Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Cosmin Olaroiu si-a recuperat ceasul de lux, evaluat la 180.000 de dolari. Furat la Milano, obiectul a fost gasit la Dubai intr-o ancheta cu trei arestari

B1 TV B1 TV,
Cosmin Olaroiu si-a recuperat ceasul de lux, evaluat la 180.000 de dolari. Furat la Milano, obiectul a fost gasit la Dubai intr-o ancheta cu trei arestari

Autoritatile din Dubai au gasit ceasul de lux al lui Cosmin Olaroiu, care fusese furat acum mai bine doua luni la Milano. Obiectul evaluat la 180. 000 de dolari fusese vandut de mai multe ori in . continuă pe B1 TV

Ceasul lui Cosmin Olaroiu a fost recuperat de politia din Dubai - Trei persoane au fost arestate

La finalul lunii august, antrenorului Cosmin Olaroiu i-a fost furat ceasul in Italia, pe strada, la Milano. Obiectul de lux a fost recuperat in Emiratele Arabe Unite, de politia din Dubai, dupa ce a fost vandut de mai multe ori.

Ceasul de lux al lui Cosmin Olaroiu, furat in Italia, a fost recuperat in Dubai

Cosmin Olaroiu a reintrat in posesia ceasului sau de lux, furat in Italia. Politistii din Dubai au reusit sa-l recupereze.

Vesti bune pentru Cosmin Olaroiu la aproape 2 luni de cand a fost jefuit in Italia

Vesti bune pentru Cosmin Olaroiu, la aproape 2 luni de cand a fost jefuit in Italia. Antrenorul a fost jefuit in timp ce se plimba pe strada, in Italia, alaturi de sotia lui. Cosmin Olaroiu, jefuit in Italia Se pare ca arabii au recuperat ceasul de 180. 000 de euro al lui Olaroiu. Un colectionar de .

Arabii au recuperat ceasul de 180.000 de dolari al lui Olaroiu: Reactia antrenorului FOTO

La o luna si jumatate dupa ce a fost jefuit in Italia, in timp ce se plimba pe strada alaturi de sotia sa, antrenorul roman, un colectionar inrait de ceasuri scumpe, a reintrat in posesia obiectului de lux, marca Richard Mille.

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )