Libnet.ro
watchshop.ro

00:06

Criza de macelari in Marea Britanie. Fermierii cer relaxarea conditiilor, pentru a angaja lucratori est-europeni

Hotnews Hotnews,
 Criza de macelari in Marea Britanie. Fermierii cer relaxarea conditiilor, pentru a angaja lucratori est-europeni

Pe langa criza de soferi, Marea Britanie se confrunta si cu un deficit urias de macelari. Fermierii cer insistent Guvernului sa renunte la conditiile stricte de viza de lucru pentru macelarii est-europeni, potrivit TVR. ro. in abatoare nu mai are cine sa taie porci, animalele s-au ingrasat din cale afara, iar fermierii sunt disperati. continuă pe Hotnews

Producatorii britanici de otel, sticla, ceramica si hartie ar putea ajunge in situatia in care sa opreasca productia. Cu ce noua criza se confrunta Marea Britanie

Producatorii de otel, sticla, ceramica si hartie din Marea Britanie au avertizat guvernul ca, daca nu gaseste o solutie pentru cresterea preturilor la energie, ar putea ajunge in situatia in care sa opreasca productia, scrieReuters. Preturile angro ale gazelor au crescut anul acesta cu 400% in Europa, iar economia britanica se confrunta deja cu o criza a lantului de aprovizionare.

Care este cel mai bun film romanesc premiat in Marea Britanie

Care este cel mai bun film romanesc premiat in Marea Britanie s-a decis la Festivalul de la Harrogate. Un film romantic romanesc a fost premiat in Marea Britanie, la Festivalul de Film Harrogate. ScurtmetrajulTitus Mirabella,in regia Melaniei Crisan, a castigat doua premii importante. Pelicula a obtinut Premiul pentru CEL MAI BUN SCURTMETRAJ ROMANTIC si .

CORESPONDENTA DIN MAREA BRITANIE Gazul

Cea mai mare problema cu care se confrunta guvernele din Marea Britanie si Europa in momentul de fata sunt preturile energiei, mai ales cele ale gazelor naturale en-gros. Pretul gazelor naturale a crescut, miercuri, cu 40% in 24 ore. Repet - 40% in 24 ore. Acest lucru afecteaza firmele si familiile.

Roman, prins in Marea Britanie dupa un jaf ca in filme. Greseala pe care a comis-o: a muscat dintr-un morcov

Parchetul Halle-Vilvoorde din Bruxelles a cerut, luni, 11 octombrie, o pedeapsa de opt ani de inchisoare pentru un roman implicat intr-o spargere cu violenta in orasul Grimbergen, in anul 2019. Barbatul, impreuna cu un complice, a fugit cu 50. 000 de euro in Marea Britanie.

Marea Britanie inregistreaza cel mai mare numar de locuri de munca vacante din ultimii 20 de ani

Numarul locurilor de munca vacante in Marea Britanie a urcat la 1,1 milioane, in perioada iulie-septembrie 2021, transmit Reuters si BBC.

Marea Britanie - modalitati de sprijinire a industriilor mari consumatoare de energie care sunt afectate de cresterea preturilor gazelor naturale

Marea Britanie lucreaza la modalitati de sprijinire a industriilor mari consumatoare de energie care sunt afectate de cresterea preturilor gazelor naturale, a declarat duminica ministrul pentru Afaceri, Kwasi Kwarteng, care a descris situatia ca fiind critica, refuzand insa sa spuna masurile analizare, transmite Reuters.

carturesti.ro

actualitate, 00:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )