Libnet.ro
UNICEF

09:45

CORINA MINDOIU, EY ROMANIA: Veniturile din tranzactionarea criptomonedelor vor fi incluse in Declaratia unica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CORINA MINDOIU, EY ROMANIA: Veniturile din tranzactionarea criptomonedelor vor fi incluse in Declaratia unica

Veniturile din tranzactionarea criptomonedelor vor trebui, in curand, declarate in cadrul Declaratiei unice care urmeaza sa fie modificata in acest sens, a afirmat ieri Corina Mindoiu, Partener Asociat, Departamentul Impozit pe Venit si Contributii Sociale, din cadrul EY Romania, in cadrul Conferintei Anuale de Fiscalitate organizata de catre compania de audit si asistenta fiscala. continuă pe Ziarul Bursa

Declaratia unica va include veniturile din tranzactionarea criptomonedelor

Declaratia unica va fi modificata si va include veniturile din tranzactionarea criptomonedelor, iar .

Cati bani cere, de fapt, Vladuta Lupau sa cante la o nunta. Veniturile din Youtube se pare ca nu-i ajung!

Vladuta Lupau s-a facut rapid remarcata in industria muzicala din Romania. in ultima perioada, melodiile artistei sunt in top trending pe YouTube si sunt ascultate si distribuite de milioane de romani. Cat incaseaza Vladuta Lupau sa cante la o nunta Vladuta Lupau este si una dintre cele mai frumoase cantarete de muzica populara. Romanii o .

Primele masuri luate de Romania impotriva coronavirusului din China: Autoritatile vor sa cumpere pentru aeroporturi camere cu termoviziune, care identifica persoanele cu febra

Romania ia primele masuri pentru a preveni posibilitatea ca noul tip de coronavirus din China, care a ucis pana acum 9 oameni, sa ajunga si in tara noastra. Autoritatile intentioneaza sa cumpere camere cu termoviziune, ce identifica persoanele care au febra, si sa le monteze in aeroporturi.

Premierul R. Moldova, Ion Chicu: Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti daca vor

Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti, daca doresc, a afirmat luni, intr-un interviu la postul de radio Europa Libera, premierul Republicii Moldova, Ion Chicu. El a comentat astfel avertismentele unor experti in securitate de la Chisinau, potrivit carora constructia unui aeroport la Balti ar include o serie de riscuri pentru securitatea tarii, cum ar fi o invazie a omuletilor verzi militari rusi fara insemne - n. r. ), relateaza Deschide. md.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )