Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codului Fiscal

Libnet Ro
Marcel Ciolacu, anunt despre modificarea Codului Fiscal

Marcel Ciolacu, anunt despre modificarea Codului Fiscal

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunta ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. El a facut aceasta declaratie dupa o intalnire cu reprezentantii mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia.

Marcel Ciolacu: Anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal Ma bucur ca unele dintre cele mai puternice companii care activeaza in Romania sustin necesitatea cresterii salariului minim

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca le-a transmis joi reprezentantilor mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. Le-am transmis astazi reprezentantilor mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. in acelasi timp, ma bucur ca unele dintre cele mai puternice companii romanesti si straine care activeaza in Romania sustin necesitatea cresterii salariului minim, a scris liderul social-democratilor, joi, pe Facebook.

Ciolacu: Anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal

Marcel Ciolacu anunta ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. El a facut aceasta declaratie dupa o intalnire cu reprezentantii mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia. Le-am transmis astazi reprezentantilor mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal.

USR solicita Guvernului Ciuca sa renunte la suprataxarea contractelor part-time

USR solicita Guvernului Ciuca sa renunte la suprataxarea contractelor part-time, considerand nociva modificarea Codului Fiscal, prin care daca muncesti doua sau patru ore trebuie sa platesti taxe cat pentru un contract de munca intreg.

Ce schimbari apar la impozitarea veniturilor persoanelor fizice si ce domenii sunt vizate

Facilitatile fiscale aplicabile angajatilor sezonieri sau celor din sectorul constructiilor, cel agricol si industria alimentara, vor suferi schimbari, potrivit modificarilor aduse Codului Fiscal.

Analiza PwC: Ce schimbari apar la impozitarea veniturilor persoanelor fizice si ce domenii sunt vizate in principal?

Facilitatile fiscale aplicabile angajatilor sezonieri sau celor din sectorul constructiilor, cel agricol si industria alimentara, precum si regimul fiscal aplicabil veniturilor din salarii, investitii, activitati independente sau din cedarea folosintei bunurilor vor suferi modificari, potrivit celor mai recente modificari aduse Codului Fiscal.

ANALIZA PWC: Ce schimbari apar la impozitarea veniturilor persoanelor fizice si ce domenii sunt vizate in principal?

Facilitatile fiscale aplicabile angajatilor sezonieri sau celor din sectorul constructiilor, cel agricol si industria alimentara, precum si regimul fiscal aplicabil veniturilor din salarii, investitii, activitati independente sau din cedarea folosintei bunurilor vor suferi modificari, potrivit celor mai recente modificari aduse Codului Fiscal.

Guvernul, sufocat de cererile primarilor si sefilor de consilii judetene

UNCJR, AMR, AOR si ACoR solicita amanarea aplicarii grilelor de impozitare reiesite din modificarea Codului Fiscal * Primarii vor bani pentru pensiile speciale, salarii si pentru bursele elevilor * Guvernul se lauda cu alocarile pentru PNDL si pentru programul Anghel Saligny Lipsa unei alocari financiare pentru cheltuielile de functionare, la rectificarea bugetara din luna august, si modificarea Codului Fiscal au nemultumit structurile asociative din administratia publica locala, ai caror reprezentanti s-au dus, ieri, peste premierul Nicolae Ciuca, pentru a solicitat explicatii in legatura cu masurile adoptate de Guvern in ultimele 45 de zile. Reprezentantii Asociatiilor Municipiilor din Romania, Asociatiei Oraselor din Romania, Asociatiei Comunelor din Romania si Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene i-au atras atentia sefului Guvernului ca primariile risca sa nu isi mai poata desfasura activitatea in bune conditii, daca unele masuri din ordonanta de urgenta prin care a fost modificat Codul Fiscal vor intra in vigoare la 1 ianuarie 2023 si daca Executivul nu va suplimenta bugetele localitatilor la viitoare rectificare bugetara.

Codul Fiscal 2022, o lovitura majora pentru micii antreprenori: cum ii distruge statul roman

In ultimele luni, s-a discutat in numeroase randuri despre modificarile aduse Codului Fiscal si, mai ales, despre modul in care acestea vor ingenunchea mai multe categorii de intreprinzatori.

NEXTUP: Noile masuri din Codul Fiscal sunt o piedica pentru evolutia mediului de business

Noile schimbari aduse Codului Fiscal, printre care suprataxarea contractelor de munca part-time, impunerea angajarii a minimum o persoana cu norma intreaga si cresterea impozitului pe profit la 16% pentru companiile de consultanta, reprezinta o piedica pusa dezvoltarii mediului de business in ansamblu, dar mai ales cu impact puternic asupra microintreprinderilor.

Constructorii - nemultumiti de modificarea Codului Fiscal si de neclaritatile legislative privind ajustarea preturilor

Impredictibilitatea primirii pla and 172;tilor pentru lucrarile publice, impredictibilitatea legislatiei in domeniul constructiilor, modificarea recenta a Codului Fiscal, va accentua problemele cu care se confrunta sectorul constructiilor, sector ce ar trebui sa joace un rol cheie in implementarea Planului National de Redresare si Rezilienta, cel putin pe realizarea investitiilor in infrastructura rutiera, feroviara, din sanatate si din educatie, sustin antreprenorii de constructii din tara noastra.

