Libnet.ro
UNICEF

12:00

Comisia Vanzarea

Libnet Ro
CE ar urma sa dea in judecata Germania pentru ca a perceput taxe suplimentare la vanzarea de gaze naturale

CE ar urma sa dea in judecata Germania pentru ca a perceput taxe suplimentare la vanzarea de gaze naturale

Comisia Europeana ar urma sa dea in judecata Germania pentru ca a perceput vecinilor sai o taxa suplimentara pentru cumpararea de gaze din depozitele sale, considerand ca a incalcat regulile UE privind piata unica, au declarat doua surse familiare cu chestiunea.

A doua tara din Uniunea Europeana care creste varsta legala pentru consumul de alcool

Comisia pentru probleme sociale si de ocupare a fortei de munca a Parlamentului leton a adoptat propunerile de modificare a legii care defineste standardele pentru vanzarea bauturilor alcoolice. Una dintre acestea se refera la cresterea varstei legale.

Cine este ginerele lui Cristian Popescu Piedone, cel cu patru job-uri la stat? Serban Andrei are mai multe proprietati, e jucator la pariuri sportive si pasionat de lucruri scumpe

Cristian Popescu Piedone este acuzat de ANI ca ar fi in conflict de interese ca urmare a faptului ca l-a numit pe Serban Andrei, ginerele lui, in comisia pentru vanzarea spatiilor comerciale. Cine este ginerele lui Piedone .

Prima reactie a lui Piedone dupa acuzatiile ANI: Interese politico-securiste mizerabile ii dau in judecata pentru manipularea intentiei de vot

Agentia Nationala de Securitate nu ma vrea la Primaria Capitalei, este prima reactie a primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, dupa ce ANI a anuntat miercuri dimineata ca acesta ar fi in conflict de interese deoarece si-a numit ginerele in comisia pentru vanzarea spatiilor comerciale. Piedone spune ca va da ANI in judecata pentru ca i-ar fi ingradit dreptul la aparare si ar manipula intentiile de vot.

Cristian Popescu Piedone, gasit in conflict de interese. Ce a descoperit ANI

Agentia Nationala de Integritate ANI) sustine ca primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, e in conflict de interese administrativ, dupa ce si-a numit ginerele membru in Comisia pentru vanzarea spatiilor comerciale. ANI l-a gasit pe Piedone in conflict de interese .

Cristian Popescu Piedone, in vizorul Agentiei Nationale de Integritate, pentru conflict de interese Ce i se imputa primarului Sectorului 5

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, este acuzat de conflict de interese de catre Agentia Nationala de Integritate, care ii imputa ca si-a numit ginerele in comisia pentru vanzarea spatiilor comerciale.

Piedone este acuzat de ANI ca si-a facut ginerele bugetar: L-a numit intr-o pozitie din primarie

Agentia Nationala de Integritate a anuntat, ca a constatat un conflict de interese de natura administrativa in cazul primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, dupa ce acesta si-ar fi numit ginerele in Comisia pentru vanzarea spatiilor.

De ce a oprit Apple vanzarea Watch Series 9 si Ultra 2 ?

Inainte ca interdictia impusa de Comisia de Comert International din SUA sa intre in vigoare, Apple a oprit vanzarea Apple Watch Series 9 si Ultra 2 din magazinul sau online. Dispozitivele sunt inca disponibile in magazinele fizice si la alti comercianti pentru moment.

Comisia Europeana restrictioneaza vanzarea microplasticelor

Comisia Europeana a adoptat luni o noua decizie importanta pentru protectia mediului prin adoptarea de masuri care restrictioneaza microplasticele adaugate in mod intentionat in produse in temeiul legislatiei REACH a UE privind substantele chimice.

SEC da in judecata un antreprenor pentru vanzarea unor criptomonede neinregistrate de 1 miliard de dolari

Comisia americana pentru bursa si valori mobiliare SEC) a dat in judecata un antreprenor american pe care il acuza ca a strans mai mult de 1 miliard de dolari prin oferta neinregistrata si vanzarea de valori mobiliare cripto, inainte de a fura milioane pentru a-si asigura un stil de viata cu statut inalt si achizitionarea de bunuri de lux, inclusiv cel mai mare diamant negru din lume.

