Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

CNCAV: O noua transa de vaccin anti-COVID de la compania Moderna va sosi in tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNCAV: O noua transa de vaccin anti-COVID de la compania Moderna va sosi in tara

O noua transa de vaccin de 355. 200 doze de la compania Moderna va sosi vineri in Romania, informeaza Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

O noua transa de vaccin Pfizer BioNTech soseste joi in tara. Cate doze de vaccin anti-COVID mai sunt disponibile in Romania

O noua transa de vaccin produs de Pfizer BioNTech, de peste 303. 000 de doze, ajunge joi in Romania, informeaza Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea CNCAV). in prezent in Romania sunt disponibile pentru vaccinarea populatiei circa 3,7 milioane de doze de vaccin anti-COVID, cele mai multe de la compania Pfizer.

CNCAV: O noua transa de vaccin produs de Pfizer BioNTech ajunge astazi in tara

O noua transa de vaccin - 303. 030 de doze - de la compania Pfizer BioNTech va sosi astazi in tara, informeaza Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19, potrivit Agerpres.

O noua transa de vaccinuri anti-COVID de la Pfizer soseste joi in Romania

O noua transa de vaccinuri anti-COVID, ale companiei Pfizer BioNTech soseste joi in Romania. Cele peste 300. 000 de doze vor fi livrate pe cale aeriana si vor ajunge pe Aeroportul Otopeni, anunta CNCAV. Cele .

O noua transa de Redemsivir a fost distribuita in spitale cu pacienti COVID

Ministerul Sanatatii a ajuntat, joi, ca a distribuit o noua transa de Remdesivir in spitalele cu paturi care au in tratament pacienti COVID. Medicamentul a ajuns in 49 de spitale din Romania si se va folosi pe bolnavii cu forme medii de boala.

Ministerul Sanatatii a distribuit o noua transa de Remdesivir in spitalele cu pacienti infectati cu SARS-Cov-2

Ministerul Sanatatii a anuntat, astazi, ca a distribuit o noua transa de 5. 692 de flacoane de Remdesivir in unitatile sanitare cu paturi care au in tratament pacienti infectati cu SARS-CoV-2.

O noua transa de Remdesivir, distribuita in spitalele COVID. Medicamentul a ajuns in 98 de spitale din tara

Ministerul Sanatatii a distribuit o noua transa de Remdesivir in spitalele care trateaza pacienti infectati cu SARS-Cov-2. Medicamentul a ajuns in 98 spitale din toata tara pentru tratarea pacientilor cu forme medii de COVID-19.

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )