Libnet.ro
UNICEF

14:17

Credit Suisse

Libnet Ro
TradeVille: UBS - pe pierderi, dar cu previziuni optimiste

TradeVille: UBS - pe pierderi, dar cu previziuni optimiste

UBS a raportat recent o pierdere trimestriala mai mare decat asteptarile pietei din cauza integrarii operatiunilor Credit Suisse.

O mare banca elvetiana ar putea fi nationalizata partial

Grupul bancar UBS din Elvetia ar putea fi nationalizat, urmand sa se organizeze in acest sens un referendum, informeaza AFP, amintind ca in primavara banca a preluat Credit Suisse.

FOTO |Cum arata Elvetia, din spatele Alpilor si a ciocolatei: prostituate romance, conservatorism si turismul sinucigas

Elvetia se afla pe primul loc pe podiumul celor mai scumpe tari din Europa, o calatorie aici te-ar putea duce foarte usor la faliment, precum cel experimentat de Credit Suisse . Cu toate ca atunci cand spunem Elvetia ne vin in minte ceasurile,.

Indicele paneuropean Stoxx 600 a inchis joi in declin usor

Pietele bursiere europene au inchis joi usor in scadere, in urma publicarii datelor preliminare privind inflatia din zona euro, in timp ce UBS si-a afisat primul set de rezultate de cand banca a finalizat preluarea Credit Suisse.

Indicele paneuropean Stoxx 600 a inchis joi in declin usor

Pietele bursiere europene au inchis joi usor in scadere, in urma publicarii datelor preliminare privind inflatia din zona euro, in timp ce UBS si-a afisat primul set de rezultate de cand banca a finalizat preluarea Credit Suisse.

BURSELE LUMII Cresteri pe pietele europene si americane

Bursele din Europa au crescut ieri, in majoritate, dupa ce grupul bancar elvetian UBS AG a informat ca va absorbi divizia locala a Credit Suisse, rivala pe care a preluat-o anul acesta.

Comisia pentru Concurenta din Elvetia analizeaza preluarea Credit Suisse de catre UBS

Comisia pentru Concurenta din Elvetia analizeaza preluarea Credit Suisse de catre UBS, a anuntat luni institutia.

SUA controleaza topul milionarilor lumii, la mare distanta de locul doi, ocupat de China

World Wealth Report, realizat anul acesta in comun de bancile elvetiene Credit Suisse si UBS, releva faptul ca SUA si China conduc la numarul de milionari, cu 22,7 milioane de milionari, respectiv, 6,2 milioane. Cele doua tari au impreuna 48,7% din totalul mondial. Potrivit Le Figaro, Frnta si Japonia se afla pe urmatoarele locuri cu .

Cati milionari in dolari are Romania Tara noastra, la egalitate cu Columbia

Peste 38. 000 de romani sunt, in prezent, milionari in dolari. Numarul a crescut cu peste 1. 000 in comparatie cu anul trecut. in 2021, 36. 690 de romani aveau o avere estimata la peste un milion de euro. Anul trecut, acest numar a ajuns la 38. 000, potrivit raportului Global Wealth 2023 realizat de Credit Suisse. Romania a depasit Ungaria la numarul de milionari in dolari .

Tara in care sunt mai multi milionari decat populatia Romaniei. Unde se afla acestia

Franta este a treia tara din lume cu cei mai multi milionari, potrivit editiei din 2023 a raportului World Wealth Report, realizat anul acesta in comun de bancile elvetiene Credit Suisse si UBS. Cati milionari are Franta Franta a avut in 2022, 2,8 milionari in dolari, iar in acest an a depasit Japonia, care acum se afla pe locul patru, cu 2,7 milioane de milionari, conform stirileprotv.

Franta, pe locul trei in lume intre tarile cu cei mai multi milionari

Franta ocupa in prezent locul trei lume dupa numarul milionarilor, potrivit editiei din 2023 a raportului World Wealth Report, realizat anul acesta in comun de bancile elvetiene Credit Suisse si UBS.

Investitorii care au pierdut in urma preluarii Credit Suisse de catre UBS vor sa conteste achizitia in justitie

Investitorii persoane fizice care au inregistrat pierderi in urma preluarii bancii elvetiene Credit Suisse de catre UBS vor sa conteste achizitia in justitie, potrivit unui articol publicat de Financial Times.

Investitorii de retail de la Credit Suisse vor sa conteste in justitie preluarea de catre UBS

Sute de actionari individuali de la fosta banca elvetiana Credit Suisse, inclusiv fosti actionari ai bancii, au de gand sa demareze luni o actiune in justitie la un tribunal comercial din Zurich, prin care sa conteste operatiunea de preluare a Credit Suisse de catre UBS, informeaza cotidianul Financial Times.

UBS a finalizat un acord de protectie fata de pierderi, convenit la preluarea Credit Suisse

UBS a anuntat vineri finalizarea unui acord de protectie fata de pierderi in valoare de 9 miliarde de franci elvetieni 10,27 miliarde de dolari) si un sprijin de lichiditate din partea statului de 100 de miliarde de franci elvetieni, care au fost instituite de guvernul Elvetiei atunci cand a preluat banca Credit Suisse, in martie.

UBS renunta la cei mai multi clienti rusi ai Credit Suisse

Pana la trei sferturi dintre clientii rusi ai Credit Suisse Svor inceta relatiile cu UBS, dupa preluarea CS din iunie, deoarece UBS considera riscurile prea mari. Nu exista compromisuri cand vine vorba de risc, a spus Iqbal Khan, seful managementului international al activelor la UBS, citat de presa germana si de cea elvetiana.

UBS va plati 387 de milioane de dolari pentru riscurile asumate de Credit Suisse cu Archegos

UBS plateste penalizarea pentru preluarea Credit Suisse si a acceptat sa plateasca o amenda, desi in avans, de 387 de milioane de dolari pentru gestionarea defectuoasa a riscurilor pe care banca le-a avut cu fondul american Archegos, potrivit AFP.

BCE va cere socoteala bancilor privind banii cash: Se evita situatia Credit Suisse si Silicon Valley Bank

BCE intentioneaza sa inaspreasca substantial modul in care monitorizeaza lichiditatea dupa ce banci din SUA si Elvetia au accentuat ingrijorarile cu privire la un risc iminent privind lichiditatea.

Dosarele privind prabusirea Credit Suisse vor ramane secretizate timp de 50 de ani

Dosarele privind prabusirea Credit Suisse vor ramane secretizate timp de 50 de ani, potrivit unui document al unei comisii parlamentare, un nivel de secretizare care a starnit ingrijorare in randul istoricilor elvetieni, transmite Reuters. Comisia de ancheta isi va preda dosarele Arhivelor Federale Elvetiene dupa o perioada mai lunga decat cea obisnuita de 30 de .

Parlamentul Elvetiei a inceput o investigatie in privinta Credit Suisse

O ancheta parlamentara in privinta prabusirii Credit Suisse va mentine dosarele inchise timp de 50 de ani.

O ancheta parlamentara privind prabusirea Credit Suisse va mentine dosarele inchise timp de 50 de ani

O ancheta parlamentara privind prabusirea Credit Suisse ii va mentine dosarele inchise timp de 50 de ani, a informat ziarul Aargauer Zeitung, declansand ingrijorari in randul istoricilor elvetieni, potrivit News. ro care citeaza Reuters.

actualitate, 14:17

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )