Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cod galben de inundatii pe rauri din 15 judete din tara, valabil pana la miezul noptii

România Liberă România Liberă,
Cod galben de inundatii pe rauri din 15 judete din tara, valabil pana la miezul noptii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, vineri, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pe rauri din 15 judete, pana la miezul noptii. Potrivit hidrologilor, in intervalul orar 13:00 00:00, ca urmare a precipitatiilor prognozate si propagarii, se vor semnala scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide . continuă pe România Liberă

Cod galben de viituri pe rauri din 15 judete, valabil vineri

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, vineri, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana la miezul noptii.

Cod galben de viituri pe rauri din 15 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, joi, o atentionare Cod galben de viituri, ce vizeaza pana la miezul noptii rauri de pe raza a 15 judete. Conform prognozei de specialitate, intre orele 13:00 00:00, ca urmare a precipitatiilor prognozate si propagarii, se pot depasi Cotele de atentie pe anumite .

actualitate, 00:06

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1669 seconds )