Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consumatorilor Anpc

Libnet Ro
Jucarii periculoase, avand in compozitie praf folosit la fabricarea detergentului: ANPC avertizeaza privind cumpararea jucariilor de 1 iunie

Jucarii periculoase, avand in compozitie praf folosit la fabricarea detergentului: ANPC avertizeaza privind cumpararea jucariilor de 1 iunie

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) vine in intampinarea dorintei cumparatorilor de a achizitiona jucarii, cu mult mai multe decat de obicei, in contextul apropiatei sarbatori a Zilei Internationale a Copilului. Cu acest.

Recomandarile ANPC pentru consumatorii care achizitioneaza jucarii

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) vine in intampinarea dorintei cumparatorilor de a achizitiona jucarii, cu mult mai multe decat de obicei, in contextul apropiatei sarbatori a Zilei Internationale a Copilului.

Anunt al ANPC cu privirea la achizitionarea jucariilor pentru copii

Paul Anghel, directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), a transmis un mesaj important pe retelele sociale, sambata, subliniind necesitatea achizitionarii jucariilor numai din magazine specializate. intr-o postare pe Facebook, Anghel a accentuat ca este esential ca jucariile sa fie cumparate de la distribuitori de incredere, care pot elibera documente de achizitie. Aceste .

FOTO: Vanzatorii de pantofi au calcat stramb. Raid ANPC: amenzi de peste 800.000 de lei

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a derulat, in perioada, 22. 2024, o serie de actiuni de verificare a respectarii prevederilor legale la comercializarea articolelor de incaltaminte, inclusiv la comertul online, la.

ANPC a controlat peste 350 de operatori economici care comercializeaza incaltaminte, in toata tara

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a derulat, in perioada, 22. 2024, o serie de actiuni de verificare a respectarii prevederilor legale la comercializarea articolelor de incaltaminte, inclusiv la comertul online, la nivelul intregii tari.

Influencerii romani, in vizorul ANPC. Sumele castigate pentru postarile de pe Instagram sau TikTok

Influencerii au intrat si in vizorul Autoritatii pentru Protectia Consumatorilor. Acestia au fost chemati de inspectori pentru a da explicatii despre reclamele mascate pe care le fac.

Reguli noi pentru vanzatori, in pietele din Romania. Informatiile pe care va trebui sa le primeasca orice client

Reguli noi pentru cei care vand fructe, legume, lactate si oua, in pietele din Romania. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) le cere vanzatorilor sa indeplineasca mai multe conditii.

ANPC a solicitat companiilor aeriene sa elimine problemele intampinate din cauza unor zboruri intarziate sau anulate

Conducerea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a solicitat companiilor aeriene sa elimine problemele intampinate in anii trecuti din cauza unor zboruri intarziate sau anulate, dar si sa gestioneze situatiile speciale care pot aparea in urma unor reclamatii, pentru a se asigura ca drepturile consumatorilor vor fi respectate.

Director ANPC catre influencerii romani care nu isi marcheaza publicitatea: Vom merge chiar pana la a inchide conturile

In acest moment inca exista influenceri care refuza sa marcheze continutul publicitar, a spus Paul Anghel, director general in cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), care mai sustine ca in acest context, creatorii de continut risca inchiderea conturilor de pe platformele sociale pe care activeaza.

Marcel Ciolacu: ANPC a pus in transparenta ordinul privind semnalarea modificarilor la gramajul produselor Control pe piata detergentilor, unde exista cresteri de preturi total nejustificate (VIDEO)

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a pus in transparenta decizionala proiectul de ordin care le impune procesatorilor sa semnaleze orice modificare a gramajului produselor, a declarat premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, joi, la inceputul sedintei de Guvern, anuntand totodata un control al Consiliului Concurentei pe piata detergentilor.

ANPC a pus in transparenta un Ordin privind combaterea fenomenului Shrinkflation

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a publicat pe site-ul propriu un proiect de Ordin al Presedintelui ANPC, pentru o mai buna informare a consumatorilor.

ANPC a pus in transparenta un Ordin privind conditiile necesare pentru comercializarea de legume si fructe

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a publicat in transparenta decizionala, pe site-ul propriu, www. anpc. ro, un proiect de Ordin al Presedintelui ANPC, ca o completare a unui act normativ similar dat publicitatii in 2021, pentru realiza o mai buna informare a consumatorilor.

ANPC castiga procesul cu o agentie de turism care nu a inapoiat banii turistilor inselati

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) si Comisariatul Regional pentru Protectia CRPC) Consumatorilor Bucuresti-Ilfov au castigat definitiv procesul intentat de Agentia de Turism Bonjour, din Capitala, prin care se solicita.

ANPC a castigat definitiv procesul intentat de Agentia de Turism Bonjour

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) si Comisariatul Regional pentru Protectia CRPC) Consumatorilor Bucuresti-Ilfov au castigat definitiv procesul intentat de Agentia de Turism Bonjour SC Bonjour International Tour SRL), din Capitala, prin care se solicita anularea procesului verbal de constatare a contraventiei, intocmit in 2022.

Pericol de moarte in pescarii. Peste 1,3 tone de peste si preparate din peste alterate au fost retrase de la vanzare de ANPC

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) au retras de la vanzare peste 1,3 tone de peste si preparate din peste in urma unei actiuni de control desfasurate luna trecuta, pe parcusul a cinci zile, la nivel national.

ANPC recomanda cetatenilor sa cumpere legumele si fructele din locuri special amenajate

In urma rezultatelor recentei tematici de control, desfasurate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC), pentru verificarea modului in care este respectata legislatia in domeniu, la comercializarea de legume si fructe proaspete, institutia noastra a elaborat o serie de atentionari necesare consumatorilor atunci cand achizitioneaza astfel de produse.

La ce trebuie sa fim atenti cand facem cumparaturi pentru 1 Mai si Paste - recomandarile ANPC

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) ofera mai multe recomandari consumatorilor pentru perioada de 1 Mai si de sarbatori pascale, intre acestea fiind verificarea termenului de valabilitate si cumpararea produselor din zone special amenajate.

ANPC recomanda cetatenilor sa cumpere produse din zone special amenajate pentru 1 Mai si sarbatorile pascale

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) ofera mai multe recomandari consumatorilor pentru perioada de 1 Mai si de sarbatori pascale, intre acestea fiind verificarea termenului de valabilitate si cumpararea produselor din zone special amenajate.

Cum alegem corect produse proaspete de sarbatori: Staturi de la ANPC ca sa nu-ti fure fumul gratarelor atentia de la calitatea carnii

Pregatirile pentru ziua de 1 Mai si sarbatorile pascale reprezinta un moment de varf pentru activitatile comerciale, de aceea Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) desfasoara actiuni de control, in toata tara, pentru a verifica.

ANPC, recomandari pentru 1 Mai. Acordati o atentie deosebita aspectului produsului

Avertizarea transmisa de catre directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importanta pentru consumatorii din Romania, in special in contextul sarbatoririi zilei de 1 Mai, cand traditia include consumul de mici si bere. Recomandarea directorului general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Paul Anghel, de a evita .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )