Libnet.ro
evomag.ro

17:45

Cresa din Bucuresti, inchisa dupa aparitia unui focar de COVID-19 in randul personalului

B1 TV B1 TV,
Cresa din Bucuresti, inchisa dupa aparitia unui focar de COVID-19 in randul personalului

Activitatea Cresei Teiul Doamnei a fost suspendata de luni, ca urmare a inregistrarii unor cazuri de coronavirus in randul angajatilor, potrivit unui comunicat al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Sector 2. continuă pe B1 TV

carturesti.ro

Barbat din Bucuresti, asupru sanctionat de oamenii legii dupa ce a abandonat cinci pui de pisica. Ce amenda a primit

Abandonul animalelor este in continuare un sport national greu de corectat. Din pacate, sute de suflete nevinovate se trezesc in mijlocul strazii, parasite si fara un adapost deasupra capului. Din fericire, Politia animalelor incepe sa ia masuri si in Romania, astfel ca persoanele care savarsesc astfel de infractiuni sunt sanctionate conform legii. Acesta a fost .

Locurile de joaca din Bucuresti, un pericol pentru copii?! Masurile luate de autoritati

Locurile de joaca pentru copii sunt un adevarat pericol pentru micuti. in loc sa se simta in siguranta intr-un spatiu dedicat lor, acestia risca sa se imbolnaveasca sau sa se raneasca. Cele mai multe parcuri din Capitala au devenit focare de infectii. Ce spun autoritatile, mesaj major pentru parinti. Locurile de joaca din Capitala au .

Cursuri online pentru studentii de la Facultatea de Litere din Bucuresti in primul semestru

Toate cursurile din semestrul intai ale Facultatii de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti s-a hotarat ca se vor face online. Consiliul Facultatii de Litere a fost cel care a luat aceasta decizie. Astfel, organizarea cursurilor si a seminariilor la toate programele de studii de licenta, masterat si doctorat, pentru semestrul I al anului universitar 2021-2022 .

VIDEO Incendiu puternic la un bloc in constructie din Bucuresti. Ard butoaie cu smoala si carton bituminat Clotilde Armand a dispus verificari in cazul proprietarului imobilului

Un incendiu s-a produs, sambata seara, la un bloc in constructie de pe strada Parcului din Bucuresti. Incendiul se manifesta cu mari degajari de fum, iar martorii vorbesc despre un zgomot puternic care s-a auzit, asimilat unei explozii, relateaza News. ro. UPDATE: Clotilde Armand a dispus verificari in cazul proprietarului imobilului si cu privire la modul in care au fost emise autorizatiile.

Atac cibernetic la Universitatea Politehnica din Bucuresti

Universitatea Politehnica din Bucuresti anunta ca, ieri, a avut loc un atac cibernetic asupra platformei informatice a Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul universitatii, platforma care asigura interfata intre studenti si secretariatul facultatii, potrivit Agerpres.

Colegiul Medicilor din Bucuresti trage un semnal de alarma si cere masuri urgente privind riscul de burnout in randul personalului medical din prima linie anti-COVID

Colegiul Medicilor din Bucuresti trage un semnal de alarma si cere masuri urgente privind riscul epuizarii si chiar ajungerii in burnout a personalului medical aflat in prima linie a luptei impotriva COVID-19, in contextul valului patru al pandemiei.

P Un nou Xiaomi Store in Romania, in Centrul Comercial Sun Plaza din Bucuresti, prin Dphone Retail

DPhone Retail, distribuitor autorizat al companiei de dispozitive inteligente Xiaomi, si-a propus, ca obiectiv pe termen lung, sa deschida magazine Xiaomi, in marile orase din Romania si nu numai. DPhone a debutat pe piata romaneasca prin magazinul flagship Xiaomi Store Sun Plaza Bucuresti, care s-a deschis pe 28 august.

Aproape 600 de scoli din Romania au risc seismic de grad I si II, dar doar 6% sunt expertizate. Cazul problematic de la Scoala Ferdinand din Bucuresti, unde copiii vor invata online din cauza cladirii incadrate la risc seismic II

Doar 6% din cele circa 30. 000 de cladiri scolare din Romania au fost expertizate din punct de vedere seismic, iar dintre acestea, 101 au risc seismic I si 474 - risc seismic II, a precizat ministrul Educatiei luni. Una dintre aceste scoli este Scoala Ferdinand din Bucuresti, unde conducerea scolii a demisionat duminica seara, dupa ce Consiliul de Administratie a scolii a votat sa se intre in online de luni, in asteptarea unor containere care sa fie amplasate in curtea scolii. Pentru acestea insa este necesar un aviz de la Ministerul Culturii, care nu se stie cand va fi emis.

Isterie la o scoala din Ramnicu Sarat, in urma unui proiect inedit. Evaluarea se face prin calificative: Pentru elevi nu este niciun risc

Cativa elevi ai unei scoli din Ramnicu Sarat au inceput un altfel de an scolar. Reforma in invatamant incepe cu experimente aplicate in sase scoli din Romania. 23 de copii, toti elevi in clasa a cincea, vor invata intr-un proiect pilot cu cateva modificari. De exemplu, evaluarea se va face de acum doar folosind calicativele.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )