Libnet.ro
evomag.ro

07:16

Cum arata, la 11 ani, fiica Antoniei si a lui Vincenzo Castellano. Imagini adorabile

Playtech Playtech,
Cum arata, la 11 ani, fiica Antoniei si a lui Vincenzo Castellano. Imagini adorabile

Fiica Antoniei se apropie cu pasi repezi de statutul de domnisoara. Aceasta are 11 ani si este extrem de frumoasa. Micuta a luat ce a fost mai bun de la ambii parinti, dar cu siguranta asemanarea dintre ea si tatal sau este izbitoare. Cum arata fiica Antoniei la 11 ani? Antonia se bucura de o . continuă pe Playtech

carturesti.ro

Israelul autorizeaza vaccinarea copiilor vulnerabili cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani

Copiii cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani care risca sa sufere complicatii grave din cauza COVID-19 vor putea fi vaccinati incepand cu 1 august in Israel, au anuntat astazi autoritatile sanitare, potrivit Agerpres.

Covid: Israelul autorizeaza vaccinarea copiilor vulnerabili cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani

Copiii cu varsta cuprinsa intre 5 si 11 ani, cu risc de complicatii grave de la Covid-19, vor putea fi vaccinati de la 1 august in Israel, au declarat miercuri oficiali din domeniul sanatatii din statul ebraic, potrivit AFP. Ar trebui copiii vaccinati impotriva coronavirusului? Ce spun datele stiintifice.

O fetita de numai 11 ani a murit dupa ce s-a infectat cu tulpina Delta a coronavirusului, in Italia

O fetita de numai 11 ani din Sicilia a murit, dupa ce s-a infectat cu tulpina Delta a coronavirusului. Aceasta a contractat virusul chiar de la sora ei, care revenise recent din Spania.

actualitate, 07:16

watchshop.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,3122 seconds )