Libnet.ro
evomag.ro

15:45

Cluj Napoca devine capitala tenisului de masa european

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cluj Napoca devine capitala tenisului de masa european

Clujul gazduieste, la sfarsitul acestei luni, un nou eveniment sportiv foarte important. Federatia Romana de Tenis de Masa organizeaza, in colaborare cu European Table Tennis Union ETTU), intrecerile 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships. continuă pe Ziarul Bursa

carturesti.ro

U BT Cluj-Napoca, la un pas de grupele Basketball Champions League (84-74 vs Paristeri BC)

U BT Cluj-Napoca, campioana Romaniei la baschet masculin, a invins formatia elena Peristeri BC, scor 84-74, in semifinalele turneului preliminar al Basketball Champions League.

Alexandru Rafila critica organizarea Festivalului Untold: Primul mare oras din Romania in carantina acesta va fi Cluj-Napoca

Alexandru Rafila a criticat organizarea la Cluj-Napoca a Festivalului Untold, in plin val patru al pandemiei de COVID-19. Acesta a precizat ca in cazul in care regiunea intra in carantina, primarul Emil Boc este responsabil.

Cluj-Napoca, pe cale sa intre in scenariul galben. Rata de incidenta a depasit 2 la mia de locuitori

Rata de infectare COVID-19 a ajuns in Cluj-Napoca la 2,03 la mia de locuitori, situatie care ar putea atrage intrarea in scenariul galben, daca incidenta nu va scadea sub 21. Scenariul galben presupune intrarea in .

Cluj-Napoca a depasit rata de infectare COVID-19 de 2 la mie si se pregateste de scenariul galben

Cluj-Napoca a ajuns la o rata de infectare COVID-19 de 2,03 la mia de locuitori si, daca aceasta nu va scadea sub 21. 000, de vineri orasul va intra in scenariul galben, care presupune o serie de restrictii pentru populatie.

inca un festival la Cluj. Weekend cu concerte in Iulius Parc, la Rock and Blues Nights by Cluj Blues Fest

Unii dintre cei mai in voga artisti romani de blues se reunesc in 18-19 septembrie 2021 la Cluj-Napoca, pentru o serie de concerte in aer liber.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )