Libnet.ro
watchshop.ro

15:15

CNCAV: Vor fi organizate evenimente de informare privind vaccinarea anti-COVID a copiilor de 5 - 11 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNCAV: Vor fi organizate evenimente de informare privind vaccinarea anti-COVID a copiilor de 5 - 11 ani

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a informat astazi, dupa ce Agentia Europeana pentru Medicamente a recomandat administrarea serului Pfizer pentru copiii cu varste intre 5 si 11 ani, ca va anunta in timp util asupra datei la care acest proces va debuta intara noastra, iar in perioada urmatoare vor fi organizate evenimente de informare care sa ofere raspunsurile necesare la principalele preocupari si intrebari primate, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

E oficial: Austria a intrat in carantina nationala pentru trei saptamani. De la anul, vaccinarea antiCovid este obligatorie

Un lockdown de trei saptamani a inceput luni in Austria, masura luata de guvern pentru a limita raspandirea coronavirusului in contextul cresterii masive a numarului de infectii in al patrulea val al pandemiei de COVID-19, transmite DPA citata de Agerpres. Austria a devenit prima tara din Uniunea Europeana care va introduce vaccinarea obligatorie anti-COVID-19, in februarie 2022.

Financial Times: Decizia Austriei privind vaccinarea reprezinta recunoasterea esecului

Restrictiile impuse nevaccinatilor, desi discriminatorii si invrajbitoare, ar fi putut mari gradul de vaccinare daca ar fi fost adoptate mai din timp. Recurgerea la vaccinarea obligatorie - o masura teoretic prea excesiva pentru orice guvern - constituie o recunoastere a esecului din partea Vienei. E regretabil, dar nu e singura capitala care lasa de dorit, scrie Financial Times.

carturesti.ro

actualitate, 15:15

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )