Libnet.ro
UNICEF

19:00

Crimeea Sevastopol

Libnet Ro
Marina rusa a respins un atac cu drone asupra portului Sevastopol

Marina rusa a respins un atac cu drone asupra portului Sevastopol

Marina rusa a respins in aceasta dimineata un atac cu drone asupra portului Sevastopol, in peninsula ucraineana Crimeea, anexata ilegal in 2014 de Moscova, si care este principala baza a Flotei ruse din Marea Neagra, a anuntat guvernatorul acestui oras, Mihail Razvojaiev.

Marina rusa ar fi respins un atac cu drone asupra portului Sevastopol

Marina rusa a respins miercuri dimineata un atac cu drone asupra portului Sevastopol, in peninsula ucraineana Crimeea.

MAE, la 9 ani de la anexarea Crimeei de catre Rusia: O violare flagranta a principiilor de drept international

Ministerul Afacerilor Externe reitereaza pozitia ferma de condamnare si nerecunoastere a anexarii ilegale, de catre Rusia, a peninsulei Crimeea si a orasului Sevastopol si reafirma sprijinul pentru independenta, suveranitatea si integritatea teritoriala ale Ucrainei, in frontierele sale recunoscute international.

MAE condamna din nou anexarea Crimeei de catre Rusia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) reitereaza pozitia fermade condamnare si nerecunoastere a anexarii ilegale, de catre Federatia Rusa, a Republicii Autonome Crimeea si a orasului Sevastopol si reafirma sprijinul pentru independenta, suveranitatea si integritatea teritoriala ale Ucrainei, in frontierele sale recunoscute international. La noua ani de la anexarea ilegala de catre Federatia Rusa a Republicii Autonome Crimeea .

MAE condamna din nou anexarea Crimeei de catre Rusia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) reitereaza pozitia fermade condamnare si nerecunoastere a anexarii ilegale, de catre Federatia Rusa, a Republicii Autonome Crimeea si a orasului Sevastopol si reafirma sprijinul pentru independenta, suveranitatea si integritatea teritoriala ale Ucrainei, in frontierele sale recunoscute international. La noua ani de la anexarea ilegala de catre Federatia Rusa a Republicii Autonome Crimeea .

MAE reitereaza nerecunoasterea anexarii Republicii Autonome Crimeea si orasului Sevastopol de catre Federatia Rusa

Ministerul Afacerilor Externe reitereaza pozitia ferma de condamnare si nerecunoastere a anexarii ilegale de catre Federatia Rusa a Republicii Autonome Crimeea si a orasului Sevastopol, considerand-o o violare flagranta a principiilor de drept international.

MAE, mesaj la noua ani de la anexarea Crimeei de catre Rusia: o violare flagranta a principiilor de drept international

Ministerul Afacerilor Externe reitereaza pozitia ferma de condamnare si nerecunoastere a anexarii ilegale, de catre Federatia Rusa, a Republicii Autonome Crimeea si a orasului Sevastopol.

Putin sustine ca va face totul pentru a apara Crimeea

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca Rusia va face totul pentru a preveni amenintarile la adresa securitatii peninsulei Crimeea si a orasului-port Sevastopol, anexate in 2014 de Moscova in urma unor referendumuri considerate ilegale de catre Occident.

FSB sustine ca doi rusi voiau sa vanda Ucrainei secrete despre unitati militare din Crimeea

FSB a anuntat luni ca a arestat doi rusi din Sevastopol care ar fi fost recrutati de serviciile speciale ucrainene pentru a obtine informati despre instalatiile militare din peninsula Crimeea, anexata ilegal de Rusia in 2014, scrie agentia rusa de presa TASS.

Cum a afectat razboiul piata imobiliara din Rusia: locuitorii vor sa scape de casele de la granita cu Ucraina

Un apartament cu doua camere in centrul orasului Sevastopol, Crimeea, de 60 de metri patrati, renovat si mobilat a fost scos la vanzare in iunie si este disponibil si acum. intre timp, pretul a scazut cu 47. 000 de euro, adica un sfert din pretul initial.

