Libnet.ro
watchshop.ro

18:15

IN CONTEXTUL EXPLODARII PRETURILOR DIN ENERGIE Guvernul va subventiona facturile la electricitate si gaze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN CONTEXTUL EXPLODARII PRETURILOR DIN ENERGIE Guvernul va subventiona facturile la electricitate si gaze

13 milioane de cetateni vor beneficia de subventia de 18 bani pe kWh acordata la energia electrica * Peste 2,3 milioane de gospodarii vor beneficia de reducerea cu 25% a facturii la gaze * Compensarea se va face intre stat si furnizori, fara nicio obligatie din partea consumatorilor Guvernul va compensa, de la bugetul de stat, facturile la energie electrica si la gaze naturale, a declarat, ieri, Virgil Popescu, ministrul Energiei si ministru interimar al Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, care a prezentat in prima lectura, in sedinta Executivului, un proiect de ordonanta de urgenta care stabileste cum vor fi subventionate noile preturi din domeniul energiei. continuă pe Ziarul Bursa

evomag.ro

PSD propune un proiect pentru plafonarea preturilor la energie

Vicepresedinte PSD, europarlamentarul Mihai Tudose, a anuntat, miercuri, ca social-democratii vor propune un proiect de lege pentru plafonarea preturilor la energie pentru o perioada de sase luni. Mihai Tudose a declarat, miercuri, ca pretul la energie va fi plafonat la un tarif mediu pe ultimele sase luni. Principiile de baza sunt urmatoarele: plafonarea pentru sase .

FLORIN CITU: Ordonanta privind compensarea preturilor la energie, discutata in prima lectura

Prim-ministrul Florin Citu a informat, astazi, ca, in cadrul sedintei de Guvern, a fost discutata in prima lectura o ordonanta care vizeaza compensarea preturilor la energie si gaz, potrivit Agerpres.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )