane de euro prin PNRR

Consiliul Local Sector 1 a aprobat in sedinta de astazi, la propunerea primarului Clotilde Armand, patru proiecte care urmeaza sa fie depuse pentru finantare in cadrul PNRR.

Primaria Sectorului 1 depune proiecte in valoare de 100 milioane de euro pe PNRR

Primaria Sectorului 1 depune proiecte in valoare de 100 milioane euro pe Planul National de Redresare si Rezilienta, a anuntat primarul Clotilde Armand pe pagina de Facebook. Este vorba despre proiecte care vizeaza consolidarea si reabilitarea a 11 unitati de invatamant, cresterea performantei energetice a blocurilor din Sectorul 1 prin montarea de panouri fotovoltaice si pompe de caldura si construirea a 11 imobile de locuinte cu 366 apartamente pentru tinerii din comunitatile marginalizate si grupurile vulnerabile.

Clotilde Armand cere Fiscului sa confiste 1 milion de euro de la un restaurant care ar fi ramas deschis dupa suspendarea activitatii

Primaria Sectorului 1 sesizeaza Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) sa confiste banii obtinuti ilegal de la restaurantele care au ramas deschise pana la data autorizarii, desi Politia Locala a decis suspendarea activitatii lor, a anuntat.

Clotilde Armand cere Fiscului sa confiste 1 milion de euro de la un restaurant care ar fi ramas deschis dupa suspendarea activitatii

Primaria Sectorului 1 sesizeaza Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) sa confiste banii obtinuti ilegal de la restaurantele care au ramas deschise pana la data autorizarii, desi Politia Locala a decis suspendarea activitatii lor, a anuntat.

Clotilde Armand cere Frantei sa-i retraga lui Sorin Cimpeanu o distinctie pe care i-a acordat-o in 2021: Nu este permis ca acest ordin sa fie acordat pentru impostura si plagiat

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, intervine in scandalul generat de acuzatiile de plagiat aduse ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu, cerand autoritatilor din Franta sa ii retraga Ordinul Palmes academiques, in grad de Comandor, pe care i l-au acordat anul trecut.

Reorganizarea Primariei Sectorului 1 din decembrie 2020 este legala

Tribunalul Bucuresti a hotarat ca reorganizarea Primariei Sectorului 1 realizata in luna decembrie 2020 la initiativa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, este legala.

Compania de Investii si Dezvoltare Sector 1 o acuza pe Clotilde Armand de lipsa de interes pentru investitii

Compania de Investitii si Dezvoltare Sector 1 SA acuza, printr-o scrisoare deschisa, lipsa de interes a primarului sectorului 1 pentru investitiile necesare aprobate pentru anul 2022 de catre organele statutare ale companiei.

Prefectul Capitalei va da amenzi daca Primaria Sectorului 1 nu aplica hotararile aprobate de Consiliul Local. Toni Grebla: Primarul, obligat sa le puna in executare

Prefectul Capitalei, Toni Grebla, sustine ca va aplica amenzi daca Primaria Sectorului 1, condusa de Clotilde Armand, nu pune in aplicare hotararile aprobate de Consiliul Local, transmite Agerpres. Prefectul Capitalei: Voi aplica amenzile prevazute de lege .

CLOTILDE ARMAND: Linia telefonica gratuita pentru seniori, 0800.800.063, este disponibila non-stop

Persoanele in varsta din Sectorul 1 pot apela, la orice ora si in orice zi, linia telefonica gratuita si confidentiala, 0800. 063, incepand cu aceasta saptamana, programul serviciului TelVerde Persoane Varstnice fiind disponibil non-stop, de luni pana duminica, anunta, astazi, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Primaria Sectorului 1 a pus la dispozitie o linie telefonica disponibila non-stop pentru seniori

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anuntat ca de saptamana aceasta a fost pusa la dispozitia seniorilor o linie telefonica gratuita si disponibila non-stop.