Oficial pro-rus din Crimeea: Apararea antiaeriana a doborat o drona deasupra orasului-port Sevastopol

Guvernatorul instalat de Rusia in Crimeea, peninsula anexata de Moscova in 2014, a anuntat luni ca apararea antiaeriana a doborat o drona deasupra Sevastopolului.

Apararea antiaeriana rusa a doborat o drona deasupra Sevastopolului, anunta guvernatorul orasului

Guvernatorul instalat de Rusia al orasului Sevastopol din Crimeea a anuntat sambata ca apararea antiaeriana a doborat o drona.

Baza flotei ruse din Marea Neagra din Sevastopol, atacata din nou

Guvernatorul instalat de Rusia in orasul Sevastopol din Crimeea a declarat sambata ca apararea aeriana a doborat o drona in ceea ce a sugerat ca a fost cea mai recenta tentativa de atac ucrainean asupra portului in care isi are baza flota rusa din Marea Neagra, transmite Reuters.

Atac asupra portului din Sevastopol, unde se afla baza principala a flotei ruse de la Marea Neagra

Bazele rusesti din Crimeea au fost vizate luni de mai multe atacuri ucrainene cu drone, transmite TASS. Apararea antiaeriana din peninsula Crimeea ar fi interceptat luni seara drone ucrainene deasupra portului Sevastopol, conform sursei citate. Portul Sevastopol, atacat de ucraineni La Sevastopol se afla baza principala a flotei ruse de la Marea Neagra. De asemenea, portul a fost tinta atacurilor cu drone ucrainene de mai multe ori, cel mai recent pe 30 decembrie.

Rusia l-a condamnat pentru inalta tradare pe un rus acuzat de spionarea Flotei Marii Negre pentru Ucraina

Un cetatean rus a fost condamnat de o instanta din Crimeea la 12 ani de inchisoare intr-o colonie cu regim strict, dupa cea fost acuzat de tradare in favoarea Ucrainei, anunta Interfax. Un cetatean rus a fost condamnat la 12 ani de inchisoarepentru tradare A intrat in vigoare verdictul Tribunalului Sevastopol impotriva cetateanului rus Evgheni Vadimovici Petrusin, care a fost gasit vinovat de savarsirea de inalta tradare. Acesta a fost condamnat la 12 ani de inchisoare intr-o colonie penala de regim strict si plata unei amezi de 100 de mii ruble, noteaza Serviciul Federal de Securitate de la Moscova intr-un comunicat, citat de agentia TASS.

Crimea este in continuare expusa atacurilor ucrainene, recunoaste Kremlinul Fortele ruse sustin ca au doborat o drona in portul Sevastopol, cel mai mare oras al peninsulei anexate ilegal

Kremlinul a recunoscut, joi, ca Peninsula Crimeea este in continuare expusa atacurilor ucrainene, transmite The Moscow Times. Kremlin: Crimeea, expusa atacurilor ucrainene .

Flota rusa a Marii Negre sustine ca a doborat o drona la Sevastopol, in Crimeea

Flota rusa de la Marea Neagra sustine ca a doborat astazi o drona in largul coastelor portului Sevastopol din Crimeea, potrivit autoritatilor locale.

Ucraina a lansat un atac cu drone asupra infrastructurii militare din orasul-port Sevastopol din Crimeea

Trupele rusesti din peninsula Crimeea sunt in alerta, dupa ce Ucraina a lansat un atac cu drone asupra infrastructurii militare din orasul-port Sevastopol.

O noua explozie puternica in Crimeea. Rusii sunt in alerta

Doua drone ucrainene au fost distruse, marti seara, in orasul Sevastopol din Crimeea de apararea aeriana rusa, au anuntat autoritatile instalate de Moscova. Portul gazduieste flota rusa.

Doua drone au fost doborate recent in Crimeea

Doua drone au fost doborate recent in Crimeea de catre apararea antiaeriana a Rusiei, de la Sevastopol. Crimeea a fost una dintre rampele de lansare pentru invazia Rusiei in Ucraina in februarie si a fost atacata de mai multe ori cel mai recent in august, cand o serie de explozii au distrus cateva avioane .

actualitate, 19:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1737 seconds )