Libnet.ro
watchshop.ro

06:01

Cod portocaliu de canicula pentru Bucuresti si 6 judete. Vijelii puternice in alte 10 judete. Prognoza meteo pentru Romania

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu de canicula pentru Bucuresti si 6 judete. Vijelii puternice in alte 10 judete. Prognoza meteo pentru Romania

Bucurestiul si 6 judete se vor afla joi, vineri si sambata sub Cod portocaliu de canicula. Temperaturile meteo urca pana la 40 de grade, cu disconfort puternic. Miercuri sunt anuntate vijelii puternice in 10 judete. continuă pe Antena3

evomag.ro

Cod galben de canicula pentru cea mai mare parte a tarii, toata saptamana. Temperaturi intre 34 si 39 de grade

Meteorologii au emis luni o noua atentionare cod galben de canicula care va fi in vigoare de marti si pana in 31 iulie, in cea mai mare parte a tarii. Conform meteorologilor, Romania va fi cuprinsa de un val de caldura, disconfort termic ridicat si canicula, cu temperaturi cuprinse intre 34 si 39 de grade.

RO Alert: Cod portocaliu de vijelii pana la ora 23.30

Administratia Nationala de Meteorologie anunta cod portocaliu de vijelie puternica cu rafale de peste 70 - 75 kmh in Bucuresti si in Ilfov pana la ora 23. A fost emis si un Ro Alert in acest sens.

Ultima ora de la ANM! Meteorologii au emis cod portocaliu. Ce se intampla cu vremea in tara

Urmeaza cea mai calda perioada din acest an, insa insotita de furtuni si un nor de praf saharian. Specialistii au emis o avertizare de cod portocaliu de canicula pentru urmatoarele zile. Cod portocaliu de vreme calda Temperaturile maxime in urmatoarele zile vor ajunge pana la 40 de grade Celsius, in special in Muntenia si Oltenia.

Cod portocaliu de vijelie si vreme severa in Bucuresti si in judetul Ilfov

Administratia Nationala de Meteorologie anunta cod portocaliu de vijelie puternica cu rafale de peste 70 - 75 kmh in Bucuresti si in Ilfov pana la ora 23.

Cod portocaliu de canicula si vijelii. Ce zone sunt vizate

Avertizare de ultima ora de la ANM! Furtuna puternica in Bucuresti si in imprejurimi. Pompierii au fost chemati sa intervina

Ultima ora. Meteorologii au emis cod portocaliu in cele mai importante regiuni ale Romaniei. Ce se intampla cu vremea in urmatoarele doua ore, dupa valul de canicula cu care s-a confruntat tara noastra in ultimele zile. Toti romanii sunt avertizati sa ramana in casele lor. Avertisment de ultim moment de la ANM Update 23. Din .

Nordis Group anunta un nou ansamblu rezidential premium pentru Bucuresti

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat in constructia de imobile de lux, dezvaluie un nou ansamblu exclusivist pe care il va dezvolta in Bucuresti. Valoarea proiectului este de 15 milioane de euro si este situat in inima zonei de business din nordul Capitalei, conform unui comunicat remis redactiei.

actualitate, 06:01

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )