Libnet.ro
carturesti.ro

15:15

CNA a amendat postul Nasul TV cu 100.000 de lei pentru promovarea conspiratiilor privind pandemia

Adevărul Adevărul,
CNA a amendat postul Nasul TV cu 100.000 de lei pentru promovarea conspiratiilor privind pandemia

Consiliul National al Audiovizualului a sanctionat postul de televiziune Nasul TV, joi, cu amenda in valoare de 100. 000 de lei pentru emisiuni de stiri si dezbateri in cadrul carora au fost abordate teme legate de pandemia de Covid-19 si vaccinare. continuă pe Adevărul

Postul Nasul TV a primit o amenda record de la CNA - 100.000 de lei

Consiliul National al Audiovizualului a sanctionat, joi, cu amenda de 100. 000 de lei postul Nasul TV pentru incalcarea dispozitiilor legislatiei audiovizuale referitoare la vaccinarea impotriva Covid-19.

Amenzi de pana la 20.000 lei pentru toti romanii care incalca aceasta lege. Garda de Mediu e ferma!

Garda de Mediu nu scapa pe nimeni! Majoritatea oamenilor care stau la curte au acest obicei care ii poate costa scump. Acestia risca amenzi de pana la 20. 000 de lei daca fac acest lucru. La ce obicei trebuie sa renunte multi in special in sezonul de toamna? Amenzi mari pentru romanii care nu uita de .

Schimbari majore in Codul Rutier. Amenzi de 2.900 de lei pentru aceasta greseala si permisul suspendat pentru soferi

Sunt schimbari majore in Codul Rutier. Sunt prevazute amenzi de 2. 900 de lei pentru o anumita greseala, iar permisul suspendat. Astfel, agentii de la Rutiera doresc ca in urmatoarele luni sa inaspreasca sanctiunile si sa introduca amenzi noi. Iata pentru ce anume vor fi aplicate. Schimbari majore in Codul Rutier Politia cere pedepse mai mari .

Jumatate dintre parintii de la sate ar anula sarbatorile din acest an. Unii nu au nici 10 lei pentru cadoul copilului

Jumatate dintre parintii din mediul rural nu au bani pentru cadouri si brad, potrivit studiului Craciunul pentru copiii din satele Romaniei, realizat de World Vision Romania.

watchshop.ro

actualitate, 15:15

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1591 seconds )