Libnet.ro
carturesti.ro

17:15

Un copil de 12 ani si o femeie, morti intr-un grav accident rutier. Un copil de 14 ani a fost ranit

Adevărul Adevărul,
Un copil de 12 ani si o femeie, morti intr-un grav accident rutier. Un copil de 14 ani a fost ranit

Un copil in varsta de 12 ani si o femeie de 35 de ani au murit, marti seara, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta si in care au fost implicate doua autoturisme. continuă pe Adevărul

evomag.ro

Previziuni macabre despre viitorul omenirii: Perioada din urmatorii 10-12 ani este dureroasa. Cine le face

Un specialist cunoscut vine cu previziuni despre viitorul omenirii. Acesta nu aduce deloc vesti bune pentru ceea ce ne asteapta. Ce se va intampla cu lumea in urmatorii 10-12 ani? Previziuni macabra: ce se va intampla cu omenirea in urmatorii 10-12 ani? Carmen Hara arunca bomba toamnei. Celebrul clarvazator spune ca suntem abia la inceputul .

Africa de Sud a aprobat vaccinarea copiilor de peste 12 ani cu Pfizer

Organismul de reglementare in sanatate din Africa de Sud a aprobat administrarea la copiii cu varste de peste 12 ani a vaccinului anti-Covid dezvoltat de Pfizer si BioNTech, relateaza Reuters, citata de News. ro.

Un motociclist de 23 de ani a murit intr-un accident in Caras-Severin

Un tanar in varsta de 23 de ani a murit dupa ce a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea, intre Caransebes si Resita, si a ajuns in vegetatia de pe marginea drumului.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )