Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Cristian Diaconescu (PMP): Cine spune ca va renegocia PNRR minte sau habar n-are ce vorbeste Despre tensiunile din apropierea Romaniei: Trebuie sa fim foarte, foarte atenti si profesionisti (VIDEO)

B1 TV B1 TV,
Cristian Diaconescu (PMP): Cine spune ca va renegocia PNRR minte sau habar n-are ce vorbeste Despre tensiunile din apropierea Romaniei: Trebuie sa fim foarte, foarte atenti si profesionisti (VIDEO)

Cristian Diaconescu, presedintele PMP, declarat joi, pentru B1 TV, ca politicienii romani care se lauda ca vor merge la Comisia Europeana si vor renegocia PNRR ori mint, ori habar n-au ce spun. Diaconescu a vorbit . continuă pe B1 TV

Cristian Diaconescu: PMP va monitoriza programul de guvernare si va atrage, permanent, atentia asupra modului de implementare a PNRR

Presedintele PMP, Cristian Diaconescu, saluta votarea noului guvern Nicolae Ciuca si spune ca va monitoriza implementarea PNRR si a altor reforme promise: PMP saluta votarea in Parlament a noului Guvern, dupa multe luni de criza .

Cristian Diaconescu: Am aflat din cifre ca vor creste cheltuielile cu 5,4 miliarde si veniturile cu 4,3 miliarde, la un deficit de 7,13% din PIB. Suntem dincolo de orice limita acceptabila pe deficitele europene (VIDEO)

Cristian Diaconescu, presedintele PMP, a explicat ca un deficit mare aduce costuri mai mari la imprumuturi, la PNRR, dar si in alte zone. Am aflat din cifre ca vor creste cheltuielile cu 5,4 miliarde si .

CRISTIAN DIACONESCU, PRESEDINTELE PMP: Din punct de vedere al dialogului cu PNL, nu ne aflam in niciun stadiu evolutiv

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Cristian Diaconescu, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca, in contextul actual, nu mai este de actualitate discutia cu Partidul National Liberal privind un proiect politic comun, acesta adaugand ca intr-un tango e nevoie de doi.

Testare gratuita anti-covid-19 pentru toti romanii. Cine spune Alexandru Rafila ca trebuie sa o execute

Alexandru Rafila, actualul ministrul al Sanatatii, a anuntat care sunt primele masuri pe care le va lua in aceasta noua calitate. Acesta a spus ca isi propune sa extinda testarea anti-covid, dar a vorbit si despre certificatul verde: sa introducem certificatul verde intr-un moment in care situatia epidemiologica o impune, sa nu mai asteptam 14 .

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1669 seconds )