Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

CTP aseamana asaltul AUR asupra primariei din Timisoara cu cea a Camasilor brune in Germania anilor 20-30

Adevărul Adevărul,
CTP aseamana asaltul AUR asupra primariei din Timisoara cu cea a Camasilor brune in Germania anilor 20-30

Cristian Tudor Popescu a discutat vineri seara, la Digi24, despre asaltul simpatizantilor AUR asupra primariei Timisoara. continuă pe Adevărul

Asaltul AUR de la Primaria Timisoara. A fost dechis dosar penal pentru violarea sediului profesional VIDEO

Politia Timis s-a autosesizat in urma scandalului provocat de AUR, la Primaria Timisoara. Vineri, co-presedintele AUR, George Simion, si un grup de sustinatori a intrat cu forta in Primaria Timisoara, cerand sa se intalneasca du Dominic Fritz.

Amenintare cu bomba si la cel mai mare mall din Timisoara. Ce se intampla acum in orasul de pe Bega

Amenintare cu bomba la cel mai mare mall din Timisoara. Anterior, un alt apel la 112 a anuntat un dispozitiv exploziv la Liceul Catolic. Autoritatile au intervenit de urgenta in acest caz si au demarat verificarile. Ce detalii se stiu pana la aceasta ora? Amenintare cu bomba la Timisoara: sute de persoane au fost evacuate .

UPDATE Sute de oameni evacuati: Alerte cu bomba la un liceu si la cel mai mare mall din Timisoara

Elevii Liceului Catolic din Timisoara au fost evacuati, miercuri dimineata, in curtea scolii, in urma unei amenintari cu bomba, scrie presa locala. Ulterior a fost primita o noua amenintare cu bomba, de aceasta data fiind vizat Iulius Town, cel mai mare centru comercial din oras, iar cateva sute de persoane au fost evacuate. Ambele alarme s-au dovedit false.

watchshop.ro

actualitate, 01:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1615 seconds )