Industria de infrumusetare anunta concedieri masive din cauza modificarilor aduse Codului Fiscal

Reducerea plafonului prin a carui depasire PFA-urile la norma de venit au obligatia de a trece la sistemul real de la 100. 000 de euro la 25. 000 de euro) este masura fiscala care va influenta cel mai mult piata saloanelor de infrumusetare incepand cu anul 2023, potrivit Stailer.

Ipoteza: Noul Cod fiscal, ilegal? Cresterea artificiala de taxe si impozite nu se pupa cu Constitutia

Stim cu totii faptul ca recentele modificari ale Codului fiscal starnesc controverse si nemultumiri, dar foarte putini dintre noi ne-am fi gandit ca unele schimbari ar putea sa.

Marius Pascan, despre declaratia lui Marcel Ciolacu: Este pur si simplu fara legatura cu realitatea, demagogica, populista. Nu veniti cu solutii din astea saltimbance cum ati facut cu Codul fiscal (VIDEO)

Marius Pascan, prim-vicepresedinte PMP, a criticat declaratia presedintelui PSD in ceea ce priveste situatia din energie si le-a transmis guvernantilor sa nu vina cu solutii din astea saltimbance ca in cazul Codului fiscal. Fostul deputat de Mures a comentat subiectul, marti, pe B1 TV, la Politica Zilei cu Ioana Constantin.

Cotele de TVA se majoreaza de anul viitor, cu implicatii in sectoarele alimentar si real estate

O serie de noutati legislative in domeniul TVA vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2023 ca urmare a modificarii Codului Fiscal prin Ordonanta Guvernului nr. 162022, cel mai mare impact urmand sa fie in sectoarele alimentar, turism si real estate, potrivit unei analize a specialistilor PwC.

Cotele de TVA se majoreaza de anul viitor, cu implicatii in sectoarele alimentar si real estate

O serie de noutati legislative in domeniul TVA vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2023 ca urmare a modificarii Codului Fiscal prin Ordonanta Guvernului nr. 162022, cel mai mare impact urmand sa fie in sectoarele alimentar, turism si real estate.

Romanii imprumutati in lei - ingenuncheati sub povara creditelor

ROBOR la 3 luni a trecut de 8% * Aurelian Dochia: La inflatia actuala de 15%, un ROBOR de 8% este inca in avantajul debitorului * Iancu Guda: Creditele mari luate de la banci si dobanzile foarte mari vor insemna default-uri si cresterea ratei neperformantelor * Irina Chitu: Prima solutie este trecerea catre un credit cu dobanda fixa * Ion Radu Zilisteanu: Companiile sunt afectate nu doar de cresterea ROBOR si de conjunctura economica nefavorabila, ci si de recentele modificari ale Codului fiscal Daca in ultimii ani, dupa criza creditelor in franci elvetieni CHF), atat banca centrala, cat si specialistii din piata ne spuneau ca cel mai sanatos este sa ne imprumutam in moneda nationala, ca sa evitam riscul valutar, dupa ce dobanzile la creditele in lei au inceput sa creasca vertiginos, multi dintre romani se afla in situatia in care aproape ca nu-si mai pot plati ratele bancare.

BNS, despre concedierile masive, dupa suprataxarea angajatilor cu part-time: Guvernele Romaniei trag cu tunul in vrabii

Sindicatele critica virulent modificarea Codului fiscal prin supraimpozitarea contractelor part-time. Dumitru Costin, presedintele BNS sustine ca desi foarte multe dintre ele sunt contracte `la gri`, Guvernul nu a fost capabil sa gaseasca solutiile adecvate: Reactia BNS, dupa supraimpozitarea contractelor part-time in momentul in care Guvernul a facut acele modificari de Cod fiscal, atat pe part-time-uri, cat si pe micro-intreprinderi, a luat aceste decizii in principal din cauza faptului ca foarte multe dintre ele sunt contracte la gri, cum sunt ele numite.

Angajatul roman, calul de bataie al sistemului fiscal. Trei modificari neinspirate ale Codului fiscal

Daca am transpune in Romania sistemul fiscal francez, un angajat cu un salariu lunar brut de 4. 200 de lei nu ar mai plati impozit pe venit, altfel spus, mai mult de jumatate dintre angajati, spune Ramona Mara, conferentiar universitar la UBB. in Romania, insa angajatii platesc catre stat 45% din venituri.

Peste 100.000 de contracte part-time desfiintate in Romania in ultimele trei zile din cauza noului Cod Fiscal

Peste 100. 000 de romani au ramas fara locuri de munca in ultimele trei zile. Din cauza noilor reglementari ale Codului Fiscal, antreprenorii au fost nevoiti sa desfiinteze contractele part-time pentru ca taxele sunt prea mari.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1554 seconds )