Libnet.ro
watchshop.ro

13:00

Cseke Attila, despre carantinarea Capitalei: Maine se va discuta in comitetul tehnico-stiintific

Antena3 Antena3,
Cseke Attila, despre carantinarea Capitalei: Maine se va discuta in comitetul tehnico-stiintific

Cseke Attila, ministrul interimar al Sanatatii, a declarat ca vineri se va discuta in comitetul tehnico-stiintific propunerea de carantinare a Bucurestiului si a judetului Ilfov. continuă pe Antena3

Cseke Attila, despre vaccinarea sau testarea personalului medical: Vom promova proiectul in procedura de urgenta

Ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Attila, a anuntat, marti, ca mai multi ministri, in calitate de parlamentari, vor depune o initiativa legislativa care are la baza proiectul Ministrului Sanatatii referitor la vaccinarea sau testarea periodica a personalului medical. Ministrul anunta ca proiectul a fi dezbatut in procedura de urgenta.

Cseke Attila: INSP a recomandat carantinarea zonala Bucuresti-Ilfov; vineri se va discuta in grupul tehnico-stiintific Este si discutia despre obligativitatea certificatului verde pentru toate activitatile

INSP a recomandat carantinarea zonala a Bucuresti-Ilfov, a confirmat joi seara ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Attila, care spune ca propunerea va fi discutata vineri in cadrul grupului tehnico-stiintific. Cseke Attila, despre propunerea INSP .

Cseke Attila, dupa discutia cu comisarul european pe Sanatate: Avem promisiuni ca saptamana viitoare sa primim Tocilizumab

Comisarul european pentru Sanatate, Stella Kyriakides, a discutat cu ministrul Sanatatii din Romania, Cseke Attila, despre gestionarea situatiei epidemiologice din tara noastra.

Cseke Attila: Certificatul verde ar trebui aplicat peste tot Testare obligatorie in sistemul medical sub sanctiunea concedierii

Certificatul verde ar putea fi folosit peste tot, spune la Digi 24 ministrul Sanatatii, Cseke Attila. Acesta considera ca tot personalul medical ar trebui vaccinat sau testat, dar pe cheltuiala proprie. in cazul refuzului, personalul medical ar putea fi concediat in 30 de zile. Eu cred ca fortele politice responsabile vor sustine un asemenea proiect legislativ, spune ministrul.

Stella Kyriakides a discutat cu Cseke Attila si a oferit sprijinul Comisiei Europene pentru sistemul sanitar romanesc. Ministrul i-a spus ca spitalele au probleme si in aprovizionarea cu medicamente

Cseke Attila, ministrul interimar al Sanatatii, a discutat la telefon joi dupa-amiaza cu Stella Kyriakides, comisarul european pentru Sanatate si Siguranta Alimentara, care a oferit sprijinul Comisiei Europene pentru sistemul sanitar romanesc, potrivit comunicatului transmis .

Cseke Attila: Proiectul privind certificatul COVID obligatoriu pentru personalul medical va fi promovat in regim de urgenta in Parlament

Mai multi ministri vor promova in Parlament in regim de urgenta, in calitate de parlamentari, proiectul care prevede ca personalul medical din spitalele publice si private va fi obligat sa prezinte dovada vaccinarii sau a testarii, a declarat marti ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Attila. in cazul in care nu este prezentat certificatul verde, se va suspenda contractul de munca pentru 30 de zile, dupa care contractul inceteaza de drept, conform proiectului, despre care Cseke spune ca va fi votat in Parlament in regim de urgenta.

Florin Citu, Kelemen Hunor, Cseke Attila si Dan Vilceanu s-au ales cu plangere penala din partea PSD

Social-democratii au depus, luni, o plangere penala pe numele premierului interimar Florin Citu, a vicepremierului Kelemen Hunor si pe numele ministrilor Cseke Attila si Dan Vilceanu, pe care ii acuza de constituire de grup infractional organizat si abuz in serviciu in privinta alocarii fondurilor. Florin Citu, Kelemen Hunor, Cseke Attila si Dan Vilceanu sunt acuzati .

CSEKE ATTILA: Italia ne ofera sprijin in tratamentul anti-COVID

Ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Attila, a afirmat ca miercuri vor aparea in Monitorul Oficial criteriile pentru tratamentul cu anticorpi monoclonali, folosit in cazurile mai putin severe de COVID-19.

CSEKE ATTILA: Este evident ca numarul de persoane infectate zilnic cu COVID-19 nu corespunde exact realitatii

Ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Attila, a declarat, marti, ca este evident ca numarul de persoane infectate zilnic cu noul coronavirus nu corespunde exact realitatii.

CSEKE ATTILA: Spitalul modular Pipera va primi in aceasta seara primii pacienti

Primii pacienti infectati cu SARS-CoV-2 vor fi transferati in aceasta seara la Spitalul modular de la Pipera, a anuntat ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Attila, potrivit Agerpres.

carturesti.ro

actualitate, 13:00

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )