Libnet.ro
watchshop.ro

21:00

Cristian Diaconescu: Am aflat din cifre ca vor creste cheltuielile cu 5,4 miliarde si veniturile cu 4,3 miliarde, la un deficit de 7,13% din PIB. Suntem dincolo de orice limita acceptabila pe deficitele europene (VIDEO)

B1 TV B1 TV,
Cristian Diaconescu: Am aflat din cifre ca vor creste cheltuielile cu 5,4 miliarde si veniturile cu 4,3 miliarde, la un deficit de 7,13% din PIB. Suntem dincolo de orice limita acceptabila pe deficitele europene (VIDEO)

Cristian Diaconescu, presedintele PMP, a explicat ca un deficit mare aduce costuri mai mari la imprumuturi, la PNRR, dar si in alte zone. Am aflat din cifre ca vor creste cheltuielile cu 5,4 miliarde si . continuă pe B1 TV

Cristian Diaconescu (PMP): Cine spune ca va renegocia PNRR minte sau habar n-are ce vorbeste Despre tensiunile din apropierea Romaniei: Trebuie sa fim foarte, foarte atenti si profesionisti (VIDEO)

Cristian Diaconescu, presedintele PMP, declarat joi, pentru B1 TV, ca politicienii romani care se lauda ca vor merge la Comisia Europeana si vor renegocia PNRR ori mint, ori habar n-au ce spun. Diaconescu a vorbit .

Cristian Diaconescu: PMP va monitoriza programul de guvernare si va atrage, permanent, atentia asupra modului de implementare a PNRR

Presedintele PMP, Cristian Diaconescu, saluta votarea noului guvern Nicolae Ciuca si spune ca va monitoriza implementarea PNRR si a altor reforme promise: PMP saluta votarea in Parlament a noului Guvern, dupa multe luni de criza .

Pensiile care vor creste in Romania. Vesti bune pentru cei care le au

O categorie de pensii urmeaza sa creasca in Romania. Vesti bune pentru romanii care au contributii la pilonul II de pensii. Contributia va creste la 4,75%. Acest lucru se afla in programul de guvernare al noii coalitii. Se doreste cresterea contributiilor la pilonul II de pensii de la 3,75 la 4,75%. Categoria de pensii care .

CRISTIAN DIACONESCU, PRESEDINTELE PMP: Din punct de vedere al dialogului cu PNL, nu ne aflam in niciun stadiu evolutiv

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Cristian Diaconescu, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca, in contextul actual, nu mai este de actualitate discutia cu Partidul National Liberal privind un proiect politic comun, acesta adaugand ca intr-un tango e nevoie de doi.

Marius Budai: Vor fi majorari in sistemul public de pensii, vor creste si alocatiile si salariile VIDEO

Vor fi majorari in sistemul public de pensii, a declarat Marius Budai, ministrul propus pentru portofoliul Muncii, in cadrul audierii sale din comisiile parlamentare, precizand ca vor creste si alocatiile si salariile.

Cat vor creste pensiile, de fapt, in Romania. Planul noului Guvern pentru pensionari

Pensiile urmeaza sa creasca in Romania, iar Guvernul a facut un nou plan pentru a creste veniturile pensionarilor. insa, intrebarea ramane cu cat vor creste pensiile? Noua coalitie de guvernare are deja planul complet pentru zona pensiilor. Ce masuri propune noua coalitie de guvernare privind pensiile Noua coalitie formata din PSD, PNL si UDMR se .

Dobanzile vor creste. Facturile vor fi platite mai tarziu. Coface: E un risc major de contagiune de la o afacere la alta in 2022

Dobanzile o sa creasca, facturile vor fi platite mai tarziu catre furnizori si riscul sistemic de contagiune de la o afacere la alta credem ca este principalul risc pentru 2022 pentru ca automat va pune presiune pe lichiditatea companiilor, a declarat lui Iancu Guda, director Coface.

Marius Budai: Punctul de pensie va fi majorat la 1.586 lei, alocatiile vor creste la 243 lei Aviz favorabil in comisii

Vor fi majorari in sistemul public de pensii, a declarat Marius Budai, ministrul propus pentru portofoliul Muncii, in cadrul audierii sale din comisiile parlamentare. El a reamintit ca punctul de pensie va fi majorat la 1. 586 lei. Acel 10% pe care il cunoastem din comunicarea publica, a spus Budai.

Vilceanu: Primii bani din PNRR vor veni in decembrie. Ce se intampla cu impozitele locale

Primii bani din Planul National de Redresare si Rezilienta al Romaniei PNRR), un avans de 3,9 miliarde de euro, vor veni in luna decembrie, a anuntat, miercuri, Dan Vilceanu, ministrul propus pentru preluarea portofoliului Investitiilor si Proiectelor Europene.

Dan Vilceanu: Banii din PNRR vor veni in decembrie. E vorba de un avans de 3,9 miliarde de euro

Dan Vilceanu, propus pentru Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, a anuntat ca primii bani din Planul National de Redresare si Rezilienta, constand intr-un avans de 3,9 miliarde de euro, vor sosi in luna decembrie. Liberalul .

carturesti.ro

actualitate, 21:00

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1722 seconds )