Libnet.ro
carturesti.ro

20:45

CRISTIAN POPA, BNR: Reconfirmarea tintei de deficit pentru anul acesta elimina o incertitudine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CRISTIAN POPA, BNR: Reconfirmarea tintei de deficit pentru anul acesta elimina o incertitudine

Reconfirmarea tintei de deficit bugetar pentru anul acesta de catre noul Guvern elimina o incertitudine, a afirmat, ieri, Cristian Popa, membru in Consiliul de Administratie al BNR, in cadrul unei interventii la un post TV. continuă pe Ziarul Bursa

Protestatarul Cristian Dide, arestat preventiv de Tribunalul Iasi pentru trafic de droguri de risc

Protestatarul Cristian Dide a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Iasi, la solicitarea procurorilor DIICOT Iasi, pentru trafic de droguri de risc si introducerea in tara de droguri de risc. Decizia poate fi contestata, relateaza News. ro.

Daniel Cadariu: Pentru anul 2022 vor fi emise din nou tichetele de vacanta pentru lucratorii din sectorul bugetar, dar vor functiona si pentru cei din mediul privat

Daniel Cadariu, ministrul propus al Economiei si Turismului, a anuntat ca tichetele de vacanta vor fi emise din nou, in anul 2022, si ca acestea vor functiona atat pentru salariatii din sectorul bugetar, cat si .

watchshop.ro

actualitate, 20:45

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1621 seconds )