Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cod Inundatii

Libnet Ro
Alerta de la hidrologi. Pericol de inundatii pe mai multe rauri din tara

Alerta de la hidrologi. Pericol de inundatii pe mai multe rauri din tara

Hidrologii avertizeaza ca este pericol de inundatii pe mai multe rauri din sud-vestul tarii. Ei au emis cod galben de inundatii. Avertizarea va intra in vigoare la noapte.

MAE: Atentionare de calatorie in Franta. Cod portocaliu de vant, ploi si inundatii din cauza furtunii Louis

Ministerul Afacerilor Externe a emis o alerta de calatorie in Franta, in contextul avertizarilor meteo din aceasta tara.

Inundatii pe raul Orastie Prefect: Este o revarsare cu care nu ne confruntam in fiecare zi, de aceea am dispus si blocarea traficului

Este pericol ridicat de inundatie in Hunedoara, din cauza revarsarilor cursurilor de apa din bazinul raului Orastie, raul Romos si paraul Vaidei. Avertizare cod portocaliu de inundatie A fiost emisa o avertizare COD PORTOCALIU, in judetul Hunedoara, pe raul Orastie, unde s-a inregistrat urmatorul eveniment: .

Alerta hidrologica! E cod portocaliu de inundatii in Romania. Zonele vizate

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, luni, o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din patru judete si atentionari Cod Galben pentru rauri din 16 judete.

Cod portocaliu de inundatii in Romania. Care sunt zonele vizate

O avertizare de Cod Portocaliu de inundatii pentru rauri din patru judete a fost emisa, luni, se Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor. Care sunt zonele vizate .

Cod portocaliu de inundatii in mai multe judete. Care sunt zonele aflate in pericol

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, luni, o avertizare Cord Portocaliu de inundatii pentru rauri din patru judete.

Cod portocaliu de inundatii si viituri in doua judete din Romania. Zonele vizate de avertizarea hidrologica

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o avertizare Cod portocaliu de viituri, pe rauri din doua judete.

Avertizari Cod portocaliu si Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, vineri, o avertizare Cod portocaliu de viituri, valabila pana sambata la miezul noptii pe rauri din doua judete, precum si un Cod galben de inundatii, ce vizeaza sapte cursuri de apa in urmatoarele trei zile. Conform prognozei de specialitate, in intervalul 9 februarie, ora .

Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures si Satu Mare, pana sambata la miezul noptii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis miercuri Cod galben de inundatii pentru rauri din nordul tarii pana sambata la miezul noptii, tinand cont de situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 72 de ore.

INHGA: Atentionare cod galben de viituri pe rauri din trei judete, pana la miezul noptii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, marti, o atentionare Cod galben de inundatii, valabila pana la miezul noptii pe cursuri de apa de pe raza a trei judete.

INHGA: Risc de inundatii pe rauri din 12 bazine hidrografice, pana marti

Specialistii Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor au instituit cod portocaliu de viituri pe rauri din judetele Alba si Bistrita Nasaud si cod galben pentru rauri din 13 judete, atentionari valabile pana marti. Cod portocaliu de viituri pe raurile din doua bazine hidrografice Potrivit INHGA), codul portocaliu va afecta raurile din bazinele hidrografice Somesul Mare bazin superior si afluentii bazinului mijlociu si inferior judetul Bistrita Nasaud) si Aries bazinul situat in amonte de statia hidrometrica Campeni judetul Alba).

Cod portocaliu de inundatii in doua bazine hidrografice. Rauri din mai multe judete intra sub avertizare Cod galben

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, duminica, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, valabile luni si marti pe rauri din mai multe judete.

Atentionari Cod galben si Cod portocaliu de viituri pe rauri din zece judete, pana vineri la miezul noptii. Un sat din Bistrita, in pericol

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, vineri, atentionari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii, ce vizeaza pana vineri la miezul noptii rauri din zece judete.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din patru judete

Specialistii de la Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) au emis, joi, atentionari Cod portocaliu de viituri, valabile pana vineri, la orele pranzului, pe rauri din patru judete. Astfel, potrivit hidrologilor, in intervalul 18 ianuarie, ora 12:00 19 ianuarie, ora 12:00, vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri .

Cod portocaliu si cod galben de inundatii pe rauri din Transilvania

Specialistii din cadrul INHGA au emis, in ziua de 18 ianuarie 2024, un cod portocaliu si un cod galben de inundatii. Codul portocaliu este valabil incepand de astazi, 18 ianuarie, ora 12 pana maine, la ora 12. Riscul de viituri este prezent pe raurile din bazinele hidrografice: Iza bazin superior si afluentii bazinului mijlociu .

Avertizari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii pe rauri din opt judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis joi o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Satu Mare, Maramures si Bistrita-Nasaud si doua atentionari Cod galben pentru rauri din opt judete. Potrivit INHGA, pana vineri la ora 12:00, va fi instituit Cod portocaliu pe raurile din bazinele hidrografice Tur .

Hidrologii au dat alerta! Este pericol, s-a anuntat cod portocaliu pana vineri

In urma conditiilor meteorologice manifestate in ultimul interval de timp, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis joi, 4 ianuarie 2024, o avertizare cod portocaliu de inundatii. Este pericol in aceasta zona din Romania, pana vineri, 5 ianuarie 2024. Precipitatii in urmatoarea perioada, in Romania Vremea se va raci in urmatoarele .

Rauri din 11 judete, sub avertizari Cod portocaliu si Cod galben de inundatii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis joi o avertizare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din trei judete si o alta averizare, Cod galben, ce vizeaza rauri din opt judete ale tarii.

MAE, atentionare de calatorie in Franta: coduri rosu si portocaliu de ploi si inundatii

MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Franta ca agentia meteo locala a anuntat un cod rosu de inundatii pentru departamentul Pas-de-Calais si cod portocaliu de ploi abundente si inundatii pentru alte sapte departamente.

MAE, atentionare de calatorie: Coduri rosu si portocaliu de ploi si inundatii in Franta

Ministerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe romanii din Franta ca Meteo France a anuntat coduri rosu si portocaliu de ploi si inundatii. Meteo France a anuntat un cod rosu de inundatii pentru departamentul Pas-de-Calais si cod portocaliu de ploi abundente si inundatii pentru alte 7 departamente din Franta Nord, Finistere, Aisne, Ardennes, Meuse, Meurthe-et-Moselle, Moselle), incepand din data de 3 ianuarie 2024 pana la finalul zilei de 4 ianuarie 2024.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2832 seconds )