SUA blocheaza vanzarea de HIMARS catre Ungaria din cauza ca blocheaza aderarea Suediei la NATO

Conform legislatiei americane, tranzactiile majore de armament sunt analizate de principalii democrati si republicani din Comisia pentru relatii externe a Senatului si din Comisia pentru afaceri externe a Camerei Reprezentantilor.

Or fi strugurii acri? Senatul american blocheaza vanzarea de sisteme HIMARS catre Ungaria, insa Budapesta zice ca de fapt nici nu le mai voia

Principalul lider republican din Comisia pentru relatii externe a Senatului SUA, Jim Risch, a declarat miercuri ca blocheaza o vanzare de armament in valoare de 735 de milioane de dolari catre Ungaria, deoarece guvernul de la Budapesta nu a ratificat aderarea Suediei la NATO, informeaza Reuters.

Senatul SUA aproba livrarea de avioane de lupta F-35 catre Grecia

Jim Risch, liderul minoritatii republicane in Comisia pentru Afaceri Externe a Senatului SUA, a reprezentat ultima dintre semnaturile necesare pentru a aproba vanzarea F-35-urilor americane.

Amendamentul triumfator care nu rezolva nimic

Mandrie mare in coalitia de guvernare, pentru un mare succes in ceea ce s-a anuntat a fi combaterea plagiatelor prin noile legi ale Educatiei. Specialistii de partid din Comisia de invatamant a Camerei Deputatilor, indeosebi cei de la PSD, au venit cu un amendament la proiectele legislative, prin care vanzarea de teze stiintifice studentilor sau .

UE ar putea permite vanzarea de masini noi cu motor termic si dupa 2035, cu conditia ca acestea sa functioneze cu carburanti sintetici 100% ecologici - presa

Comisia Europeana ar fi intocmit un plan prin care, dupa 2035, constructorii auto vor putea vinde pe mai departe masini cu motor termic, dar conditia ar fi ca aceste masini sa poata fi alimentate doar cu e-fuels, carburanti sintetici la care bilantul de CO2 este neutru. Informatia este data pe surse de agentia Reuters, iar oficialii UE vor sa rezolve diferendul pe care il au cu Germania.

Din ce este facuta faina de greieri, de fapt. Procesul prin care trec insectele: ii adormim, apoi ii gatim 9 minute in apa fiarta

Comisia Europeana a aprobat vanzarea mancarurilor cu faina de greieri in toate tarile blocului comunitar. Odata cu decizia UE a aparut si un val de nelamuriri printre romani. Multi se intreaba cum se fabrica aceasta pulbere pe care Bruxelles se gandeste sa o asocieze cu painea, cozonacii si gustarile obisnuite. Detaliile oferite de-o fabrica din .

Vanzarile de masini diesel sau pe benzina sunt in cadere libera. Clientii fug catre electrice

Comisia si Parlamentul European s-au pus de acord sa interzica vanzarea masini noi cu combustie interna incepand cu 2035, dar ecourile de pe piata vest-europeana se vad deja. Cota de piata a masinilor cu motoare cu ardere interna a scazut cu aproape.

Initiativa cetateneasca in UE: Sa fie interzisa pentru totdeauna vanzarea de tigari in Europa celor nascuti dupa 2010

Comisia Europeana a inregistrat miercuri o Initiativa cetateneasca europeana prin care se propune o legislatie care sa salveze noile generatii de la dependenta de tutun. Comisia este chemata sa actioneze impotriva pericolelor de mediu aferente si impotriva fumatului. Initiativa cetateneasca privind interzicerea produselor pe baza de tutun .

Noi reguli pentru emiterea si vanzarea de criptomonede, instituite de Comisia Europeana

Companiile din sectorul criptomonedelor vor avea nevoie de o licenta si de garantii pentru clienti pentru a emite si a vinde monede digitale in UE, in conformitate cu noile reguli inovatoare convenite de bloc pentru a imblanzi o piata volatila, de Vest Salbatic, transmite Reuters.

Germania refuza sa accepte planurile UE de a interzice vanzarea de masini noi cu motoare cu combustie incepand cu 2035

Guvernul Germaniei refuza sa accepte planurile Uniunii Europene de a interzice efectiv vanzarea de masini noi cu motoare cu combustie incepand cu 2035, potrivit ministrului de finante Christian Lindner. in incercarea sa de a reduce emisiile care incalzesc planeta cu 55% pana in 2030, fata de nivelurile din 1990, Comisia Europeana a propus o reducere .

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )