Libnet.ro
carturesti.ro

20:00

Comisia Europeana a propus un al treilea val de reforme din ultimii sase ani pentru uniunea pietelor de capital

Adevărul Adevărul,
Comisia Europeana a propus un al treilea val de reforme din ultimii sase ani pentru uniunea pietelor de capital

Comisia Europeana a propus joi un al treilea val de reforme din ultimii sase ani pentru uniunea pietelor de capital, care sa concureze mai bine cu centrele financiare din Londra si New York, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Valabilitatea certificatelor verzi se modifica. Anunt de ultima ora de la Comisia Europeana

Valabilitatea certificatelor verzi se schimba. Comisia Europeana propune noi modificari in ceea ce priveste certificatul covid-19, cel fara de care multe tari nu accepta turisti. Europenii sunt nevoiti sa arate dovada vaccinarii cu ambele doze, a trecerii prin boala sau a unui test negativ de tip PCR pentru a intra in alte tari. Certificatul covid-19 .

COMISIA EUROPEANA: Exporturile de grau moale ale UE din sezonul 20212022 sunt peste cele din sezonul trecut

Exporturile de grau moale ale Uniunii Europene in sezonul 202122, care a inceput in iulie, sunt peste cele din sezonul precedent, in pofida unor volume franceze care lipsesc din total, au aratat datele publicate de Comisia Europeana.

Florin Citu a semnat acordul de finantare dintre Romania si Comisia Europeana pentru PNRR. Primii bani, 1,8 miliarde euro, vor veni in cel mult doua luni (surse)

Acordul de finantare dintre Romania si Comisia Europeana pentru Planul National de Redresare si Rezilienta a fost semnat joi de Florin Citu, in ultima zi a presedintelui PNL in functia de ministru interimar al Investitiilor .

Comisia Europeana a aprobat primul proiect transfrontalier de infrastructura inteligenta al Romaniei

Comisia Europeana a aprobat primul proiect transfrontalier de infrastructura inteligenta smart grid) al Romaniei, dezvoltat in parteneriat de catre Delgaz Grid SA, compania de distributie a energiei electrice si gazelor naturale, parte a grupului E. ON, CNTEE Transelectrica SA, operatorul national de transport si sistem, si MAVIR, operatorul de transport maghiar, informeaza Transelectrica intr-un comunicat de presa.

Comisia Europeana: intr-o situatie de urgenta publica, unele drepturi pot fi restranse.Proteste in Europa dupa reintroducerea restrictiilor

Noi revolte au avut loc in weekend in Olanda, Austria, Croatia si Italia, fata de restrictiile impuse in contextul cresterii numarului de infectii cu SARS-CoV-2 in tarile europene. Comisia Europeana a transmis ca intelege starea de saturatie a cetatenilor dupa aproape doi ani de pandemie si respecta dreptul la proteste pasnice, dar intr-o situatie de urgenta publica, unele drepturi pot fi restranse.

Comisia Europeana va stabili o lista neagra a companiilor de transport implicate in traficul de migranti

Comisia Europeana va stabili o lista neagra menita sa sanctioneze companiile de transport care sunt complice la introducerea ilegala de migranti in UE prin Belarus, a anuntat marti Ursula von der Leyen, relateaza AFP.

Certificat verde doar cu a treia doza de vaccin?! Comisia Europeana poate da decizia neasteptata

Cazurile de COVID-19 sunt din nou in crestere in diferite parti ale Europei, deoarece vremea rece a afectat raspandirea virusului. Tarile europene incearca sa limiteze aceasta crestere prin diverse mijloace. Austria anunta la finele saptamanii trecute un blocaj national. in alte state europene se anunta limitarea accesului la anumite servicii, dar si presiuni pentru cresterea .

UNIUNEA PIETELOR DE CAPITAL Comisia Europeana a adoptat noi masuri pentru stimularea pietelor din Europa

Valdis Dombrovskis, vicepresedintele Comisiei: Propunerile pun accentul pe sprijinirea companiilor mici din pietele de capital de dimensiuni reduse, ajutandu-le sa gaseasca si sa acceseze diferite surse de finantare.

China se confrunta cu cea mai scazuta rata a natalitatii din ultimii 40 de ani

Rata natalitatii a scazut in China la cel mai mic nivel din 1978 incoace, in ciuda politicii guvernamentale care vizeaza prevenirea unei crize demografice.

VIDEO INTERVIU Philip Cox (cofondator Cramele Recas): Recolta de struguri din 2021, cea mai buna din ultimii 40 de ani Soiurile Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra au fost cele mai performante

Un dialog cu Philip Cox, cofondator si director comercial la Cramele Recas, despre recolta de struguri din 2021, evaluata ca fiind cea mai buna din ultimii 40 de ani. Am aflat de ce campania de recoltare a inceput cu 2-3 saptamani intarziere, care e nivelul de calitate al strugurilor, cum a afectat incalzirea globala podgoria de la Recas, care sunt soiurile cele mai performante anul acesta si care sunt cele mai vandute vinuri in piata romaneasca.

watchshop.ro

actualitate, 20:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1335 seconds )