Primaria Sectorului 1 respinge acuzatiile potrivit carora Clotilde Armand a comis abateri de aproape 50 mil. lei

Reprezentantii Primariei Sectorului 1 au respins luni acuzatiile liberalilor potrivit carora Clotilde Armand a comis abateri de aproape 50 milioane de lei in achizitiile si platile derulate de autoritatea locala anul trecut, relateaza Agerpres.

CLOTILDE ARMAND: PNL escaladeaza politic un non-subiect pentru a distrage atentia de la criza energetica

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a raspuns, astazi, acuzatiilor aduse de PNL Sector 1, care a facut public raportul Curtii de Conturi si a acuzat faptul ca aproape 50 milioane lei ne costa incalcarea legii de catre Clotilde Armand.

PNL Sector 1 a publicat raportul complet al Curtii de Conturi: Aproape 50 milioane lei ne costa incalcarea legii de catre Clotilde Armand. Liberalii vor cere un audit extern extins si sesizarea organelor de ancheta penala

Un raport al Curtii de Conturi privind activitatea la Primaria Sectorului 1, condusa de Clotilde Armand, arata ca doar anul trecut au fost abateri de la legalitate ce insumeaza aproape 50 milioane lei. Printre neregulile constatate se numara efectuarea de plati nelegale, achizitii derulate pe repede-inainte de echipa din cabinetul primarului, fara implicarea directiilor specializate si fara respectarea procedurilor legale. Raportul nu a fost publicat de Clotilde Armand, ci de PNL Sector 1.

PNL Sector 1: Clotilde Armand a comis abateri de aproape 50 de milioane de lei in achizitiile si platile derulate de Primarie

PNL Sector 1 sustine ca primarul Clotilde Armand a comis abateri de aproape 50 milioane de lei in achizitiile si platile derulate de autoritatea locala anul trecut, motiv pentru care liberalii solicita sesizarea organelor de ancheta penala si tragerea la raspundere a celor vinovati.

CTP: Daca insa autoritatile, Ministerul Educatiei, Primaria, nu dau jos mizeriile astea, o s-o fac eu Clotilde Armand: Primaria Sectorului 1 nu si-a dat acordul pentru asa ceva

Trec pe langa vechiul parc al Copiilor, Ciresarii, din sectorul 1, oarecum renovat in ultimele luni si redeschis dupa indelungi pertractari intre Ministerul Educatiei si Primaria sect. Ceva imi zgarie coltul ochiului: Ion Mihai Pacepa, cu poza. Pe gardul Ciresarilor. Ce?! Ce mama dracului cauta Pacepa acolo?, scrie Cristian Tudor Popescu pe contul sau de Facebook.

PSD: Elevii din Sectorul 1 inca mai invata in trei schimburi, iar Clotilde Armand refuza sa le acorde bursele

PSD a acuzat-o pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din Bucuresti, ca refuza sa acorde burse elevilor si ca acestia inca mai invata in trei schimburi.

Noi contre Clotilde Armand-PNL. Ce subiect a incins spiritele

Construirea unui complex educational in cartierul Henri Coanda reprezinta noul motiv de cearta intre Clotilde Armand si consilierii generali ai PNL. Primarul Sectorului 1 acuza consilierii generali liberali de blocarea constructiei, in timp ce acestia paseaza responsabilitatea catre Nicusor Dan.

CLOTILDE ARMAND: Consilierii generali liberali blocheaza accesul la educatie a sute de copii din Cartierul Henri Coanda

Copiii din Cartierul Henri Coanda ar putea beneficia in apropierea casei de un complex educational modern, dotat cu toate facilitatile.

Stalpii din Sectorul 1, curatati de cablurile operatorilor

Stalpii din Sectorul 1 al Capitalei au fost eliberati de cablurile de internet, telefonie si tv, iar serviciile conexe acestora functioneaza fara probleme, a anuntat primarul Clotilde Armand.

actualitate, 18:16

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )