Libnet.ro
watchshop.ro

13:00

Coreea de Nord a anuntat testarea a doua rachete lansate dintr-un tren

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Coreea de Nord a anuntat testarea a doua rachete lansate dintr-un tren

Coreea de Nord a lansat vineri doua rachete cu raza scurta de actiune dintr-un tren, a declarat sambata presa de stat, acesta fiind al treilea test de la inceputul anului, in pofida noilor sanctiuni americane, transmite AFP, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Coreea de Nord a lansat doua rachete cu raza scurta de actiune, dintr-un tren |VIDEO

Coreea de Nord a lansat vineri doua rachete cu raza scurta de actiune, dintr-un tren, dupa cum a anuntat presa de stat, acesta fiind al treilea test de arme de la inceputul anului, in ciuda noilor sanctiuni americane, relateaza AFP.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a participat la testarea unei rachete hipersonice

Presa de stat nord-coreeana a informat astazi despre testarea cu succes a unei rachete hipersonice, precizand ca liderul Kim Jong Un a participat la lansare pentru prima data dupa mai bine de un an.

Statele Unite va impune sanctiuni Coreei de Nord pentru testarea de arme hipersonice

Statele Unite au sanctionat miercuri sase nord-coreeni, un rus si o entitate despre care spunea ca sunt responsabile pentru achizitionarea de bunuri pentru programele de arme ale Coreei de Nord, o miscare care urmeaza unei .

carturesti.ro

actualitate, 13:00

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1732 seconds )