Libnet.ro
watchshop.ro

14:00

Comisia Europeana propune 2022 drept Anul european al tineretului

România Liberă România Liberă,
Comisia Europeana propune 2022 drept Anul european al tineretului

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a tinut un discurs in urma cu ceva timp, cu privire la situatia Uniunii. Prin urmare, Comisia a adoptat astazi propunerea sa oficiala pentru desemnarea anului 2022 drept Anul european al tineretului. Prin intermediul Anului european al tineretului, Comisia, in cooperare cu Parlamentul European, cu statele membre, cu . continuă pe România Liberă

Comisia Europeana propune un set de masuri pentru reducerea impactului scumpirii energiei

Comisia Europeana a adoptat, miercuri, Comunicarea privind preturile la energie pentru a aborda cresterea exceptionala a preturilor la energie, la nivel mondial, care se preconizeaza ca va dura pe tot parcursul iernii, si pentru a sprijini populatia si intreprinderile europene.

Carbunele, gazul si petrolul din Arctica trebuie sa ramana in subteran, a transmis Comisia Europeana

Comisarul european pentru Mediu, Virginijus Sinkevicius, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca exploatarea zacamintelor de gaz, petrol si carbune in Arctica ar trebui interzisa. De asemenea, UE vrea sa negocieze un moratoriu international pentru a interzicesi achizitionarea de hidrocarburi extrase din aceasta zona. Comisia doreste sa studieze impreuna cu partenerii sai o .

Dan Nica: Comisia Europeana arata statelor membre cum sa scada preturile la energie, numai sa se si vrea

Seful Delegatiei Romane PSD din Parlamentul European, Dan Nica, atrage atentia ca, in urma solicitarilor mai multor state, printre care si Romania, Comisia Europeana a prezentat astazi o recomandare de masuri, care sa permita tuturor tarilor afectate din cadrul UE sa intervina rapid la nivel national pentru solutionarea crizei preturilor la energie.

DAN NICA (PSD): Comisia Europeana le arata statelor membre cum sa scada preturile la energie, numai sa se si vrea

Seful Delegatiei Romane PSD din Parlamentul European, Dan Nica, atrage atentia ca, in urma solicitarilor mai multor state, printre care si Romania, Comisia Europeana a prezentat astazi o recomandare de masuri, care sa permita tuturor tarilor afectate din cadrul UE sa intervina rapid la nivel national pentru solutionarea crizei preturilor la energie, conform unui comunicat de presa.

Comisia Europeana, masuri in criza pretului energiei: compensarea facturilor, scaderea temporata a taxelor sau amanarea platilor

Comisia Europeana a anuntat masuri cu privire la abordarea situatiei exceptionale a preturilor la energie la nivel mondial. Institutia estimeaza ca aceasta criza se va intinde pe tot parcursul iernii.

Comisia Europeana a anuntat masurile in criza preturilor la energie si gaze

Comisia Europeana a adoptat astazi Comunicarea privind preturile la energie pentru a aborda cresterea exceptionala a preturilor la energie la nivel mondial, care se preconizeaza ca va dura pe tot parcursul iernii, si pentru a sprijini populatia si intreprinderile europene. Documentul include un set de masuri pe care UE si statele sale membre le pot lua pentru a aborda impactul imediat al cresterii preturilor si pentru a ne consolida in continuare rezilienta la socuri viitoare. Printre masurile nationale pe termen scurt se numara sprijinul de urgenta pentru venituri acordat consumatorilor casnici, ajutoare de stat pentru intreprinderi si reduceri specifice in materie de taxe si impozite, potrivit Hotnews.

Comisia Europeana adopta masuri pentru sprjinirea populatiei, in criza preturilor din energie

Comisia Europeana a adoptat astazi masurile pentru sprjinirea populatiei, in criza preturilor din energie. Documentul include un set de masuri pe care UE si statele sale membre le pot lua pentru a aborda impactul imediat al cresterii preturilor si pentru a ne consolida in continuare rezilienta la socuri viitoare. Printre masurile nationale pe termen scurt se numara sprijinul de urgenta pentru venituri acordat consumatorilor casnici, ajutoare de stat pentru intreprinderi si reduceri specifice in materie de taxe si impozite, potrivit Hotnews.

Preturile la energie: Comisia Europeana prezinta masuri pentru a aborda situatia exceptionala cu care ne confruntam si impactul acesteia

Comisia Europeana a adoptat miercuri Comunicarea privind preturile la energie pentru a aborda cresterea exceptionala a preturilor la energie la nivel mondial, care se preconizeaza ca va dura pe tot parcursul iernii, si pentru a sprijini populatia si intreprinderile europene. Documentul include un set de masuri pe care UE si statele sale membre le pot lua pentru a aborda impactul imediat al cresterii preturilor si pentru a ne consolida in continuare rezilienta la socuri viitoare. Printre masurile nationale pe termen scurt se numara sprijinul de urgenta pentru venituri acordat consumatorilor casnici, ajutoare de stat pentru intreprinderi si reduceri specifice in materie de taxe si impozite.

Comisia Europeana obtine 12 miliarde euro dupa emiterea primelor obligatiuni verzi

Comisia Europeana a emis ieri primele sale obligatiuni verzi, obtinand 12 miliarde euro 13,8 miliarde dolari) de pe urma vanzarii care a atras o cerere solida din partea investitorilor, transmit Reuters si AP, citate de Agerpres.

Comisia Europeana a lansat un grup de experti pentru combaterea dezinformarii si promovarea competentelor digitale

Comisia Europeana a lansat ieri un grup de experti al carui obiectiv va fi crearea unui cadru standardizat pentru profesori in Europa in scopul combaterii dezinformarii si al promovarii competentelor digitale.

carturesti.ro

actualitate, 14:00

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )