Libnet.ro
UNICEF

21:00

Clubul Bamboo a mai ars din temelii si in 2005. Martori: S-a fumat toata noaptea in club, mirosea a instalatii electrice

Adevărul Adevărul,
Clubul Bamboo a mai ars din temelii si in 2005. Martori: S-a fumat toata noaptea in club, mirosea a instalatii electrice

Clubul Bamboo a mai fost mistuit de flacari in iunie 2005, atunci Catalin Botezatu, actionar, spunea ca focul a fost pus intentionat. Cu o suprafata de 10. 000 metri patrati, clubul Bamboo avea o scena construita de aceeasi echipa care a ridicat scenele pentru Cirque du Soleil si Moulin Rouge. Martorii incendiului izbucnit sambata dimineata si care a distrus clubul din temelii spun ca in local s-a fumat toata noaptea. continuă pe Adevărul

Incendiul din Bamboo: Clubul a mai ars din temelii si in 2005 |VIDEO

Clubul Bamboo, mistuit de flacari sambata dimineata, a mai ars o data din temelii, in urma cu 12 ani.

Dosar penal deschis in cazul incendiului de la clubul Bamboo. Mai multe persoane, audiate sambata dimineata

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au deschis dosar penal in rem in cazul incendiului de la clubul Bamboo, la aceasta ora fiind audiate mai multe persoane.

Au inceput audierile, in dosarul incendiului din clubul Bamboo

Mai multe persoane sunt audiate, sambata dimineata, la Parchetul Tribunalului Bucuresti, in dosarul incendiului din clubul Bamboo. Procurorii au deschis un dosar penal in rem pentru fapte) in acest caz.

Precizarile lui Raed Arafat, dupa incendiul din clubul Bamboo: ISU verifica daca au ramas oameni prinsi

Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul de Interne MAI, a declarat, sambata dimineata, ca un echipaj ISU va verifica daca au fost persoane care nu au putut iesi din clubul Bamboo, care a ars in totalitate, si au fost surprinse de flacari.

44 de raniti, intr-un incendiu la clubul Bamboo

ACTUALIZARE 14:45 Raluca Turcan, despre incendiul din Bamboo: Vinovatia este a unei parti a statului roman, fie din cauza ineficientei, fie din cauza coruptiei Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a scris astazi pe Facebook despre incendiul din clubul Bamboo, ea sustinand ca vinovatia este a unei parti a statului roman, fie din cauza ineficientei, fie din cauza coruptiei, fiind o drama faptul ca tragedia din Colectiv este repetabila. * ACTUALIZARE 14:26 Ambasada Israelului la Bucuresti: Aproximativ 15 cetateni israelieni au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma incendiului din Bamboo * ACTUALIZARE 13:42 Un nou bilant, intocmit de MAI, prezinta 44 de raniti dupa incendiul din Bamboo; 5 persoane mai sunt internate in spital * ACTUALIZARE 13:30 ISU: Deficientele identificate si sanctionate de pompieri pe parcursul ultimelor controale nu sunt prevazute in criteriile de oprire a functionarii *ACTUALIZARE 12:23 Firea: Din punctul meu de vedere, daca un club nu are autorizatie de functionare de la primaria de sector, asa cum prevede legea, trebuie inchis *ACTUALIZARE 11:55 Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti: Doi procurori criminalisti efectueaza cercetari la fata locului * ACTUALIZARE 11:45 ISU Bucuresti-Ilfov: Institutiei noastre nu i s-a inaintat solicitarea in vederea eliberarii autorizatiei de securitate la incendiu * ACTUALIZARE 11:40 Primarul Sectorului 2: Primaria nu a emis niciun fel de autorizatie pentru club * ACTUALIZARE 11:26 Un ultim bilant al incidentului ridica numarul ranitilor la 41; 10 persoane, internate in spital * ACTUALIZARE 11:23 ISU: Clubul Bamboo avea aviz de securitate la incendiu, nu si autorizatie; a fost amendat de mai mult ori in trecut *ACTUALIZARE 10:15 Presedintele Klaus Iohannis: Reguli si legi au fost, se pare, din nou incalcate *ACTUALIZARE 10:06 A fost deschis un dosar penal la Tribunalul Bucuresti in urma incendiului care a distrus clubul Bamboo *ACTUALIZARE 9:15 Dan Cristian Popescu, viceprimar Sector 2: Bamboo nu avea act de functionare.

38 de raniti, intr-un incendiu la clubul Bamboo

ACTUALIZARE Dan Cristian Popescu, viceprimar Sector 2: Bamboo nu avea act de functionare Clubul Bamboo nu avea act de functionare, a spus Dan Cristian Popescu, viceprimar sector 2, la Digi 24. Acesta a spus ca Bamboo a primit o amenda anul trecut si urma sa mai primeasca una, iar apoi sa li se suspende activitatea. Potrivit domnului Popescu, clubul avea un plan de actiune la incendiu aprobat de ISU. Aveau documentatia depusa pentru autorizatia de functionare, dar nu era completa, e mai explicat domnia sa. Primul act lipsa este cel pentru receptia constructiei, a adaugat viceprimarul. Un incendiu puternic s-a produs, sambata dimineata, la Clubul Bamboo din Capitala. Secretarul de stat Raed Arafat a precizat ca 38 de persoane au fost aduse initial la spitalele din Bucuresti, 21 dintre acestea au fost transportate de ambulante, 17 au venit cu mijloace proprii. La ora 7:30 mai erau internate doar opt persoane, potrivit Digi24. Dintre acestea, una este in stare grava.

ISU: CLUBUL BAMBOO NU AVEA AUTORIZATIE DE EVACUARE LA INCENDIU (VIDEO)

Purtatorul de cuvant ISU Bucuresti, Daniel Vasile, a precizat intr-o declaratie data de presei ca clubul Bamboo nu avea autorizatie de evacuare la incendiu, proprietarul primind mai multe amenzi.

Detalii de ULTIMA ORA din clubul Bamboo: A fost dispusa inceperea urmaririi PENALE in rem. CLUBUL NU AVEA AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE

UPDATE:Ministrul Sanatatii a anuntat ca 10persoane mai sunt internate ca urmare a incendiului din clubul Bamboo, iar dintre acestea doar una se afla intr-o situatie mai grava. Doua persoane.

Incendiu la clubul Bamboo din Bucuresti: mai multe zeci de persoane au fost transportate la spital

Un incendiu puternic s-a produs, in aceasta dimineata, la Clubul Bamboo din Capitala, in urma caruia mai multe zeci de persoane au fost transportate la spital. In urma incendiului clubul s-a prabusit.

Zece persoane raman internate dupa incendiul din clubul Bamboo. O victima se afla in stare mai grava (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat intr-o declaratie data presei ca in urma incendiului din clubul Bamboo se mai afla internate in spital zece persoane. La un moment dat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )