Libnet.ro
UNICEF

12:00

Consumatorilor Anpc

Libnet Ro
Partida Romilor si ANPC, protocol de colaborare pentru comerciantii romi

Partida Romilor si ANPC, protocol de colaborare pentru comerciantii romi

Presedintele Asociatiei Partida Romilor Pro-Europa APRPE), Nicolae Paun, si cel al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), Horia Constantinescu, au incheiat un protocol de colaborare pentru a-i ajuta pe comerciantii romi, care isi desfasoara activitatea pe litoral. Protocolul de colaborare dintre APRPE si ANPC a venit la initiativa presedintelui Nicolae Paun .

Horia Constantinescu indeamna turistii sa sesizeze ANPC daca primesc produse sau servicii de proasta calitate: Cel mai important lucru e respectul de sine (VIDEO)

In contextul minivacantei de Rusalii, presedintele ANPC, Horia Constantinescu, ii indeamna pe romani sa fie extrem de atenti ce servicii si produse primesc si, daca nu sunt multumiti, sa sesizeze Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor. Declaratiile au fost facute in cadrul Stirilor B1 TV, prezentate de Luiza Cergan.

Horia Constantinescu, despre acuzatia ca ANPC interzice magiunul de prune: O bazaconie. Ce s-a intamplat de fapt (VIDEO)

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) este acuzata ca interzice magiunul de prune, dupa ce mai multe produse au fost retrase din magazine. Horia Constantinescu, presedintele ANPC, a explicat pentru B1 TV ce s-a intamplat de fapt si de ce acuzatia este o bazaconie. Cum a raspuns Constantinescu acuzatiei ca ANPC interzice magiunul de prune .

Avertisment pentru parinti! Directorul ANPC trage un nou semnal de alarma inainte de Ziua Copilului: Achizitionati jucarii numai din magazine specializate

Paul Anghel, directorul general al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC), recomanda parintilor sa cumpere jucarii din magazine specializate si sa respecte recomandarile producatorilor pentru a evita potentiale pericole. Avertismentul ANPC pentru parinti de 1 iunie Tinand cont ca in preajma zilei de 1 iunie se cumpara mult mai multe jucarii decat intr-o perioada obisnuita, Paul Anghel a postat miercuri pe Facebook un mesaj destinat parintilor.

Bancile ar trebui sa-si asume recalibrarea ratelor pentru a evita creditele neperformante, sustine seful ANPC

Horia Constantinescu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) recomanda romanilor sa ceara recalcularea ratelor pe care le au la banci.

Cristian Seidler, despre cazul amenzilor pentru banci: Presedintele ANPC imi pare intr-un fel de campanie electorala ieftina. Pe surse se spune ca ar vrea sa candideze la o primarie (VIDEO)

Deputatul USR Cristian Seidler a vorbit despre cazul amenzilor date bancilor de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, miercuri, pe B1 TV, la Politica Zilei cu Ioana Constantin, si a spus despre seful ANPC, Horia Constantinescu, ca ii pare intr-un fel de campanie electorala ieftina si asta e tot ceea ce face.

BNR nu are atributii de protectie a consumatorilor bancari

Sanctiunile aplicate recent de ANPC unui numar insemnat de institutii de credit au adus in discutia publica subiectul protectiei consumatorilor bancari, aminteste Cristian Bichi, consilier BNR.

BNR intervine in disputa ANPC - banci comerciale: Actualele dispute urmeaza a fi rezolvate de instantele judecatoresti Decizia ANPC a generat controverse puternice

Sanctiunile aplicate recent de ANPC unui numar insemnat de institutii de credit au adus in discutia publica subiectul protectiei consumatorilor bancari, scrie consilierul Guvernatorului BNR, Cristian Bichi pe blogul Bancii Centrale.

BNR: Nu avem atributii de protectie a consumatorilor bancari

Sanctiunile aplicate recent de ANPC unui numar insemnat de institutii de credit au adus in discutia publica subiectul protectiei consumatorilor bancari. Este, deci, un moment propice de a explica, din nou, care sunt diferentele dintre supravegherea.

Oferta bancilor, dupa amenzile primite de la ANPC. Rate mai mici cu sute de lei

Bancile au inceput sa vina cu oferte, dupa amenzile primite de la Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor. 19 banci au fost sanctionate pentru practici comerciale inselatoare. Ce oferte fac bancile Dupa ce ANPC a aplicat amenzi in valoare de 950 de mii de lei, 19 banci din Romania, ele au inceput sa faca oferte mai bune pentru clienti, conform Antena 3. Spre exemplu, un roman care are un credit de 300 de mii de lei, in baza IRCC, luat pe 30 de ani, are o rata lunara de 2200 de lei. Acum, banca a venit cu o oferta de refinantare in baza de dobanda fixa, pe 5 ani, de 5,9%, astfel ca rata pentru acest credit va scadea pana la 1780 de lei pentru urmatorii 5 ani. Totusi, in toate cazuri ofertele sunt la fel de bune. Consumatorii de multe ori sunt nevoiti sa mai faca drumuri la banca in zadar, iar suma pe care o vor plati va fi la fel de mare.

Ofertele bancilor, dupa amenzile primite de la ANPC. Rate mai mici cu sute de lei

Bancile incep sa vina cu oferte, dupa amenzile primite de la Autoritatea pentru Protectia Consumatorilor. 19 banci au fost sanctionate pentru practici comerciale inselatoare.

Ce sa faci daca ai fost inselat de banca: documentele pe care trebuie sa le trimiti

Daca ai fost inselat de o banca, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) iti pune la dispozitie acum o adresa de mail la care sa trimiti documentele doveditoare. Ca.

ANPC anunta o adresa speciala de e-mail pentru clientii nemultumiti de conditiile de creditare

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a deschis o adresa speciala de e-mail, pentru a veni in sprijinul consumatorilor care identifica elemente menite sa le afecteze direct interesele si sa ii determine sa ajunga intr-o situatie financiara dificila, in timpul derularii unui credit bancar contractat.

ANPC a creat o noua adresa de email pentru romanii care au probleme cu bancile

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) lanseaza o adresa speciala de e-mail, cu scopul de a veni in sprijinul consumatorilor care identifica elemente menite sa le afecteze direct interesele si sa ii determine sa ajunga intr-o.

ANPC lanseaza o adresa speciala de e-mail cu scopul de a veni in sprijinul consumatorilor

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) lanseaza o adresa speciala de e-mail, cu scopul de a veni in sprijinul consumatorilor care identifica elemente menite sa le afecteze direct interesele si sa ii determine sa ajunga intr-o situatie financiara dificila, in timpul derularii unui credit bancar contractat.

Instanta a redus amenda record de 2 milioane de euro data companiei Blue Air de catre ANPC

Instanta a redus amenda de 4 milioane de euro data de ANPC pentru Blue Air, de la 2 milioane de euro la 100. 000 de lei, adica de 200 ori mai putin. Amenda Blue Air redusa semnificativ de Instanta Admite in parte plangerea contraventionala formulata de petenta BLUE AIR AVIATION S. in contradictoriu cu intimata AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR.

De ce nu vor bancile si prietenii lor sa adopte Initiativa ANPC pentru dobanda de 50% din totalul ratei

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) se afla la acest moment intr-un moment de maxima anvergura, probabil cel mai important din istoria sa, in care se doreste apararea consumatorilor in fata unei practici cartelare a bancilor din Romania. Bancile si prietenii lor din presa s-au opus din start. Iata de ce.

Alte opt banci, sanctionate de ANPC dupa ce au pacalit mai multi romani

Protectia Consumatorului a sanctionat alte opt banci, in urma sirului lung de anchete in care s-a aflat ca romanii au fost pacaliti la rate. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a continuat verificarile in ceea ce priveste modul in care bancile pun in practica contractele de creditare pe termen lung si mediu, cu termen de rambursare de peste 10 ani, catre persoana fizica, in lei sau valuta, dar si daca elementele prevazute in conditiile contractuale respecta drepturile consumatorilor. ANPC a verificat alti opt operatori economici financiari .

ANPC a sanctionat alte opt banci din Romania Printre ele si cele doua banci ale Statului: Eximbank si CEC Bank

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a incheiat verificarile la alti opt operatori economici financiari bancari care activeaza pe teritoriul Romaniei, carora le-a aplicat amenzi in valoare de 400. 000 lei, informeaza institutia printr-un comunicat.

A inceput jihadul! ANPC a amendat opt banci

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a incheiat verificarile la alti opt operatori economici financiari bancari care activeaza pe teritoriul Romaniei, carora le-a aplicat amenzi in valoare de 400. 000 lei, informeaza institutia printr-un comunicat. in cadrul activitatii sale de supraveghere a pietei, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a continuat seria de verificari a modului .

actualitate, 12:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1563 seconds )