Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

A crescut cu 45% numarul de utilizatori ce au fost atacati prin intermediul furtului de parole in ultimele sase luni

Hotnews Hotnews,
 A crescut cu 45% numarul de utilizatori ce au fost atacati prin intermediul furtului de parole in ultimele sase luni

Infractorii cibernetici vin in mod constant cu noi metode de frauda online, iar aceste incidente au crescut in ultimele luni. Expertii Kaspersky au observat o activitate crescuta din partea atacatorilor care furau parole, folosind un malware special numit Trojan-PSW un troian capabil sa fure informatiile de conectare si alte detalii despre contul unui utilizator. Userii sunt sfatuiti sa foloseasca metode de autentificare in mai multi factori. continuă pe Hotnews

KASPERSKY: Cu 45% mai multi utilizatori au fost atacati prin intermediul furtului de parole in ultimele sase luni

Infractorii cibernetici vin in mod constant cu noi metode de frauda online, iar aceste incidente au crescut in ultimele luni. Expertii Kaspersky au observat o activitate crescuta din partea atacatorilor care furau parole, folosind un malware special numit Trojan-PSW - un troian capabil sa fure informatiile de conectare si alte detalii despre contul unui utilizator, conform uni comunicat de presa.

Doi barbati din Mehedinti au fost atacati de un urs. A fost transmisa avertizare Ro-Alert

Doi barbati au ajuns la spital, miercuri seara, dupa ce au fost atacati de un urs, in localitatea Obarsia Closani din judetul Mehedinti.

Digi24: Concluziile medicului legist in cazul Gabby Petito: Tanara a fost ucisa prin strangulare si trupul ei a stat afara 3-4 saptamani

Tanara era moarta deja de cateva saptamani cand i-a fost gasit trupul, in apropierea unui parc national pe care cuplul il vizitase, a declarat medicul legist Brent Blue.

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )