Libnet.ro
UNICEF

23:30

Conacul Romano

Libnet Ro
Conacul Romano, fosta locuinta secreta a nepotului lui Nicolae Ceausescu, scoasa la vanzare

Conacul Romano, fosta locuinta secreta a nepotului lui Nicolae Ceausescu, scoasa la vanzare

Unul dntre cele mai frumoase conace din Oltenia, conacul Romano, va fi scos la vanzare. Cladirea este incarcata de istorie: a fost construita de urmasul unuia dintre luptatorii lui Tudor Vladimirescu,a devenit tabara de pioneri, scoala si ar fi locuit in secret nepotul lui Nicolae Ceausescu Pretul de pornire este de 2 milioane de euro. Conacul Romano va fi scos la vanzare .

Sothebys Romania a vandut Conacul Romano din Oltenia

Romania Sothebys International Realty a vandut Conacul Romano, o opera de arta neoromaneasca din regiunea Olteniei. Conacul a fost vandut pentru 2,050 milioane de euro. Conacul Romano a fost construit intre anii 1920 si 1925, dupa planurile celebrului arhitect Grigore Cerchez. insa, istoria conacului incepe pe vremea lui Tudor Vladimirescu cu fratii Romanov, de unde .

Romania Sotheby and s International Realty anunta vanzarea Conacului Romano, o bijuterie neoromaneasca

Unul dintre cele mai impresionante conace din regiunea Olteniei, cunoscut sub numele de Conacul Romano, este listat spre vanzare la pretul de 2. 000 euro.

Conacul Romano, fosta tabara de pionieri si locuinta a nepotului lui Ceausescu, scos la vanzare FOTO

Unul dintre cele mai impresionante conace din regiunea Olteniei, cunoscut sub numele de Conacul Romano, este listat spre vanzare la pretul de 2. 000 euro.

GALERIE FOTO |Unul dintre cele mai frumoase conace din Romania, scos la vanzare pentru 2 milioane de euro

Unul dintre cele mai impresionante conace din regiunea Olteniei, cunoscut sub numele de Conacul Romano, este listat spre vanzare la pretul de 2. 000 euro, anunta compania de consultanta imobiliara, specializata in proprietati istorice Sothebys.

Conacul Romano din Plesoiu a fost scos la vanzare pentru 2,05 milioane de euro

Conacul Romano de la Plesoiu a fost ridicat intre anii 1920 si 1925 dupa planurile arhitectului Grigore Cerchez. Desi ridicat abia in perioada interbelica, conacul are o istorie tumultoasa care se intinde tocmai pana in vremea lui Tudor Vladimirescu si tocmai pana in Rusia, de unde isi trage si numele. Acum, acesta a fos scos .

actualitate, 23:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2991 seconds )