Libnet.ro
carturesti.ro

14:00

CMEB: Un algoritm de calcul sa stea la baza deciziei privind functionarea scolilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CMEB: Un algoritm de calcul sa stea la baza deciziei privind functionarea scolilor

Modul in care scolile sunt inchise si deschise a nemultumit pe toata lumea. Asociatiile de elevi someaza autoritatile sa fie mai riguroase atunci cand iau decizii de acest gen. continuă pe Ziarul Bursa

inca o petitie pentru renuntarea la teze, cu peste 20.000 semnaturi - Consiliul National al Elevilor cere introducerea unui algoritm pentru functionarea scolilor

Consiliul National al Elevilor a lansat miercuri o petitie adresata ministerelor Educatiei si Sanatatii prin care solicita introducerea unui algoritm de calcul care sa stea la baza deciziei privind functionarea scolilor si renuntarea la teze in semestrul I al acestui an scolar. Petitia, intitulata Nu mai jucati ping-pong cu educatia din Romania!, a strans pana acum 20 de mii de semnaturi.

watchshop.ro

actualitate, 14:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1689 seconds )